- 2024. 08. 08.
- 33
- 12
- LS karakter
- Hugo Frederico
- LV Karakter
- Hugo Frederico
Panasztevő InGame neve:
► Hugo Frederico ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Beni ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► nem is tudom minek megnevezni ezt az egész dolgot, megjegyzésbe leírom. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
[2025-05-21 21:46:46] [Output] : Admin 1 Beni: (( az előrp rendben van. ))[202 - Pastebin.com
Pastebin.com is the number one paste tool since 2002. Pastebin is a website where you can store text online for a set period of time.
Megjegyzés:
► a bizonyítéknál azt a logot csatoltam be, amin az megy éppen, hogy rablás során a /megprobal parancsot helytelenül használtuk, amit mi sem tudtunk, mert nagyon rég voltunk fent a szerveren haverommal, és ezt pontosan nem tudtuk ott könyörögtem Beninek hogy ne kapjunk most az egyszer semmit, de mindegy is kaptunk 60 percet Nonrp miatt, de még utánna megkérdezem pm-be Benit hogy remélem nem kapott kocsi getet Tyler és azért kikickelt hogy nem erre való a pm, vagyis ebből az vehető le, hogy adott neki kocsi getet, amikor felvittük a chilliad tetejére és megpróbáltuk úgy megütni hogy eszméletét veszítse, de így ezeket a dolgokat nem tudtuk erről,ja meg az is hogy amikor felvittük chilliad tetejére Tylert, az ott leáll idiótázni, amikor mi felvoltunk fegyverkezve meg minden. Na de a jailt leüljük/leültük már haverral, csak hogy ez hogy kb fél éve voltunk fent, és egyből jailbe rakni amikor elmondtuk hogy nem tudtuk meg mondtam hogy akkor emlékezzen tyler és megyünk a dolgunkra de nem. A pk-t azért írom, hogy váltsanak pár szót Benivel, mert rablás után ha felvisszük oda Tylert és ad neki kocsi getet annak nincs értelme, és ezért is kickelt engem ki. Köszönöm. ◄
Utoljára szerkesztve:
.png)
.png)