Hugo Frederico - Beni

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Gerii23

Újonc
2024. 08. 08.
33
12
LS karakter
Hugo Frederico
LV Karakter
Hugo Frederico
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Hugo Frederico
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Beni
Panasz oka, leírása, kifejtése:
nem is tudom minek megnevezni ezt az egész dolgot, megjegyzésbe leírom.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

a bizonyítéknál azt a logot csatoltam be, amin az megy éppen, hogy rablás során a /megprobal parancsot helytelenül használtuk, amit mi sem tudtunk, mert nagyon rég voltunk fent a szerveren haverommal, és ezt pontosan nem tudtuk ott könyörögtem Beninek hogy ne kapjunk most az egyszer semmit, de mindegy is kaptunk 60 percet Nonrp miatt, de még utánna megkérdezem pm-be Benit hogy remélem nem kapott kocsi getet Tyler és azért kikickelt hogy nem erre való a pm, vagyis ebből az vehető le, hogy adott neki kocsi getet, amikor felvittük a chilliad tetejére és megpróbáltuk úgy megütni hogy eszméletét veszítse, de így ezeket a dolgokat nem tudtuk erről,ja meg az is hogy amikor felvittük chilliad tetejére Tylert, az ott leáll idiótázni, amikor mi felvoltunk fegyverkezve meg minden. Na de a jailt leüljük/leültük már haverral, csak hogy ez hogy kb fél éve voltunk fent, és egyből jailbe rakni amikor elmondtuk hogy nem tudtuk meg mondtam hogy akkor emlékezzen tyler és megyünk a dolgunkra de nem. A pk-t azért írom, hogy váltsanak pár szót Benivel, mert rablás után ha felvisszük oda Tylert és ad neki kocsi getet annak nincs értelme, és ezért is kickelt engem ki. Köszönöm.

Utoljára szerkesztve:
Szia!
Leírtam OOC is amit mondtam, admin ügy közben a haverod elkezdett dalszöveget leírni OOC chaten többször is, tehát egyáltalán nem vettétek komolyan, hogy admin ügyben vagytok, majd miután beraktalak téged jailbe 2db reportot is nyitottál a kocsi get kérdéseddel, a kicket is osztottam a második után, majd discordon kaptam egy ilyen üzenetet. Az előrptek rendben volt, de a rablásotok több sebből is vérzett, de ezt leírtam.
gdih71P.png

"-Egy RP szituációban egy cselekvésre vonatkozólag amennyiben nem sikerül az első /megprobal, a következő előtt legalább 2-2 soros, igényes, a témához kapcsolódó /me /do kötelező, illetve mindegyik /megprobalnak különböznie kell az előzőktől!"

"Egyúttal a regisztráló személy kijelenti azt is, hogy tudomásul vett minden dolgot és feltételt a játékhoz, megfelel minden elvárásnak, illetve a szabály nem tudása nem mentesíti fel a betartása alól."

Nincs több hozzáfűzni valóm.

Én komolyan vettem nem is értem miről beszélsz, de csak valld be hogy kapott kocsi getet annyit kellett volna csak mondanod. Kb fél éve nem voltunk fent, ezt nem is tudtuk könyörögtem ott neked de mindhiába.

Én komolyan vettem nem is értem miről beszélsz, de csak valld be hogy kapott kocsi getet annyit kellett volna csak mondanod. Kb fél éve nem voltunk fent, ezt nem is tudtuk könyörögtem ott neked de mindhiába.
Már bemásoltam számodra a szabályzatot, igen kapott kocsi gettet, de szerintem ez nem változtat semmit a helyzeten.

Na és ez annyira fájt elmondani? Rablás után minek kapott kocsi getet????? És még te mondod nekünk a szabályzatot...

Na és ez annyira fájt elmondani? Rablás után minek kapott kocsi getet????? És még te mondod nekünk a szabályzatot...
Mivel admin ügy lett a rablásotokból, és szankciót osztottam nektek, így az RP-tek(rablásotok) "törölve" lett. Ezért kapott autót.

Igen adminügy lett belőle, de most minek kellett neki kocsi getet adni???? Felesleges 1 óra volt az egész, mert fájt a gyereknek az az 50 ezer. Felvittük chilliad de minek adsz neki kocsi getet...

Akkor minket miért nem engedtél el most az egyszer, de neki meg egy szóra adsz kocsi getet egy rablás után? Szépen kértelek meg még Tylerre rá se szóltál mert hogy minket idiótázott amikor mi ott fegyveresen voltunk..

Mint mondtam komolytalanul vettétek az admin ügyet, és leírtam, hogy a szabályzat nem ismerete nem mentesít fel a szankció alól.

ÉN MIT VETTEM KOMOLYTALANUL?????????? EGÉSZ VÉGIG PRÓBÁLTAM VELED MEGBESZÉLNI

Sziasztok a panaszt én fogom bírálni, @Beni. légyszíves küld el bizonyítékokat

• Kedvelés
Reactions: Beni
Sziasztok itt is lennék a bírálatommal ami a következő:

/megprobal parancsot helytelenül használtuk, amit mi sem tudtunk, mert nagyon rég voltunk fent a szerveren haverommal
Nem mentesít téged az ha rég voltál fent a szerveren, ez nem mentesít a szankció alól.

de még utánna megkérdezem pm-be Benit hogy remélem nem kapott kocsi getet Tyler
Mivel adminügy lett és te jail-t kaptál utána már az admin döntése, hogy add e kocsi getet vagy add mondjuk valahová el teleportálja.

Kickel kapcsolatban amit kaptál ha zaklatod az admint ilyennel kapcsolatban akkor jogosan kaptad.

Az eljáró admin nem hibázott a panaszod jogtalan.

• Imádom
Reactions: Beni
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.