- 2025. 06. 29.
- 9
- 2
- LS karakter
- John Drake
- LV Karakter
- John Drake
Panasztevő InGame neve: Charlie Santos
► Charlie Santos ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve: Gerox
► Gerox ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése: A Szigeten egy frakció társammal közösen kiraboltunk egy harmadik játékost. Az esemény során, miközben a megszerzett tárgyakat pakoltuk, Gerox – off duty státuszban – a helyszínre érkezett, majd minden előzetes interakció nélkül lelőtt engem és a társamat.
Az animációs állapotban töltött időmből 4 perc már eltelt, amikor Gerox felélesztett kizárólag abból a célból, hogy átadjam neki a nálam lévő tárgyakat. Ezt követően adminisztrátori jogosultságát használva ismét animációs állapotba helyezett.
Kértem, hogy amennyiben saját érdekében módosította a játékmenetet, úgy az én helyzetemet is kezelje méltányosan, például azzal, hogy csökkenti az animációs időmet 4 perccel, vagy a hátralévő időhöz igazítja az életem elvételét. Ezt a kérésemet azonban elutasította.
A helyszínre érkező Dami Admin nem kívánta felülvizsgálni vagy korrigálni Gerox döntését.
Álláspontom szerint a történtek során hátrányos megkülönböztetés ért, mivel indokolatlanul további 4 perc várakozásra kényszerültem. Megítélésem szerint az adminisztrátori jogosultság ilyen jellegű használata sérti a fair játékélmény elvét, és azt a látszatot kelti, hogy egy adminisztrátor saját érdekei előnyt élveznek egy átlagos játékos jogaival és idejével szemben.
Kérem panaszom pártatlan, objektív és a vonatkozó szabályzatoknak megfelelő kivizsgálását és elbírálását.
► Válaszod ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó): ► Válaszod ◄
Megjegyzés:
► Válaszod ◄
.png)
.png)