- 2025. 05. 22.
- 29
- 10
- LS karakter
- Lola_Sartori
- LV Karakter
- Lola_Sartori
Panasztevő InGame neve:
► Emma Charles ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Markus Carter, Ryan Holmes ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Előre leszögezem, senkit nem hibáztatok azokon kívül akiknek annyi esze van, hogy a körözést rátegyék az autókra de levenni már nem veszik. Story a következő: Aranybankoztunk ahol én meghaltam, ezután kb 2 órával jövök be LS-be rám fordul egy navos autó én tele illegállal nyilván nem állok meg, volt előtte egy összekapásunk, én törött bal lábbal tempomattal (animba vertek, ((nekem jöttek autóval és animba este)) beach mellett "le lettem tartoztatva" ott volt egy részemről hiba, megfullasztottam magam viszont adminnal megbeszéltük az RP folytot, bevittek stb illegálokat szokás szerint elvették majd közölték, hogy körözés van az autón, ezek megbeszélése után én elmentem afkolni. (hívtam ki admint előtte, hogy ezzel tudunk-e valamit kezdeni, az Admin-t nem nevezem meg de csak gratulálni tudok innen is, nézett mint fasz a lakodalomban.) miután elmentem afkolni a srácok elvileg nyomtak egy jeff-et de ezt már csak utólag tudtam meg. Majd megkaptam a 180p jailem. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://medal.tv/games/gta-sa/clips/lc5BZDwgV_ZXBrEhU?invite=cr-MSxWaUgsNDIxODA0NjMz&v=15 ◄
Megjegyzés:
► Elnézést a nyers kritikáért, viszont nem az első alkalom, hogy rám lett rakva a körözés, meghaltam viszont a körözése tovább élt. ( Markus Carter a jeff után rakott be gondolom mert vele nem találkoztam) ◄
.png)
.png)