Ebbe Ostrom -----> Puha

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

kisbalint

Újonc
2026. 02. 04.
9
6
LS karakter
Ebbe Ostrom
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Ebbe Ostrom
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Puha
Panasz oka, leírása, kifejtése:
[HELYTELEN ÜGYINTÉZÉS] Dm szankciót kaptam üldöztem egy srácot, befutott jeffersonba én rálőttem mint utólag kiderült mire beért meghalt / nemtudom. igazából arra kaptam a szankciót hogy fegyvertelenre lőttem mivel befutott Jeffersonba igy gondolván nem sakk bajnokságot szeretne rendezni az úr bent.Számomra érthetetlen hogy fegyvertelenként miért kockáztatja az életét azzal hogy befut, minthogy megadná magát.
[ADMIN LEAK]:
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/pyTXqpZP
Megjegyzés:

köszi előre is.

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: Vin Michael
Szia kedves kisbalint ‘’jeffersonba én rálőttem mint utólag kiderült mire beért meghalt / nemtudom.’’ Ez így törtent : 2026.02.05 00:56:56 kor megolted thomas játékost amiért kaptad a dm jailt az pedig azert történt mivel fegyvertelent oltel meg ami szabályzatban benne van hogy tilos , kitérve arra ,hogy mondtad hogy mielőtt bejöttünk átnézted a csomit es tudtad ic ,hogy ar van benne mikor kertem tőled logot ezt válaszoltad :nem ér annyit ,hogy vissza keressem en visszakerestem logot nem néztél csomiba ezzel hazudtál is nekem de eltekintettem .varom a bíráló admin döntését

Utoljára szerkesztve:
Hazugságról itt szó sincs, ott időm se engedte volna hogy megkeressem a logot mivel megbeszélni se voltál hajlandó normálisan esetleg megindokolni.

[2026-02-05 00:57:04] [Output] : [R1] Törzsőrmester Ebbe Ostrom: Befutott
[2026-02-05 00:57:05] [Output] : [R1] Törzsőrmester Ebbe Ostrom: Jefferson
[2026-02-05 00:57:12] [Input] : me felpattintja a csomit belenéz
[2026-02-05 00:57:12] [Output] : *** Ebbe Ostrom felpattintja a csomit belenéz
[2026-02-05 00:57:13] [Output] : *** Ebbe Ostrom belenézett a csomagtartóba.

továbbra is tartom az álláspontomat hogy sem a homlokára nincs írva hogy fegyvertelen, másodszor pedig nem sakkozni fut be Jeffersonba,harmadszor pedig eléggé elkápráztató hogy nem félti az életét, hogy befut fegyver nélkül egy "egérlyukba" ahol mind a kettő bejáratot le lehet fogni egy pozícióbol ahelyett hogy megadta volna magát.

• Kedvelés
Reactions: tifpix
Hazugságról itt szó sincs, ott időm se engedte volna hogy megkeressem a logot mivel megbeszélni se voltál hajlandó normálisan esetleg megindokolni.

[2026-02-05 00:57:04] [Output] : [R1] Törzsőrmester Ebbe Ostrom: Befutott
[2026-02-05 00:57:05] [Output] : [R1] Törzsőrmester Ebbe Ostrom: Jefferson
[2026-02-05 00:57:12] [Input] : me felpattintja a csomit belenéz
[2026-02-05 00:57:12] [Output] : *** Ebbe Ostrom felpattintja a csomit belenéz
[2026-02-05 00:57:13] [Output] : *** Ebbe Ostrom belenézett a csomagtartóba.

továbbra is tartom az álláspontomat hogy sem a homlokára nincs írva hogy fegyvertelen, másodszor pedig nem sakkozni fut be Jeffersonba,
Utolagosan lett megnezve mivel 0ora 56 perc 56 masodperckor
Meg lett olve thomas

• Kedvelés
Reactions: Jackson_LS
befutás kozbe meglövöldöztem mert akkor nem tudtam hogy nála van a fegyver vagy akármi, mert gondolom a semmiért nem szokás menekülni, sem fegyvertelenül befutni egy interiorba. szimplán mert vicces vagy akármi.

