Fals Jail. [Morty]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

FeketeMartin

Újonc
2025. 05. 22.
29
10
LS karakter
Lola_Sartori
LV Karakter
Lola_Sartori
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Emma Charles
Panaszra tett személy InGame neve:
Markus Carter, Ryan Holmes
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Előre leszögezem, senkit nem hibáztatok azokon kívül akiknek annyi esze van, hogy a körözést rátegyék az autókra de levenni már nem veszik. Story a következő: Aranybankoztunk ahol én meghaltam, ezután kb 2 órával jövök be LS-be rám fordul egy navos autó én tele illegállal nyilván nem állok meg, volt előtte egy összekapásunk, én törött bal lábbal tempomattal (animba vertek, ((nekem jöttek autóval és animba este)) beach mellett "le lettem tartoztatva" ott volt egy részemről hiba, megfullasztottam magam viszont adminnal megbeszéltük az RP folytot, bevittek stb illegálokat szokás szerint elvették majd közölték, hogy körözés van az autón, ezek megbeszélése után én elmentem afkolni. (hívtam ki admint előtte, hogy ezzel tudunk-e valamit kezdeni, az Admin-t nem nevezem meg de csak gratulálni tudok innen is, nézett mint fasz a lakodalomban.) miután elmentem afkolni a srácok elvileg nyomtak egy jeff-et de ezt már csak utólag tudtam meg. Majd megkaptam a 180p jailem.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://medal.tv/games/gta-sa/clips/lc5BZDwgV_ZXBrEhU?invite=cr-MSxWaUgsNDIxODA0NjMz&v=15
Megjegyzés:
Elnézést a nyers kritikáért, viszont nem az első alkalom, hogy rám lett rakva a körözés, meghaltam viszont a körözése tovább élt. ( Markus Carter a jeff után rakott be gondolom mert vele nem találkoztam)

*jobb láb* *hozzáteszem: ha kiszabadítanak túsz fejében nem vihetnének vissza jail-be minden tudomásom szerint de javítást kérek*

Szia. Holmes vagyok.
Kezdjuk az elejen.
Ma csatlakoztam rendornek az eset elott fel oraval kerultem be kb igy ez engem nem erint hogy a korozesedet nem vettek le mivel nem voltam ott az aranybanknal.
Ezt ha az elejen mondod menekules helyett es elkuldod a videot semmi baj.
De mar elotte is uldozott teged egy egyseg mivel hivtak erositest de megleptel.
2 nem en vezettem de nem a rendorseg es nem a navis ment neked. Te jottel belenk mi csak eled alltunk es nem kapcsoltad ki a tempomatot ami valljuk be nem realis. Ha valakinek eltorik az egyik laba nem fog autoba ulni a fajdalomtol es foleg nem rendorok elol menekulni. Es ezek az utkozesek is nagyon minimalisak voltak szerintem alapbol se lehetett sok hp-d ezert estel animba.
Ahogy animba estel kiszedtelek direkt hogy ne fulladj meg,kivittelek a partra.
Te vissza mentel es direkt belefolytottad magad a vizbe amit nagyon sulyos szankcioval buntetnek de mi elneztuk neked. (Szemely szerint ezek utan ha elorol lehetne kezdeni kiosztatnam neked a bannt mert meg ezek utan te raksz rank PK-t,ez nevetseges)!!
Mindegy ujrakezdtuk az rpt ott is aki szedett fel szanitec kusztal el elole de ez sem szamit le lett nyelve.
OOC stilusod is el lett nezve.
Bent elvettuk az illegalt ott se volt semmi baj.
Kozbe radion kertek hogy vigyunk ki teged jeffersonhoz.
En ott kiszalltam mert le kellett lepnem a szerverrol,ez utan nem tudom hogy ki vitt vissza teged jailbe es miert.
Nem ertem engem miert raktal PK-ra.
Erre szeretnek valaszt kapni!
Elore is koszonom

Szia. Holmes vagyok.
Kezdjuk az elejen.
Ma csatlakoztam rendornek az eset elott fel oraval kerultem be kb igy ez engem nem erint hogy a korozesedet nem vettek le mivel nem voltam ott az aranybanknal.
2 nem en vezettem de nem a rendorseg es nem a navis ment neked. Te jottel belenk mi csak eled alltunk es nem kapcsoltad ki a tempomatot ami valljuk be nem realis. Ha valakinek eltorik az egyik laba nem fog autoba ulni a fajdalomtol es foleg nem rendorok elol menekulni. Es ezek az utkozesek is nagyon minimalisak voltak szerintem alapbol se lehetett sok hp-d ezert estel animba.
Te vissza mentel es direkt belefolytottad magad a vizbe amit nagyon sulyos szankcioval buntetnek de mi elneztuk neked. (Szemely szerint ezek utan ha elorol lehetne kezdeni kiosztatnam neked a bannt mert meg ezek utan te raksz rank PK-t,ez nevetseges)!!
Mindegy ujrakezdtuk az rpt ott is aki szedett fel szanitec kusztal el elole de ez sem szamit le lett nyelve.
En ott kiszalltam mert le kellett lepnem a szerverrol,ez utan nem tudom hogy ki vitt vissza teged jailbe es miert.
Elore is koszonom
Azt én sem értem ő miért kapott PK-t. Kezdjük azzal, hogy ő meg én még jail-be sem raktunk mert kifagytál, és mire visszajöttél már mehettünk jeffersonhoz, amire ő már nem jött velünk mert mennie kellett.

