- 2025. 07. 21.
- 24
- 11
- LS karakter
- Zeke Sutton
Panasztevő InGame neve:
► Gauliert Huxley ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Luigi ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Jogtalan szankcioó ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Előzőlegesen volt egy PK-m egy másik játékosra. Ezt a PK-t a Megjegyzés részhez beszúrtam, ott van az egésznek az előzménye. Tulajdonképp azért kaptam 60perc NonRP jailt, mivel rálőttem egy jelöletlen, rendvédelmis járműre kútrablás közben azzal az indokkal, hogy láttam rajta a kevlárt és a fegyvert. Ezért egy 60perc NonRP jailt teljesen nonszensznek tartok, nem is értem. Egyébként előbb lenne DM, mintsem hogy NonRP, de DM sem volt. Mióta szerver a szervert, onnantól kezdve, hogy egy jelöletlen járműben kútrablás közben meglátod a rendvédelmis tagon a kevlárt/sokkoló/fegyver, satöbbi, lehet rá lőni. Amennyiben ez szankciót érdemel, Luigi, ne felejtsd el kérlek akkor az összes illegál frakció összes tagját szintén ugyan ezzel a szankcióval jutalmazni, hiszen mint azt említettem, ez itt így működik. Luigi még abba is belekötött, hogy miért lövök rá valakire, ha szabályt sért. Szó sem volt erről, nem azért lőttem rá, mert PG-zik, hanem azért, mert rendvédelmis volt épp kutat fúrtunk... ◄
Megjegyzés:
►
Panasztevő InGame neve:
► Gauliert Huxley ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Ashley Petrov ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► PG ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
Megjegyzés...
- colton