- 2025. 08. 18.
- 30
- 1
- LS karakter
- Eric Karter
Kód:
<br>Jelentkezési formanyomtatvány<br><br>OOC Információk<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>Személyes információk<br><br><br><br><br><br><br><br><br>
A feljebb való meg az, aki rangban fölöttem van, például egy százados vagy ezredes.
<br><br><br><br>Szituációs kérdések<br><br>
1. Discord neved: daciás ember2. Hogyan szólíthatunk? Mark / Márky3. Hány éves vagy? 174. Játtszott perceid száma? 16 3225. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? nem7. Mesélj magadról pár mondatban. Mark vagyok erdélyi csavó 17 eves vagyok még de nem soká töltöm a 18 at ( marciusban) mindenem az autók imádok autó versenyekre járni föleg rallyik ra, van egy dacia 1310 em ami offrodra van alakitva, most csinálom a jogsit8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság kedves , segítőkész , pontos , nehezen tudok le nyugodni ha fel dühitenek, hargtartó, feledékenyÁltalános adatok
<br>1. Teljes neve: Eric Carter2. Születési helye, ideje: Los Santos kórház , 2001.03.023. Legmagasabb iskolai végzettsége: egyetem4. Büntetett előéletű? nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? nem a rangért szeretnék a rendörség tagja lenni de ha muszaj akkor főtörzsőrmester6. Szolgált már fegyveres szervnél? nem7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? le radiózom az igazoltatasi szandékomat, felre alitom a jármüvet, a jarmű csomagtartó ajtóján hagyom az újjlenyomatom majd le radiozom a jarmü rendszamát elkerem az iratokat le ellenőrzöm a rendszerben azokat, ellenőrzöm a kötelező felszerelést és ha minden rendben vissza adom az iratokat majd tovabb engedem a jarmüvet és le rádiózom a igazoltatás végét8. Mi maga a rendőrség? a rendörség az a szervezett amely megakadályoza a büncelekmény terjedését,le leplezi a büncselekményt cselekvő személyeket, be tartatja a törvényeket9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettes az, aki konkrétan irányít engem, mondjuk az őrmester.A feljebb való meg az, aki rangban fölöttem van, például egy százados vagy ezredes.
<br>10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? ez attól függ hogy a személy mekkoraBüntetett cselekedett és hogy mivel kapcsolatos a priusza11. Meséljen magáról pár mondatban. Válasz1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? fedezékbe húzodok és védem a magam és a bajtarsak életét2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? azonnal a földre kényszeritem es megbilincselem és be viszem a rendörsegre ott ki halgatom és majd a tetek alapján megkapja büntetesét ( az meg hogy ha nem tudja hogy miaz akkor hogyan kerülnek az autóba )