Jó estét! Déli szerelőnél álltam mikor 3 egység rám jött. Majd elkezdődött az üldözés, amit félbe szakított dmnk, és a rendvédelem megtudta hogy a kocsiba illegál van. Na majd hosszas üldözés után LS-be bele csapodtam az oszlopba, majd a TEK-es kiszállt, és ki lőtte a két hátsó kerekemet. Majd el jutottam jeffersonig, majd kiszálltam és a TEK-es tüzet nyitott rám,miközben fegyvert sem vettem elő. Gondoltam hivok segitséget,vagy fent próbálok ki szökni,csak mire be értem az ajtón, le lőttem löve. Majd az volt az indok hogy veszélybe érezte magát, és megnézte a csomimat, amiben benne volt a fegyver, és azért lőtt. De kiderült hogy előbb lőtt, mint megnézte volna a csomagtartót. Szerintem jogosan járt el az ügyben, nem az a cél hogy megöljük az elkövetőtt hanem elfogjuk. Szép estét!
Továbbra is azért lőttem előre mert a karakteremnek nemtudom honnan kéne tudnia hogy van/nincs nálad fegyver mikor már elrejteni is lehetséges. tehát lőttem mert veszélyeztetve éreztem a karakteremet mikor befutottál utólag megnéztem a csomidat, de akkor már igazából teljesen mindegy volt mert befele kaptad a fejest.

Tehát akkor egy mezei rem(J)rum miatt menekülsz perceken keresztül? mert hát ugye a fegyverről nem vagyok megbizonyosdva. pláne hogy fegyvert tartottam rád és te még úgy is mentél mint a güzü, egyenesen jefferson felé határokat nem ismerve hogy mentsd az irhádat, majd fegyvertelenül befutsz egy interriorba EGYEDÜL.

Szerver szabályzat nem tér ki arra hogy hány fő mehet menekülés közben intibe. Másodjára pedig akárhányszor kiszálltál, nem volt rám tartva. De ha van róla bizonyitékod, várom!
Valóban nem tér ki arra, de nemtudom mennyire felel meg a karaktered normáinak hogy egyedül befutkosol, tegyük fel 3 ember ellen interiorba FEGYVERTELENÜL Majd a Bíráló admin dönt erről az esetről, értelmét nem látom annak hogy tulspammeljuk a pk-t. További szép estét.

Sziasztok! Végig követtem Puha ügyintézését. Az, hogy nem tudod van-e nála fegyver, az nem jelenti azt, hogy veszélyben érzi magát a karaktered. Ha nem látsz nála fegyvert az alap gondolat az, hogy nincs nála.

befutás kozbe meglövöldöztem mert akkor nem tudtam hogy nála van a fegyver vagy akármi
Itt vallottad be igazán, hogy fegyvertelenre lőttél. Egy épületbe befutó ember miatt veszélyben érzed magad? IRL is vannak üldözések, de nem végződnek úgy, hogy elfutás közben lepuffantják a menekülőt majd azzal érvelnek, hogy veszélyeztetve érezték magukat.

Ti a szabályzattal érveltetek, nézzük, hogy mit is ír pontosan.

“A rendőr csakis felszólítás után lőhet kivéve, ha a célpont már előbb tette azt, vagy a rendőr fenyegetve érzi a saját és más életét/testi épségét, fegyvertelenre lőni szigorúan tilos.”​

Azt a részt emeltétek ki, hogy fenyegetve éreztétek a tesi épségetek.

De miért?
[2026-02-05 01:23:54] [Output] : Ebbe Ostrom: (( lottem mert befutottal ergo fenyegetve erezte magat a karakterem. ))
Magyarul egy befutásért fenyegetve érzed magad?

