Eric Carter jelentkezési lapja

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

mark007

Újonc
2025. 08. 18.
30
1
LS karakter
Eric Karter
Kód:
DAWNCITY-2.png
<br>Jelentkezési formanyomtatvány
<br><br>OOC Információk<br>
1. Discord neved: daciás ember​
<br>
2. Hogyan szólíthatunk? Mark / Márky​
<br>
3. Hány éves vagy? 17​
<br>
4. Játtszott perceid száma? 16 322​
<br>
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? nem​
<br>
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) https://postimg.cc/68FkQskH
<br>
7. Mesélj magadról pár mondatban. Mark vagyok erdélyi csavó 17 eves vagyok még de nem soká töltöm a 18 at ( marciusban) mindenem az autók imádok autó versenyekre járni föleg rallyik ra, van egy dacia 1310 em ami offrodra van alakitva, most csinálom a jogsit​
<br>
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság kedves , segítőkész , pontos , nehezen tudok le nyugodni ha fel dühitenek, hargtartó, feledékeny​
<br><br>Személyes információk<br>
Általános adatok
<br>
1. Teljes neve: Eric Carter​
<br>
2. Születési helye, ideje: Los Santos kórház , 2001.03.02​
<br>
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: egyetem​
<br>
4. Büntetett előéletű? nem​
<br>
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? nem a rangért szeretnék a rendörség tagja lenni de ha muszaj akkor főtörzsőrmester​
<br>
6. Szolgált már fegyveres szervnél? nem​
<br>
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? le radiózom az igazoltatasi szandékomat, felre alitom a jármüvet, a jarmű csomagtartó ajtóján hagyom az újjlenyomatom majd le radiozom a jarmü rendszamát elkerem az iratokat le ellenőrzöm a rendszerben azokat, ellenőrzöm a kötelező felszerelést és ha minden rendben vissza adom az iratokat majd tovabb engedem a jarmüvet és le rádiózom a igazoltatás végét​
<br>
8. Mi maga a rendőrség? a rendörség az a szervezett amely megakadályoza a büncelekmény terjedését,le leplezi a büncselekményt cselekvő személyeket, be tartatja a törvényeket​
<br>
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettes az, aki konkrétan irányít engem, mondjuk az őrmester.
A feljebb való meg az, aki rangban fölöttem van, például egy százados vagy ezredes.

<br>
<br>
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? ez attól függ hogy a személy mekkoraBüntetett cselekedett és hogy mivel kapcsolatos a priusza​
<br>
11. Meséljen magáról pár mondatban. Válasz​
<br><br>Szituációs kérdések<br>
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? fedezékbe húzodok és védem a magam és a bajtarsak életét​
<br>
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? azonnal a földre kényszeritem es megbilincselem és be viszem a rendörsegre ott ki halgatom és majd a tetek alapján megkapja büntetesét ( az meg hogy ha nem tudja hogy miaz akkor hogyan kerülnek az autóba )​

Öm valami el cseszödhetet mert irtam a 9-11 hez de nem jelent meg de ezt szantam oda

9.
A közvetlen felettes az, aki konkrétan irányít engem, mondjuk az őrmester.
A feljebb való meg az, aki rangban fölöttem van, például egy százados vagy ezredes.

11. Van egy kis vontatós/mstricazos cégem a carter inc most sikerült elrendezni hogy nagyon nem kell résztvegyek a cég dolgaiban, most felszabadúlt egy csomó időm eddig is hatalmas álmom volt hogy a rendvételem valamely részén helyezkedjek el és most ugy döntötem hogy szerencsét próbálok

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.