Enrico A1 PK

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

rolandszo

Újonc
2025. 06. 05.
14
13
LS karakter
Shaquille Rahman
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Eloy Burgos
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Enrico
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Feljöttem a szerverre, hogy intézzem a frakcióval kapcsolatos ügyeket, mint TGF vezető, viszont autó nélkül nehéz elindulni akárhova a semmi közepéről, mivel a szerelő cp-ben volt a gépjármű. Hívtam admint, hátha kapok szerelőhöz egy getet, kaptam. Ahogy elmegy az admin, lesokkol John_Winter, mivel a hátamon tegnapi nap folyamáról rajtam maradt a Katana, de ezt nem tudom lerakni a semmi közepén. A helyszínen ott volt Enrico is szolgálaton kívül, ahelyett hogy a Dutyzó társait segítené (100 playerre 2 dutyzó admin), egyből belém áll, hogy le kéne rakni. Nevetséges kérdéseket tesz fel, amire sajnos nem lehet szépen válaszolni, így is az idegeimmel játszva, ha már Luciano fivére is beleszól az ügybe. Újra kihívtam Reyt, aki mondta hogy engedjenek el, ez meg is történt. Erre Enrico berak 120 perc OOC Stílusra, ami teljesen irreális 2 darab trágár szóért, amivel senkit sem szidtam, csak a szituációt.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Nem értem miért kell felülbírálni az ügyre kiérkező admint, semmivel nem bántottam meg a lelkét. Most ezzel a húzásával nem lett senkivel se előrébb, de legalább elúszott a mai beavatás 4 ember részére.
Ui.: [2025-11-26 18:24:26] [Output] : Enrico Graziano: (( ez ilyen )) nem hiszem, hogy ez a jó hozzáállás egy adminnak

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok!

Oda getelt Rey téged szerelőhöz amikor te leírtad ott a szerelőnél utána hogy volt még kocsid a garázsba is akkor azok miért nem voltak jók arra hogy le tedd a cuccokat?
Illetve az amit leműveltél OOC chaten az már sok volt még a 'BAZDMEG'-et elengedtem volna de mikor rád lett szólva folytattad és még hozzá is tetted hogy 'ennyi örömöm legyen' azt már nem engedtem el én sem.
Bőven lett volna más lehetőség a cuccaidat letenni te inkább azt választottad hogy ide jössz szerelőhöz ahol nagy eséllyel van rendvédelem.
Innentől kezdve ha te ezt felvállaltad hogy inkább ide jössz akkor az már a te döntésed.
Illetve tegnap haltál meg egy RP-ben már tegnap lett volna lehetőséged letenni a cuccokat.

Várom a bíráló Adminisztrátor döntését.

Utoljára szerkesztve:
  • Haha
Reactions: balimexx
Mivel valahova le kell tenni a cuccokat és mivel TGF-re készültem volna elő, ami IC történik, kell hozzá a bizonyos autó is, hogy fokozzuk az RP színvonalát. Kevlár, Katana az tegnapról maradt rajtam, mivel Benzinkút rablások folytak, miután én le is léptem. Autókban tárolom a cuccaimat, legközelebb egy M5CS volt, aminek teli van a csomagtartója így oda nehéz betenni. Kukába meg nem fogom lerakni a fegyvereket. Ezért a 2 piti sorért berakni 120 percre vicc, ha neked bántottam az egódat, akkor sajnálom, de olyan felesleges sorokat írtatok le, amire máshogy reagálni nem lehetett, illetve nem azért jöttem fel egyetem és munka után, hogy veletek foglalkozzak, hanem színesítsem a szervert. Az hogy te ügyet intéztél úgy, hogy Rey 2x is ott volt, teljesen értelmetlennek vallom. Illetve az se helyén való, hogy először rámszólsz, hogy tegyem le a nagykalibert, utána meg annyit írsz gúnyosan hogy "ez ilyen", eléggé kétségeket kelt bennem, hogy elmosolyodtál azon mikor lesokkoltak.

Így van szóltam hogy tedd le mivel nem lehet rajtad csak úgy de ha te bevállaltad azt hogy te ide jössz szerelőhöz ahol nagy valószínűséggel lesz rendvédelem, azzal már nem tudok mit kezdeni.

• Haha
Reactions: balimexx
Neked nem is kellett volna mit kezdeni, amikor nem te voltál a kirendelt admin, ott keződik a bibi.

Cső!

Tehát ilyenkor van az, hogy egy pillanatra képzeld magad a helyébe... Te gondolom vigyorogva néznéd a chatet, ha ilyeneket irkálna neked valaki. Neked is azt ajánlom, hogy a stílusodon egy száznyolcvan fokot fordítsál, aztán nem kell két órákat jailba töltened.

Jogtalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.