- 2025. 03. 17.
- 291
- 508
- LS karakter
- Himi Kado
Panasztevő InGame neve:
► Himi Kado ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Pierdone ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Jogtalan szankció miatt nyitottam ezt a panaszt mivel nem érzem jogosnak.
Megprobálom röviden elmesélni a szituációt, Skate Parknál tegnapi nap elkezdtem üldözni egy fehér GLE-t, elkezdett menekülni. Déli benzinkút után megállt elém keresztbe az uton, mire hátranéztem már ott is volt egy BMW amibe a Pierdone ült. Közre fogtak, majd nagykaliberrel a frakció társa ki szállt én pedig elmenekültem. Az admin elkezdett üldözni, 1-2 utca után visszafordult a kúthoz. Utána vissza mentem kút rabláshoz és rá lőttem a BMW-re, hozzátenném hogy videón látszik hogy nem én adom le az első lövést, de ha én is adtam volna le volt elég indokom, hisz közrefogtak, nagykalibert rántottak, majd üldözött is. Miotán megöltem az admin-t felszedte magát majd dutyn kivül elgetelt egy tetőre hogy megkérdezze ez mi volt, többször is megkértem hogyha admin ügyet szeretne akkor dutyzzon be, hisz addig nincs adminügy. Miuán be dutyzott továbbra is kérdezte mi volt aztán jeleztem hogy van egy videóm megszeretném mutatni, szokáig vitatkoztunk, hisz jeleztem hogy nem tudom feltölteniinternet problémáim miatt igy had mutassam meg voice-ba megosztásba, na hát nem volt rá lehetőségem. (És igen tudom hogy az adminnak nem kötelessége be jönni és meghallgatni) + ezt se én töltöttem fel hanem, megkértem spanom hogy legalább pk-val tudjak élni!
Úgy gondolom hogy túlzott a szankció és nem is jogos, hisz megvolt a kellő indokom hogy lövést adjak le. Illetve pár dologba én is bele mehetnék de fölösleges volt hisz csak ugyan azt hajtottuk mindketten, Hogy kerültél oda a frakció társadhoz? Illetve videó végén látszodik hogy dbzni is megprobáltál.
◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► ◄
Megjegyzés:
► - ◄
.png)