Fearghas_Fiachrae - Luigi

• Thread starter Thread starter Bauer
  • Start date Start date
  • Válaszok 5
  • Látta 100
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Bauer

Újonc
2025. 05. 11.
22
13
LS karakter
Waldheri_Bauer
LV Karakter
Waldheri Bauer
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Fearghas_Fiachrae (Waldheri_Baxter nevében írom a pkt)
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Luigi
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen szanckió osztás. Az volt a probléma, hogy írtam egy reportot amire hosszas várakozás után kijött Luigi és segített. A problémám megoldása után kiszállította a barátomat (Waldheri_Baxtert) a kocsiból és megjegyezte, hogy miért van rajta 'poénosan' a ruhája. A kalapját nem rég állította be elmondása szerint véletlen csinálta ilyen nagyra és a kocsiban nem tudta állítani. De ezt még megértem hisz tényleg nonosan volt rajta viszont Luigi abba is belekötött, hogy miért van a táskája miatt nagyra csinálva az arany lánca. Én megemlítettem neki, hogy hetek óta úgy van neki a lánc és nagyobb adminok se kötöttek bele erre pedig azt a választ kaptam idézem '[2025-08-08 23:50:52] [Output] : Admin 1 Luigi: (( én belekötök ))'. Igazából mi azt nem értjük erre miért kell egyből 90 perces aj-t adni egy figyelmeztetés helyett illetve miért kell olyanba belekötni ami nagyobb adminokat nem zavart eddig? Mivel a lánc azért nagy rajta mert a táskájához van igazítva hogy ne legyen bugos.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://armin.kim/seepaste/508g illetve itt egy kép azokról a láncokról
Megjegyzés:

a logba van egy olyan részlet, hogy [2025-08-08 23:49:41] [Output] : Waldheri Baxter: (( nem véletlen volt )). Itt nem stílusozni meg gúnyolódni szeretett volna, hanem lehagyott 1 vesszőt. Illetve megjegyezném mégegyszer, hogy ezt a pkt Waldheri_Baxter nevében írom.

• Imádom
  • Wow
Reactions: Salgoka és luigi
Szia.
Szerintem a legelső az lenne hogy a rendes képet dobod be, nem pedig ami már nem olyan vészes de legyen ahogy akarod.
Táskába nem kötöttem bele, de akkor sem volt reális ahogy ezek rajta voltak.
Arról én meg nem tehetek hogy elmondásod szerint a 4-es és az 5-ös admin sem köt bele, van egy szabályzat, azt tartani kell.
itt a rendes kép:
Várom a bíráló admin válaszát, nincs több hozzáfűzni valóm.
Szép esét.

Szia.
Szerintem a legelső az lenne hogy a rendes képet dobod be, nem pedig ami már nem olyan vészes de legyen ahogy akarod.
Táskába nem kötöttem bele, de akkor sem volt reális ahogy ezek rajta voltak.
Arról én meg nem tehetek hogy elmondásod szerint a 4-es és az 5-ös admin sem köt bele, van egy szabályzat, azt tartani kell.
itt a rendes kép:
Várom a bíráló admin válaszát, nincs több hozzáfűzni valóm.
Szép esét.
Szia mint elmondtam a láncba kötöttél bele ami azért van úgy, hogy NE legyen össze bugolva a táskával. Azt is leírta véletlen csinálta úgy meg a kalapot és kocsiba nem lehet állítani ugyebár. Azt is leírtam megértem hogy a kalapba kötöttél bele. a teljesről meg nem volt képem így nem tudtam az előttit beküldeni

• Imádom
Reactions: Albanpekseg
csao én fogom bírálni a panaszt, átolvasom és jövök a bírálattal.

• Kedvelés
Reactions: Jack. és Zugan
Nos, átolvastam mindent is amit a panaszkönyvhöz írtatok.

Pontosítva : A megvásárolható kiegészítőket reálisan és megfelelő módon kell használni. Ezekkel való funolás, esetleges visszaélés szigorúan tilos!

Ebből kiindulva, jogosan lett szólva amiatt hogy hogyan is áll rajta a kiegészítő, az hogy nem szólnak a nagyobb adminok érte, az megint más tészta, valaki szigorúan veszi a szabályzatot valaki kevésbé, ilyen téren helytálló az hogy valaki beleköt valaki meg nem. Luigi olyan admin aki szigorúan veszi a szabályzatot, és minden apró dologra figyel. Az hogy ilyen szépen sikerül felöltöztetni egy karaktert, én se mennék el szó nélkül, vannak olyan esetek amikor kicsit nagyobbnak tűnnek a dolgok mivel, nehézkes a felhelyezése de, egy kalapnak egy nyakláncnak nem az.

Normálisan kell egy kiegészítőt használni és nincsenek ilyen gondok.

Ebből adódva, nem gondolnám azt hogy ezért valamilyen formában szankcionálnám az adminisztrátort.

Utoljára szerkesztve:
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.