• Kedvelés
Reactions: Pmatyi
Igen.
Es meg szo se volt buntetesrol csupan a vadakat ismertettuk hogy akkor abban a pillanatban mivel vadolunk es annyi.
Ez az egesz ugy inkabb ooc zajlott mint ic mert fel orankent az admint hivogattad kifele. Ha a legelejen megallsz es elkuldod a videot hogy aranybankba kilottek korozest leszedjuk es viszlat mehetsz dolgodra. De ezt 1 ora hossza ooc chateles es admin hivogatas utan nyogted ki az admin jelenletebe amit elotte nekunk nem is mondtal.
Ezert probalod ugy feltuntetni mintha mi ezzel nem foglalkoztunk volna..
Pedig de ha az elejen kozlod.

• Kedvelés
Reactions: Manó
Igen.
Es meg szo se volt buntetesrol csupan a vadakat ismertettuk hogy akkor abban a pillanatban mivel vadolunk es annyi.
Ez az egesz ugy inkabb ooc zajlott mint ic mert fel orankent az admint hivogattad kifele. Ha a legelejen megallsz es elkuldod a videot hogy aranybankba kilottek korozest leszedjuk es viszlat mehetsz dolgodra. De ezt 1 ora hossza ooc chateles es admin hivogatas utan nyogted ki az admin jelenletebe amit elotte nekunk nem is mondtal.
Ezt fejtsd ki kérlek mivel 1x hívtam ki admint akkor is "kihalgatáskor". De még látom mindig el vagy tévedve. Ha megis álltam volna egyből fegyver elo es kaptam volna a sokkot, megismétlem... még mindig nem tudtam a korozesesrol.

• Kedvelés
Reactions: Vajdaa
Igen.
Ha elmondtad volna az elején talán, hogy mi miatt akartok bevinni vagy mi miatt lettem megállítva talán benyögtem volna a legelején, hogy IGEN meghaltam ab-n.

• Kedvelés
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás!
Szia. Holmes vagyok.
Kezdjuk az elejen.
Elore is koszonom
fogalmazd az kerlek szavaid az "ooc" stilust illetoen illetve az "elneztunk dolgokat" illetoen. Sajnalom de nem én voltam aki konyorgott a szankcióért és gyerek módon kritizálva írogatott ooc aü közben.

• Kedvelés
De Holmes-nak akkor sem volt semmi köze ahhoz, hogy te kaptál 180 perc jailt. Nem értjük, hogy ő miért kapott pk-t.

Kérlek, olvasd el az első mondatot a pk-n belül és megtudod, hogy nem ő volt a fő ember.

• Kedvelés
De akkor miért van egyáltalán odaírva a neve, ha nem ő rá írod a pk-t?

Az első mondatot alapján akkor az egész rendvédelmet hibáztatod. Mi alapján választottál ki 2 random embert. Szereintem nem velem van a hiba hanem inkább a fogalmazásoddal.

Ha elmondtad volna az elején talán, hogy mi miatt akartok bevinni vagy mi miatt lettem megállítva talán benyögtem volna a legelején, hogy IGEN meghaltam ab-n.
Hogy mondtuk volna el mi miatt vinnenk be?
Nem alltal meg uatan ongyilkos lettel. Esely se lett volna elmondani.
Masodszor pedig mint irtam feljebb elotte lettel uldozve es amiatt lett utanad fordulva. Es halalod utan menekultel tehat igyis ugyis korozes volt rajtad csak mas indokkal.

Akkor leírom neked érthető, tisztán :) Ő volt az ember aki bevitt, aki elvette a cuccaim és aki szájalt. na érted mostmár?

No offense, tényleg neharagudj de te kifejezetten butus vagy.
Most is folytatod azt amit a szerveren.
Irtad pl ooc higy hany eves vagy nojel fel. Megbeszeltuk hogy 5 evell te vagy a fiatalabb erre is okc bunkon ida irtal valamit,amire mar nem is emlekszek mert annyira jelentosseget nem tulajdonitok a szavaidnak hogy ez ilyen mely nyomot hagyjon bennem.
Az egesz PK-d ellenem szerintem alaptalam es Juan ellen.
Itt a azt kellett volna megjelolnid akik beraktak jailbe (szerintem az NNI kozott keresd,bar nem tudom mert en ott mar nem vettem reszt az rp-ben).
Szoval most akkor mi az igazi problemad?
Az hogy kaptal 180p jailt?
Vagy hogy el lett veve az illegal?
Vagy nem ertem kerlek magyarazd el.
Koszonom!

Akkor leírom neked érthető, tisztán :) Ő volt az ember aki bevitt, aki elvette a cuccaim és aki szájalt. na érted mostmár?
Igen bevittelek elvettem az illegalod kertem bizonyitekot hogy le lettel e tenyleg love. Kuldted megertettuk el lettel volna engedve de mivel hogy radion kertek teged jeffersonhoz igy nem engedhettunk el.
Ez utan en mar nem voltam ott!

Irtad pl ooc higy hany eves vagy nojel fel. Megbeszeltuk hogy 5 evell te vagy a fiatalabb erre is okc bunkon ida irtal valamit,amire mar nem is emlekszek mert annyira jelentosseget nem tulajdonitok a szavaidnak hogy ez ilyen mely nyomot hagyjon bennem.
Itt a azt kellett volna megjelolnid akik beraktak jailbe (szerintem az NNI kozott keresd,bar nem tudom mert en ott mar nem vettem reszt az rp-ben).
Koszonom!
Azt sem értem minek van itt Juan :'D

Koszonom!
https://pastebin.com/GQ87eZjq , kezdj el olvasgatni. ha a pk-t nem sikerult itt talan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.