- 2024. 08. 23.
- 102
- 148
- 18
- LS karakter
- javier.bienvenida
Panasztevő InGame neve:
► Immacolata Boschetti ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Trombitas ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Érmekét oldalának elhanyagolása, helytelen birálat ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
SeeMTA - SeePaste
Image — Postimages
Megjegyzés:
► Mint ez a feltöltött logrészletben is látszik, Trombitás csak az adminügy alatt lévő felek egyikét hívta discordra, továbbá a későbbiekben sem említette szándékát arra, hogy nekem is fel kellene mennem, ezt a linkelt kép is bizonyítja.
Az egész dolog úgy kezdődott, hogy az új frakció, nevezzük őket nevén a Miraglia frakció ATM-et kezdett fúrni a Tierra Robadai benzinkúton ahova kiérkezve felmértem a helyzetet, több nagykaliberes, mellényes személyt láttam, köztük az ATM fúró is ugyan ilyen öltözetben volt látható. Kint kettő személy futkosott, illetve egy személy fúrta az ATM-et. Ezek után én nyitottam elsőként tüzet, arra a személyre aki fúrta az ATM-et, aki ebbe bele is halt.
Későbbiekben meghalt még egy személy, mire közelebb futottam az egész dologhoz, már ott volt Trombitas, aki lestop-olta az RP-t. Itt kialakult az adminügy, az adminügyről a logot a bíréló admin fogja megkapni, mdc információk és egyéb dolgok miatt. A logban minden információ megtalálható arról, hogy miért is kaptam a szankciómat.
Hozzátenném, hogy Trombitas folyamatosan próbálta ferdíteni a dolgokat az egész adminügy alatt, de ez a logban majd látható lesz.
Több hozzáfűznivalóm nincs, várom a bírálatot.
További szép estét. ◄
.png)
.png)