- 2025. 06. 05.
- 14
- 13
- LS karakter
- Shaquille Rahman
Panasztevő InGame neve:
► Eloy Burgos ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Enrico ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Feljöttem a szerverre, hogy intézzem a frakcióval kapcsolatos ügyeket, mint TGF vezető, viszont autó nélkül nehéz elindulni akárhova a semmi közepéről, mivel a szerelő cp-ben volt a gépjármű. Hívtam admint, hátha kapok szerelőhöz egy getet, kaptam. Ahogy elmegy az admin, lesokkol John_Winter, mivel a hátamon tegnapi nap folyamáról rajtam maradt a Katana, de ezt nem tudom lerakni a semmi közepén. A helyszínen ott volt Enrico is szolgálaton kívül, ahelyett hogy a Dutyzó társait segítené (100 playerre 2 dutyzó admin), egyből belém áll, hogy le kéne rakni. Nevetséges kérdéseket tesz fel, amire sajnos nem lehet szépen válaszolni, így is az idegeimmel játszva, ha már Luciano fivére is beleszól az ügybe. Újra kihívtam Reyt, aki mondta hogy engedjenek el, ez meg is történt. Erre Enrico berak 120 perc OOC Stílusra, ami teljesen irreális 2 darab trágár szóért, amivel senkit sem szidtam, csak a szituációt. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
SeeMTA - SeePaste
Megjegyzés:
► Nem értem miért kell felülbírálni az ügyre kiérkező admint, semmivel nem bántottam meg a lelkét. Most ezzel a húzásával nem lett senkivel se előrébb, de legalább elúszott a mai beavatás 4 ember részére.
Ui.: [2025-11-26 18:24:26] [Output] : Enrico Graziano: (( ez ilyen )) nem hiszem, hogy ez a jó hozzáállás egy adminnak ◄
Utoljára szerkesztve:
.png)
.png)