Panasztevő InGame neve:
► Elyna Ragnard ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► nimero ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
►
Fölösleges offline szankció osztás, egy megbeszélt ügy kapcsán.
A gyár területén tartózkodtunk, egy előző akciót követően már távozóban voltunk, amikor egy további illegális csapat érkezett a gyárhoz. Erre reagálva tüzet nyitottam rájuk, mivel korábban tűrparancsot kaptam. Az eseményt követően az adminisztrátor, nimero, Discordon beszéltük meg az eseményeket, ahol az adott szituációt részletesen átbeszéltük. A beszélgetés során az ügy tisztázásra került, és az admin részéről az a visszajelzés hangzott el, hogy minden rendben van, az eset lezártnak tekinthető.
Ezt követően órákkal később, Jackson adminisztrátor által értesítve lettem, hogy szankciót kértek rám általa NonRP miatt.
Úgy érzem, hogy ez az intézkedés:
» Felülírta a korábban tisztázott admini döntést, és nem adott lehetőséget arra, hogy az álláspontomat újra elmondjam vagy reagáljak.
» Álláspontom szerint egy ilyen horderejű szankció kiszabása kizárólag előzetes tájékoztatással és személyes meghallgatást követően lenne indokolt, különösen egy már lezárt ügy esetében.
» Kérem ennek az intézkedésnek a felülvizsgálatát, valamint annak tisztázását, hogy mi indokolta az offline adminjail alkalmazását egy korábban egyeztetett és rendezett szituáció után.
◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Nincs bizonyítékom az esetről, logokból visszatekinthető, illetve az én napi logomból, hogy mikor léptem le a szerverről és mikor lett kiosztva a szankció. Továbbá a discord aplikációs beszélgetésen, ahol lezajlott az ügy jelen volt további két adminisztrátor: susped,Maci -Ha ez számít, ők tudják tanusítani, hogy valóban megbeszélésre került az ügy. ◄
Megjegyzés:
► Szeretném kérelmezni a szankció semlegesítését, előre is nagyon szépen köszönöm. ◄
► Nincs bizonyítékom az esetről, logokból visszatekinthető, illetve az én napi logomból, hogy mikor léptem le a szerverről és mikor lett kiosztva a szankció. Továbbá a discord aplikációs beszélgetésen, ahol lezajlott az ügy jelen volt további két adminisztrátor: susped,Maci -Ha ez számít, ők tudják tanusítani, hogy valóban megbeszélésre került az ügy. ◄
Megjegyzés:
► Szeretném kérelmezni a szankció semlegesítését, előre is nagyon szépen köszönöm. ◄
Utoljára szerkesztve:
.png)