Elyna Ragnard - nimero

• Thread starter Thread starter norby
  • Start date Start date
  • Válaszok 5
  • Látta 294
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

norby

💎
Fő Globális Moderátor
LS
2025. 03. 16.
332
378
www.youtube.com
LS karakter
Shaw Ragnard
LV Karakter
Elyna Maxence

uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Elyna Ragnard

Panaszra tett Adminisztrátor neve:

nimero

Panasz oka, leírása, kifejtése:

Fölösleges offline szankció osztás, egy megbeszélt ügy kapcsán.

A gyár területén tartózkodtunk, egy előző akciót követően már távozóban voltunk, amikor egy további illegális csapat érkezett a gyárhoz. Erre reagálva tüzet nyitottam rájuk, mivel korábban tűrparancsot kaptam. Az eseményt követően az adminisztrátor,
nimero, Discordon beszéltük meg az eseményeket, ahol az adott szituációt részletesen átbeszéltük. A beszélgetés során az ügy tisztázásra került, és az admin részéről az a visszajelzés hangzott el, hogy minden rendben van, az eset lezártnak tekinthető.
Ezt követően órákkal később, Jackson adminisztrátor által értesítve lettem, hogy szankciót kértek rám általa NonRP miatt.

Úgy érzem, hogy ez az intézkedés:

» Részben meghallgatás nélkül történt.
» Felülírta a korábban tisztázott admini döntést, és nem adott lehetőséget arra, hogy az álláspontomat újra elmondjam vagy reagáljak.
» Álláspontom szerint egy ilyen horderejű szankció kiszabása kizárólag előzetes tájékoztatással és személyes meghallgatást követően lenne indokolt, különösen egy már lezárt ügy esetében.
» Kérem ennek az intézkedésnek a felülvizsgálatát, valamint annak tisztázását, hogy mi indokolta az offline adminjail alkalmazását egy korábban egyeztetett és rendezett szituáció után.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Nincs bizonyítékom az esetről, logokból visszatekinthető, illetve az én napi logomból, hogy mikor léptem le a szerverről és mikor lett kiosztva a szankció. Továbbá a discord aplikációs beszélgetésen, ahol lezajlott az ügy jelen volt további két adminisztrátor: susped,Maci -Ha ez számít, ők tudják tanusítani, hogy valóban megbeszélésre került az ügy.

Megjegyzés:

Szeretném kérelmezni a szankció semlegesítését, előre is nagyon szépen köszönöm.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Pocok
Sziasztok.

Mint említetted fentebb hogy az ügy meglett beszélve egy discord csapatos hívásában. -de te mégis azt állítod hogy meghallgatás nélkül raktalak be jailbe.
a Fent említett "NonRP" szankciód nem lett minden szempontból átbeszélve, meghallgattalak titeket mint rendvédelmiseket. elmondtátok az egész történetet hogy hogyan is alakulhatott ki ez, Kezdjük a legelején. nyitásra került egy report amiben "gyár camp"-ről volt szó. ez sikeresen átbeszélésre került. de mint ahogy láttam a videóban semmi féle tűznyitásra nem került sor az illegál részéről, de ti mégis a semmiért kezdtétek őket lőni. Teljesen nem elemeztük ki ezt az ügyet, még pedig azért is mivel akkor biztos nem feledkeztem volna meg erről a lépésről, belátom így utólag nem volt helyén való a szankció kiosztása, de az sem lett volna helyén való hogyha csak az egyik fél kapja meg a szankcióját.

Videó: https://medal.tv/games/gta-sa/clips/lS5URaQq3xAVLKT3y?invite=cr-MSx5cmcsNDg3MTE0Mjc3&v=15

• Kedvelés
Reactions: norby
Alapvetően azért gondolom azt, hogy nem lettem megkérdezve a szankcióval kapcsolatba, mivel a beszélgetés és a szankció kiosztása között nem igazán lettem értesítve, hogy szankcióban fogok részesülni, mivel megbeszéltnek tekintettük előtte azt a discord beszélgetést.
Nem teljesen értem, hogy a másik félnek mire kellett volna szankciót kapnia, ha nagyon keresgélni akarunk, akkor PG-t kaphatott volna, de azt mondtam a legelejétől kezdve, hogy elengedem, mivel egy "bug" miatt keletkezett. (Nyitott ajtós kocsiba ült be, ami script szerint zárva volt)
Érdekes módon a discord beszélgetésünk során az sem hangzott el, hogy a másik fél szankciót fog kapni a PG miatt, utólag vettem észre LOG-ban.

Ahogy nekem a hanghívásos Discord beszélgetésből lejött, sikerült megbeszélni korrekten, szóval fölöslegesnek tartom mind az ellenkező fél, mind az én szankciómat.
Ebben az esetben, ha egyik fél sem ragaszkodik a szankcióhoz egy jobbra-balrával szokta megoldani az adminisztrátor, de nem belekötni szeretnék, mindenki úgy intézi az ügyet ebből a szempontból ahogy akarja, csak szimplán fölöslegesnek tartom a szankció osztást, ha mind a két fél megtudja beszélni, és belemegy abba a bizonyos jobbra-balrába.

Nincs további hozzáfűznivalóm a panaszkönvyhöz, várom a bíráló adminisztrátor válaszát.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Pocok
Nem minden esetben tudom engedélyezni ezt a jobbra-balra dolgot mivel elvesztette realitását amit az illegál csinált, egy elég szép mutatvány volt, lehetetlen lett volna elkerülni a szankciót. De persze ezzel nem azt szeretném mondani hogy jobban preferálom a szankció osztását, vissza térve a "PG" jailhez megértem persze ezt a részét hogy (nyitott ajtós autóba) -ült bele, de még mindig ott lett volna rá az esély hogy megadja magát.

Discord megbeszélések alapján csak a nyitott report ügyet sikerült átbeszélnünk, nem azt amit utólag(rá 2-3percre) kaptam videós bizonyítékot a szabálysértő ellen.

Továbbá nekem sincs hozzá fűzni valóm a panaszhoz, várom a bíráló admin válaszát.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: norby
Sziasztok!

Megérkeztem a bírálattal.
Végigolvastam a panaszt, és ahogyan olvastam egy Discord beszélgetésben lezárt ügy volt, amit később szankcionáltál a játékos tájékoztatása nélkül.
Abban igazad van, hogy az admin döntése az, hogy jobbra-balrával eltekint a szankció alól, vagy sem.
Azzal semmi probléma nincsen, hogy szankcionáltál, azzal viszont igen, hogy utólag a játékos tájékoztatása nélkül tetted azt.

Ezért, a panaszod jogos, az Adminisztrátort hibapontban részesítem.

További szép estét!

• Kedvelés
Reactions: nimero és norby
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.