- 2025. 05. 11.
- 22
- 13
- LS karakter
- Waldheri_Bauer
- LV Karakter
- Waldheri Bauer
Panasztevő InGame neve:
► Fearghas_Fiachrae (Waldheri_Baxter nevében írom a pkt) ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Luigi ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Helytelen szanckió osztás. Az volt a probléma, hogy írtam egy reportot amire hosszas várakozás után kijött Luigi és segített. A problémám megoldása után kiszállította a barátomat (Waldheri_Baxtert) a kocsiból és megjegyezte, hogy miért van rajta 'poénosan' a ruhája. A kalapját nem rég állította be elmondása szerint véletlen csinálta ilyen nagyra és a kocsiban nem tudta állítani. De ezt még megértem hisz tényleg nonosan volt rajta viszont Luigi abba is belekötött, hogy miért van a táskája miatt nagyra csinálva az arany lánca. Én megemlítettem neki, hogy hetek óta úgy van neki a lánc és nagyobb adminok se kötöttek bele erre pedig azt a választ kaptam idézem '[2025-08-08 23:50:52] [Output] : Admin 1 Luigi: (( én belekötök ))'. Igazából mi azt nem értjük erre miért kell egyből 90 perces aj-t adni egy figyelmeztetés helyett illetve miért kell olyanba belekötni ami nagyobb adminokat nem zavart eddig? Mivel a lánc azért nagy rajta mert a táskájához van igazítva hogy ne legyen bugos. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://armin.kim/seepaste/508g illetve itt egy kép azokról a láncokról ◄
Megjegyzés:
► a logba van egy olyan részlet, hogy [2025-08-08 23:49:41] [Output] : Waldheri Baxter: (( nem véletlen volt )). Itt nem stílusozni meg gúnyolódni szeretett volna, hanem lehagyott 1 vesszőt. Illetve megjegyezném mégegyszer, hogy ezt a pkt Waldheri_Baxter nevében írom. ◄
.png)
.png)
.png)
.png)