Enrico admin panasz

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Norman Smith

Újonc
2025. 08. 15.
19
6
LS karakter
Norman Smith
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Norman Smith
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Enrico
Panasz oka, leírása, kifejtése:
A csávóval összevesztem. kérte szálljak ki a kocsiból. kiszálltam, majd egy hosszabb szóváltás után és 3 pofon után vissza ütöttem, majd a kutyája elkezdett támadni. Odébb futottam, lőttem 2-t a földre a kutya elfutott. A csávó viszont annak ellenére hogy tartottam rá a fegyvert futott felém, én pedig önvédelemből lőttem a kezére (ami a videón is látszik hogy a kezére rántottam és ott is vérzett a csávó, de mivel a hitbox nem a legjobb a játékba a csávó meghalt. Írtam reportot. Elküldtem a videót és én kaptam dm-et. Pedig elmondtam és a videón is látszódik hogy KÉZRE ment a lövés. A másik hogy a csávó nem kapott semmit pedig szerintem fegyverrel szembe futni puszta kézzel kicsit PG-s de természetesen ha az admin szerint nem volt PG akkor az úgy is van.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Enrico alig akart meghallgatni. És hiába mondtam hogy ha lassabban nézi a videót (nem is kell lassabban nézni mert amúgyis látni) mert kézre lőttem, mert ÖNVÉDELEM miatt adtam le lövést.

Sziasztok!

Amit leírsz a kifejtésben nem egyezik a videóval.
A videó mindent elárul nincs mit hozzáfűzni valóm várom a bíráló Adminisztrátor válaszát.

Igen, a videó mindent elárul, azt is hogy a csávó kezére rántottam és ott is érte a golyó. Arról már nem tehetek hogy a hitbox rossz.

Még annyi hogy ne hazudj hogy azt mondtam hogy nem PG mert azt mondtam hogy beszélek a sráccal is de erről elküldöm a bíráló adminisztrátornak a logomat.

Még annyi hogy ne hazudj hogy azt mondtam hogy nem PG mert azt mondtam hogy beszélek a sráccal is de erről elküldöm a bíráló adminisztrátornak a logomat.
Mondtad hogy PG igen, de lehet jobb lett volna úgy kiosztani a szankciót hogy ott a csávó is és nem a hitbox miatt kapok jailt, nem?😆

A DM az egyértelmű volt a részedről, a srácot pedig azért nem hallgattam ki melletted mivel már abban az időben nem volt fent a szerveren.
És amíg nem hallgatom ki nem szankcionálhatok, a részedről ez esetben neked kell PK-t nyitni a játékosra.

Nem szeretnék PK-t nyitni rá és rád sem akartam és úgy voltam nem is nyitok. De teljesen olyan volt ez az egész mintha minden áron kiakarnád adni a szankciót és lerázni. Mintha gyorsan elakartad volna intézni az egészet a legegyszerűbb módon. Ezt akarom átbeszélni, mivel ott nem igen éreztem azt hogy érdekel is a téma téged. Nem azzal van a bajom hogy kaptam a 90p jailt hanem hogy egyszerűen nem tudtuk átbeszélni rendesen.

Ezen nem sok mindent kellett átbeszélni, meg mutattad a videót, meghallgattalak.
A többi pedig a saját döntésem hogy szankciót osztok vagy sem.

Sziasztok, megérkeztem a bírálattal!
A videó amit csatoltál egész végig a fejére tartottad, majd a végén rángattál és ellőted. Nem gondolom úgy, hogy ha kezén akartad meglőni, akkor a fejét fogod tartani 90%-ban.
Többször is megnéztem a videót, és nem tudom azt feltételezni ebből, hogy te a kezét akartad csak.

Ezért, a panaszod jogtalan, az admin nem hibázott a bírálat során.

• Kedvelés
Reactions: Enrico
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.