Láthatóan nem volt nála fegyver, ami a szabályzat is ír, “fegyvertelenre lőni szigorúan tilos”. Magyarán, ha te még azért félted a testi épséged, mert ökölharcba keveredtek, akkor sem lőhetsz rá azzal az indokkal, hogy “veszélyeztetve érezte magát a karakterem”

A DM jail? Azért DM, mert nem volt semmi okod megölni a menekülőt, fegyvertelen volt és menekült elfele előletek. Semmilyen formában nem mutatta ki felétek a bántási szándékot.

Ami a szabályzatot illeti, személyes véleményem szerint átírásra szorul mivel minden rendvédelmis ezzel az indokkal érvel, hogy miért lőnek előre, a rosszabb része az, hogy ilyen irreális esetekben is ez az érv a lövésre.

Sziasztok! Végig követtem Puha ügyintézését. Az, hogy nem tudod van-e nála fegyver, az nem jelenti azt, hogy veszélyben érzi magát a karaktered. Ha nem látsz nála fegyvert az alap gondolat az, hogy nincs nála.

Itt vallottad be igazán, hogy fegyvertelenre lőttél. Egy épületbe befutó ember miatt veszélyben érzed magad? IRL is vannak üldözések, de nem végződnek úgy, hogy elfutás közben lepuffantják a menekülőt majd azzal érvelnek, hogy veszélyeztetve érezték magukat.

Ti a szabályzattal érveltetek, nézzük, hogy mit is ír pontosan.

“A rendőr csakis felszólítás után lőhet kivéve, ha a célpont már előbb tette azt, vagy a rendőr fenyegetve érzi a saját és más életét/testi épségét, fegyvertelenre lőni szigorúan tilos.”​

Azt a részt emeltétek ki, hogy fenyegetve éreztétek a tesi épségetek.

De miért?
[2026-02-05 01:23:54] [Output] : Ebbe Ostrom: (( lottem mert befutottal ergo fenyegetve erezte magat a karakterem. ))
Magyarul egy befutásért fenyegetve érzed magad?

Láthatóan nem volt nála fegyver, ami a szabályzat is ír, “fegyvertelenre lőni szigorúan tilos”. Magyarán, ha te még azért félted a testi épséged, mert ökölharcba keveredtek, akkor sem lőhetsz rá azzal az indokkal, hogy “veszélyeztetve érezte magát a karakterem”

A DM jail? Azért DM, mert nem volt semmi okod megölni a menekülőt, fegyvertelen volt és menekült elfele előletek. Semmilyen formában nem mutatta ki felétek a bántási szándékot.

Ami a szabályzatot illeti, személyes véleményem szerint átírásra szorul mivel minden rendvédelmis ezzel az indokkal érvel, hogy miért lőnek előre, a rosszabb része az, hogy ilyen irreális esetekben is ez az érv a lövésre.
Szia köszönöm hogy kifejtetted a véleményed de ha megkérhetlek ne végezd el az én feladatom a panaszra tett admin és a panasztevő szólhat hozzá.
A panaszkönyvre visszatérve én fogom bírálni, délután érkezem a részletekkel.

Szia köszönöm hogy kifejtetted a véleményed de ha megkérhetlek ne végezd el az én feladatom a panaszra tett admin és a panasztevő szólhat hozzá.
A panaszkönyvre visszatérve én fogom bírálni, délután érkezem a részletekkel.
Editeltem a legfelső témát, admin leak is történt.

• Haha
  • Wow
Reactions: Puhaaa és tokaska
Sziasztok nem húznám tovább ez mindenféleképpen DM nem volt rajta vizuális fegyver ergó feltételezések alapján nem lövöd le.
"Adminleak" az hogy bemásolt az ügy szempontjából releváns logot az még nem azt jelenti hogy fontos szerverlogokat szivárogtatott ki
a panasz jogtalan az admin nem hibázott.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.