Gato

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Kattyos

Újonc
2025. 03. 17.
57
34
20
LS karakter
Lena Wilk
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Scarlett Hopkins

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Gato

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Jogtalan jail.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://armin.kim/seepaste/kS7X

Megjegyzés:

Röviden a sztori: álltunk a szerelő elötti kapu résznél nagyjából 4 méterre, srás pedig elütött minket, Ebből lett egy kisebb veszekedés és elkezdte ütni Ryan, utana én segiteni szerettem volna igy először ütöttem, majd mikor Franket is elkezdte ütni random akkor már fegyvert elővettem és ellőttem az egyik lábat, majd UGYAN ÚGY folytatta a verekedést (ahol amú nem is szabadna mert FGH hely) én felszedtem Ryant és Liamet is amire jött Gato és hanyag rp felszedéskorra kaptam 90 percet, hiába mondtam hogy nekem a felszedes nehezen megy(lassan) igy nem irtam ténylegesen az rpt, nyilván senkit nem akartam hogy meghaljon mert lejár az idő. De az hogy Liam semmit nem kap azért mert elütött minket(Gato is észre vette logbol hogy ooc beirtam abba a pillanatban hogy "azszep", ezt pedig látta Gerthner(?) Frank is hogy telibe elkap minket autóval, Liam be is ismerte hogy elütött minket(elvileg nem birt megállni hiába fékezett, kézizett) Viszont a legnagyobb majom ez az állitólagos FGH szerelőnel(ebből volt is kavarodás) ha nekünk nem volt szabad pár napja akkor más megteheti? Jogtalannak tartom a jailt.

Hello.

Nem tudom hogyan várod el, hogy jailt osszak arra, amit Liam csinált. Nem vallotta be, azt mondta véletlen volt. Bárminemű videó hiányában nem fogok tudni jailt osztani hacsak nem vallja be, hogy direkt volt. A jailt jogosan kaptad, RP nélküli felszedésért. Kötelező RP-zni, a minigame úgymond másodlagos. A továbbiakban nincs mit hozzáfűzzek, várom a bírálatot.

Hello.

Nem tudom hogyan várod el, hogy jailt osszak arra, amit Liam csinált. Nem vallotta be, azt mondta véletlen volt. Bárminemű videó hiányában nem fogok tudni jailt osztani hacsak nem vallja be, hogy direkt volt. A jailt jogosan kaptad, RP nélküli felszedésért. Kötelező RP-zni, a minigame úgymond másodlagos. A továbbiakban nincs mit hozzáfűzzek, várom a bírálatot.
nem a jaillal van a gondom, azt már elfogadtam, egyébként bevallotta hogy elütött mindkettőnket más szeme láttára, amit nem vettél figyelemben az elbiráláskor. Másik az hogy random másik embert is elkezdett ütni amikor Ryant és engem, az ilyenek nincsenek büntetve igy ugyan úgy fogják csinálni, nem szokásunk dobalózni ilyennel, de igy nehéz megtartani a rendet ic ha random ilyeneket csinálnak. Nekem nincs több hozzáfűzni valóm.

Megérkeztem a bírálattal.

Mint kiderült az esetről videó nem készült, ami nélkül nehezen mondható rá bármire is, hogy szándékosan látható a szabálysértés vagy sem. A felsegítést normálisan RPz-ni kell, amit nem tartottál be ezért kaptad a szankciót. Az Admin döntése a szankció osztása, jelen esetben bántott az, hogy ő nem kapott te pedig igen.
Ha IC ilyen random ütögetéssel találkozol szimplán csinálsz róla egy képet/videót, és kihívod az admint rá, vagy nyitsz pk-t. A szabályokat az adminok betartatják.

Ezért, a panaszod jogtalan.

Szép estét!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.