- 2025. 08. 15.
- 19
- 6
- LS karakter
- Norman Smith
Panasztevő InGame neve:
► Norman Smith ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Enrico ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► A csávóval összevesztem. kérte szálljak ki a kocsiból. kiszálltam, majd egy hosszabb szóváltás után és 3 pofon után vissza ütöttem, majd a kutyája elkezdett támadni. Odébb futottam, lőttem 2-t a földre a kutya elfutott. A csávó viszont annak ellenére hogy tartottam rá a fegyvert futott felém, én pedig önvédelemből lőttem a kezére (ami a videón is látszik hogy a kezére rántottam és ott is vérzett a csávó, de mivel a hitbox nem a legjobb a játékba a csávó meghalt. Írtam reportot. Elküldtem a videót és én kaptam dm-et. Pedig elmondtam és a videón is látszódik hogy KÉZRE ment a lövés. A másik hogy a csávó nem kapott semmit pedig szerintem fegyverrel szembe futni puszta kézzel kicsit PG-s de természetesen ha az admin szerint nem volt PG akkor az úgy is van. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
Untitled - Clipped GTA San Andreas with Medal.tv
Watch Untitled by kistetu29925 and millions of other GTA San Andreas videos on Medal. #gtasanandreas, #grandtheftautosanandreas
medal.tv
Megjegyzés:
► Enrico alig akart meghallgatni. És hiába mondtam hogy ha lassabban nézi a videót (nem is kell lassabban nézni mert amúgyis látni) mert kézre lőttem, mert ÖNVÉDELEM miatt adtam le lövést. ◄
.png)