- 2025. 03. 17.
- 57
- 34
- 20
- LS karakter
- Lena Wilk
Panasztevő InGame neve:
► Scarlett Hopkins ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Gato ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Jogtalan jail. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://armin.kim/seepaste/kS7X ◄
Megjegyzés:
► Röviden a sztori: álltunk a szerelő elötti kapu résznél nagyjából 4 méterre, srás pedig elütött minket, Ebből lett egy kisebb veszekedés és elkezdte ütni Ryan, utana én segiteni szerettem volna igy először ütöttem, majd mikor Franket is elkezdte ütni random akkor már fegyvert elővettem és ellőttem az egyik lábat, majd UGYAN ÚGY folytatta a verekedést (ahol amú nem is szabadna mert FGH hely) én felszedtem Ryant és Liamet is amire jött Gato és hanyag rp felszedéskorra kaptam 90 percet, hiába mondtam hogy nekem a felszedes nehezen megy(lassan) igy nem irtam ténylegesen az rpt, nyilván senkit nem akartam hogy meghaljon mert lejár az idő. De az hogy Liam semmit nem kap azért mert elütött minket(Gato is észre vette logbol hogy ooc beirtam abba a pillanatban hogy "azszep", ezt pedig látta Gerthner(?) Frank is hogy telibe elkap minket autóval, Liam be is ismerte hogy elütött minket(elvileg nem birt megállni hiába fékezett, kézizett) Viszont a legnagyobb majom ez az állitólagos FGH szerelőnel(ebből volt is kavarodás) ha nekünk nem volt szabad pár napja akkor más megteheti? Jogtalannak tartom a jailt. ◄
.png)
.png)