Gauliert Huxley ---> Luigi

• Thread starter Thread starter colton
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 150
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

colton

Újonc
2025. 07. 21.
24
11
LS karakter
Zeke Sutton
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Gauliert Huxley
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Luigi
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Jogtalan szankcioó
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Előzőlegesen volt egy PK-m egy másik játékosra. Ezt a PK-t a Megjegyzés részhez beszúrtam, ott van az egésznek az előzménye. Tulajdonképp azért kaptam 60perc NonRP jailt, mivel rálőttem egy jelöletlen, rendvédelmis járműre kútrablás közben azzal az indokkal, hogy láttam rajta a kevlárt és a fegyvert. Ezért egy 60perc NonRP jailt teljesen nonszensznek tartok, nem is értem. Egyébként előbb lenne DM, mintsem hogy NonRP, de DM sem volt. Mióta szerver a szervert, onnantól kezdve, hogy egy jelöletlen járműben kútrablás közben meglátod a rendvédelmis tagon a kevlárt/sokkoló/fegyver, satöbbi, lehet rá lőni. Amennyiben ez szankciót érdemel, Luigi, ne felejtsd el kérlek akkor az összes illegál frakció összes tagját szintén ugyan ezzel a szankcióval jutalmazni, hiszen mint azt említettem, ez itt így működik. Luigi még abba is belekötött, hogy miért lövök rá valakire, ha szabályt sért. Szó sem volt erről, nem azért lőttem rá, mert PG-zik, hanem azért, mert rendvédelmis volt épp kutat fúrtunk...
Megjegyzés:

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: luigi
Szia leírtam mindent abban a panaszban hogy miért kaptad, mondjuk nem értem hogy tegnap este óta miért csak most kerül megírásra ez a panaszkönyv, de gondolom köze van az előbb történt ügyhöz.

Nincs semmi hozzáfűzni valóm kifejtettem a véleményemet már a panaszban.
Várom a bíráló adminisztrátor válaszát, szép napot

Szia! Akkor most arra szeretnélek megkérni, hogy csekkold le légyszives, hogy mikor került publikálásra a PK, illetve hogy mikor volt ügyünk. Az előbbi ügyünkkel, hogy hogyan jártál el, egyáltalán nincs semmi problémám. Nem volt ott semmi gond. Az, hogy miért nem tegnap este került ki, egyáltalán nem releváns, szimplán volt jobb dolgom is. Azért került megírásra a PK, mivel még mindig nonszensznek tartom a szankciót, amit kaptam tőled.

• Kedvelés
Reactions: luigi
Megjöttem a bírálattal.

A videon tisztán látszik hogy több ideig nézi a srác a másikat, hogy van-e rajta mellény vagy nincs, teljesen meggyőződött hogy van, így reális az a cselekedet amit csinált, főleg úgy hogy rabolták a benzinkutat a társaival. Ilyen esetben nem jár szankció, más lenne a helyzet ha random rálőtt volna a kocsira, de így teljesen jogos. A jailod semmizve lesz.

A panasz jogos, Liugi keress fel discordon egy beszélgetésre.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.