Gerox - PK

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

John Drake

Újonc
2025. 06. 29.
9
2
LS karakter
John Drake
LV Karakter
John Drake
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve: Charlie Santos

Charlie Santos
Panaszra tett Adminisztrátor neve: Gerox
Gerox
Panasz oka, leírása, kifejtése: A Szigeten egy frakció társammal közösen kiraboltunk egy harmadik játékost. Az esemény során, miközben a megszerzett tárgyakat pakoltuk, Gerox – off duty státuszban – a helyszínre érkezett, majd minden előzetes interakció nélkül lelőtt engem és a társamat.

Az animációs állapotban töltött időmből 4 perc már eltelt, amikor Gerox felélesztett kizárólag abból a célból, hogy átadjam neki a nálam lévő tárgyakat. Ezt követően adminisztrátori jogosultságát használva ismét animációs állapotba helyezett.

Kértem, hogy amennyiben saját érdekében módosította a játékmenetet, úgy az én helyzetemet is kezelje méltányosan, például azzal, hogy csökkenti az animációs időmet 4 perccel, vagy a hátralévő időhöz igazítja az életem elvételét. Ezt a kérésemet azonban elutasította.

A helyszínre érkező Dami Admin nem kívánta felülvizsgálni vagy korrigálni Gerox döntését.

Álláspontom szerint a történtek során hátrányos megkülönböztetés ért, mivel indokolatlanul további 4 perc várakozásra kényszerültem. Megítélésem szerint az adminisztrátori jogosultság ilyen jellegű használata sérti a fair játékélmény elvét, és azt a látszatot kelti, hogy egy adminisztrátor saját érdekei előnyt élveznek egy átlagos játékos jogaival és idejével szemben.

Kérem panaszom pártatlan, objektív és a vonatkozó szabályzatoknak megfelelő kivizsgálását és elbírálását.
Válaszod
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Válaszod
Megjegyzés:

Válaszod

• Haha
Reactions: Bundas
Szia! Először is tisztáznám, hogy azért lőttelek animba, mivel láttam, plusz hallottam is, hogy lövöldözés volt, és láttam épp, hogy pakoltok ki egy ártatlan embert. Oda siettem, megvártam a jó időpontot, és elkezdtem lőni rátok. Egyikőtök meghalt, téged pedig animba lőttelek. Azután pedig azért élesztettelek fel, mivel alap GTA-s hiba, hogy ha animban vagy, és nálad van a fegyver, nem tudod az inventoryból átadni nekem a fegyverhez tartozó lőszert, amivel animban vagy. Plusz most PK-dban van egy kis csalafintaság, mivel én nem utasítottam el semmit, le is írtam neked, hogy ha végzünk az RP-vel, felszedlek, és épp hogy te utasítottad el, és nem én. És még megkérdezném, hogy most neked ezért hívjak külön egy dutyban lévő admint, azért mert RP-zünk?
Csatolom a OOC chatet: https://pastebin.com/MmrgVYft
Várom a bíráló admin válaszát.

Milyen ártatlan embert pakolok ki, akinek helikoptere van, TEC-9-e és a szigeten van?
Milyen csalafintaság? Itt a PK-ban is elmondtam, de a logban is hogy én nem újraélesztést kérek hanem, hogy 4 percel kevesebb legyen az anim időm vagy amikor 4 perchez ér akkor öljetek meg, hamár annyi letelt, amikor felélesztettél azért hogy elvedd a fegyvereimet.

Nem lehet adminparanccsal ilyet adni sajnos, hogy csökkentsük vagy növeljük az animban lévő ember idejét. Plusz nem azért élesztettelek fel, hogy nem a fegyvereidet vegyem el, hanem 250+ lőszert, ennyi volt. Plusz hozzáteszem, le RP-ztem azt is, hogy elveszem a nálad lévő kokaint, és azt sem adtad át.

Utoljára szerkesztve:
/sethp ID 0 , amikor azt írtam hogy ismét 4 perc maradt. Ez emberség kérdése szerintem. Ha kell a kokain akkor átadom most is akár, nem láttam, emiatt ne haragudj.

Nem gondolom hogy 4 perc akkora tragédia a szigeten lévő két adminisztrátor nem hibázott a panaszkönyv jogtalan.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: John Drake
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.