Himi Kado-Pierdone

• Thread starter Thread starter Pandor
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 346
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Pandor

Aktív fórumozó
2025. 03. 17.
291
508
LS karakter
Himi Kado
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Himi Kado
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Pierdone
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Jogtalan szankció miatt nyitottam ezt a panaszt mivel nem érzem jogosnak.
Megprobálom röviden elmesélni a szituációt, Skate Parknál tegnapi nap elkezdtem üldözni egy fehér GLE-t, elkezdett menekülni. Déli benzinkút után megállt elém keresztbe az uton, mire hátranéztem már ott is volt egy BMW amibe a Pierdone ült. Közre fogtak, majd nagykaliberrel a frakció társa ki szállt én pedig elmenekültem. Az admin elkezdett üldözni, 1-2 utca után visszafordult a kúthoz. Utána vissza mentem kút rabláshoz és rá lőttem a BMW-re, hozzátenném hogy videón látszik hogy nem én adom le az első lövést, de ha én is adtam volna le volt elég indokom, hisz közrefogtak, nagykalibert rántottak, majd üldözött is. Miotán megöltem az admin-t felszedte magát majd dutyn kivül elgetelt egy tetőre hogy megkérdezze ez mi volt, többször is megkértem hogyha admin ügyet szeretne akkor dutyzzon be, hisz addig nincs adminügy. Miuán be dutyzott továbbra is kérdezte mi volt aztán jeleztem hogy van egy videóm megszeretném mutatni, szokáig vitatkoztunk, hisz jeleztem hogy nem tudom feltölteniinternet problémáim miatt igy had mutassam meg voice-ba megosztásba, na hát nem volt rá lehetőségem. (És igen tudom hogy az adminnak nem kötelessége be jönni és meghallgatni) + ezt se én töltöttem fel hanem, megkértem spanom hogy legalább pk-val tudjak élni!
Úgy gondolom hogy túlzott a szankció és nem is jogos, hisz megvolt a kellő indokom hogy lövést adjak le. Illetve pár dologba én is bele mehetnék de fölösleges volt hisz csak ugyan azt hajtottuk mindketten, Hogy kerültél oda a frakció társadhoz? Illetve videó végén látszodik hogy dbzni is megprobáltál.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

-
[/CENTER]

Estét, mondtam már neked is, miért kaptad a szankciót, Pelambre mondta, hogy ameddig én nem lőttem rád neked sincs jogodban, hogy tüzet nyiss, volt egy panaszom emiatt és jogtalan lett.

Vagy 15 percen keresztül nem tudtál feltölteni egy klippet, én azt a részét kérdtem tőled amikor én rád lőttem.

Azt a dolgot nem értem miért engem kezdesz el darálni mikor a társam lőttek téged.

Simán el ütni akartalak, nem pedig megölni vele.

Thomas írtam discordon privátban, részemről ennyi.

Utoljára szerkesztve:
Estét, mondtam már neked is, miért kaptad a szankciót, Pelambre mondta, hogy ameddig én nem lőttem rád neked sincs jogodban, hogy tüzet nyiss, volt egy panaszom emiatt és jogtalan lett.

Vagy 15 percen keresztül nem tudtál feltölteni egy klippet, én azt a részét kérdtem tőled amikor én rád lőttem.

Azt a dolgot nem értem miért engem kezdesz el darálni mikor a társam lőttek téged.

Simán el ütni akartalak, nem pedig megölni vele.

Thomas írtam discordon privátban, részemről ennyi.
Említettem, hogy nem tudom felrakni le irtam ooc chaten neked részletesebben, esetleg ha a logod továbbítod Thomasnak át tudja nézni!

Az pedig hogy miért kezdtem el lőni, ooc chaten 3-4x illetve fentebb pkba is megfogalmaztam, olvasd át újra kérlek.
További hozzáfűznivalóm nincs, várom a Manager bírálatát, szép napot mindenkinek!

• Kedvelés
Reactions: tifpix és Gato
Bírálat:

Tehát kezdjük a legelején a dolgokat, mindannyian emlékezzünk vissza arra a frakció leader meetingre. Amikor ezek az esetek miatt, megbeszéltük azt, hogy igen nem lőhet előre a rendvédelem, de amennyiben a realitás keretein belül maradva, úgy érezzük, hogy a karakterünk élete veszélyben lehet, akkor igen vannak olyan esetek amikor engedélyezett az, hogy ne várja meg a rendvédelmi szervezet tagja, hogy megöljék őt, hanem előre lőjön. Ennél az esetnél pedig, amikor Pandort közre fogták az illegális szervezet tagjai, és fegyvert rántottak rá, majd sikerült onnan elmenekülnie, akkor itt jogosan érezhette azt, hogy az élete veszélyben lehet.

"Azt a dolgot nem értem miért engem kezdesz el darálni mikor a társam lőttek téged."

Nagyon egyszerű erre a magyarázat. Egy szervezetet alakítotok, társaid már rátartották a fegyvert, akkor ő miért várja meg azt, hogy te is elkezdj rá lövöldözni, pláne úgy, hogy egyébként terveid között szerepelt az is, hogy elüsd őt, hogy meghaljon tehát nem is értem az egész felvetést.

Ennél a panasznál igen, sok mindenbe bele lehetne kötni. Bele lehetne kötni abba is, hogy Pandor miért állt le lövöldözni és miért nem menekült tovább, de természetesen utólag már mindenki okosabb. Az akció hevében nem biztos, hogy mindig a legjobb döntéseket hozza az ember, de ezt nem lehet felróni most Pandor felé, hogy itt bármilyen szabálysértést követett volna el.

Tehát amit Pandor kapott jailt időt sajnos már nem tudom neki visszadni, viszont UCP-ben semmizve lesz.

Pierdone pedig neked annyit tudok mondani, hogy amennyiben nem tudsz elfogulatlanul dönteni olyan szituációknál, amikor te is részese vagy az adott helyzetnek, akkor hívj oda egy admin társad, aki valószínűleg biztosan elfogulatlan fog maradni az egész ügyintézés alatt.

A panasz jogos, Pierdone hibapontban részesült.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.