- 2025. 03. 16.
- 68
- 71
- LS karakter
- Juraj Perusko
- LV Karakter
- Matthews Bueno
East Side 600 Bishop Bloods
„From the red rag to the black suit.”
Az East Side 600 Bishop Bloods, vagyis ahogy az utcán hívják: 600, SHBB vagy SBB, egy kemény és tisztelt afroamerikai banda East Los Santos szívéből. Ma már 600 Bishop Syndikate néven futnak, és ez nem csak egy sima banda vagy terület , ez egy földalatti birodalom, ahol minden a testvériségről, a pénzről és a hatalomról szól.„From the red rag to the black suit.”
ORIGINS: THE 600 BLOCK
A "600" név a 6th Street-ről jön, East Los Santos egyik legkeményebb környékéről, amit mindenki csak 600 Block-nak hív. Ez volt az a hely, ahol az egész elindult, és ahol kialakult az egyik legnagyobb banda-struktúra egész San Andreasban.
A ’90-es évek végén kezdődött minden. Akkoriban még csak egy kisebb csapat volt, akik füvet, metát, kokót és fegyvereket toltak a hírhedt Pueblo Del Rio Housing Projects-ből. Ez a környék vörös zóna volt, ahol több Bloods-banda is mozgott:
• 52 Pueblo Bishop Bloods
• 92 Bishop Bloods
• Be-Bop Watts Bloods
Ahogy egyre szorosabb lett a biznisz a bandák közt, végül összefogtak, és létrejött a Bishop Boulevard Bloods (BBB). Ez viszont egy véres háborúhoz vezetett Los Santos területeiért: több mint 40 ember meghalt, rengeteg emberrablás történt, és a rendőrök is komoly razziákat indítottak. Sok régi vezetőt lecsuktak, de a banda már mélyen beépült a városba.
FROM PROJECTS TO POWER: THE RISE OF THE SYNDIKATE
Bár a szívük East Los Santos-ban dobog, a hatásuk coast to coast elér.
Miután a rendőrök nagyot csaptak le rájuk, az új generáció új nevet vett fel: E/S 600 Bishop Bloods, más néven The Syndikate.
Ez a név tiszteletadás volt "Uzi" előtt, egy elesett testvér előtt, akinek a temetése összehozta a nyugati és keleti part Bishop-bandáit.
Ekkor álltak össze a Los Santos-i srácok a Hancock Street Bishop Bloods bandával, akik Brooklyn 400 Block Bed-Stuy környékéről jöttek. Innen indult a kétparti hálózat, ami később egy igazi szindikátussá nőtte ki magát.
A Hancock Bishops 2003. augusztus 18-án alapítva már szoros kapcsolatban álltak a United Blood Nation-nel és más Bishop-szövetségekkel, például:
• Big Bag Mafia
• Almighty Bishop Family Goon*Mobb
• Bishop Blood Nation
Ez az összefogás hozta létre a Bishop Syndikate-ot, ami ma már egy árnyékban mozgó, profi bűnszervezet. A 600 Bishop Syndikate a nyugati part fő bázisa, és mindent felügyel: drogok, fegyverek, pénzmosás, zsarolás, sőt még a politikához is van közük.
OPERATION: MOST HATED
2025 júniusában a rendőrök hatalmas razziát indítottak, amit Project Most Hated-nek hívtak. Több mint 125 embert vittek el, köztük rengeteg kulcsembert a Bishop Boulevard Bloods soraiból.
A nyomozások feltárták, hogy szoros kapcsolatban állnak a United Blood Nation-nel, és kiderült egy teljes drog- és fegyverhálózat, ami Brooklyntól egészen Los Santosig nyúlik.
De hiába vitték el a nagy embereket, a Syndikate nem omlott össze. Visszahúzódtak az árnyékba, és azóta is ugyanúgy mozognak, csak sokkal okosabban és veszélyesebben.
MODERN DAY: SYMBOLS, STRUCTURE & STYLE
Az utcai tagok, általában 18 és 20 év közöttiek, így mutatják, hogy a 600 Bishop Bloods-hoz tartoznak:
• "600" tetoválások → A 6th Street jele
• Keresztek → A Bishop-hagyaték szimbóluma
• Piros & fekete bandanák → Klasszikus Bloods-színek
• Ruhák, ékszerek → A banda identitását jelzik
A magasabb szinteken viszont más a kép. Az igazi nagyemberek már öltönyben, luxusautókkal, drága órákkal járnak. Ők már nem az utcán lövöldöznek ők mozgatják a szálakat: drogüzletek, fegyverszállítmányok, pénzmosás, mindent profi módon csinálnak.
Ők nem csak gengszterek ők az M.O.B tagjai!
(Members of Business)
(OOC INFORMATION)
Ha csatlakozni akarsz a frakcióhoz, realis karakterábrázolásra kell törekedned.Ez nem egy átlagos "banda" ez egy összetett bűnszervezet, ahol számít a karakterfejlődés, a kapcsolatok és a sztorik.
Requirements- elvárások:
• Afroamerikai fiatal karakter (18–20 év)
• Más etnikum is lehet, de IC-ben bizonyítani kell
• Tiszteletet kell szerezni:
- Küldetésekkel
- Hustling *(pénzkeresés, bizniszelés)*
- IC & OOC lojalitás a frakció felé
Faction Progression- Fejlődés a frakcióban:
Szintl 1 — Earning Stripes
Dolgozz, bizonyíts, és ha elég jó vagy, felvesznek a bandába.
Szint 2 — Street Division
Ha már tag vagy, itt kezdődik a meló:
• Drogkereskedelem
• Prostitúció, zsarolás
• Fegyveres rablások
• Gyilkosságok
• Utcai területek felügyelete
Szint 3 — The Bishop Syndikate
Itt jön az igazi hatalom. Ha eljutsz idáig, akkor már hozzáférsz:
• Fegyver- és droghálózatok
• Különböző akciók, tervek megszervezése
• Stratégiák kialakítása, megtervezése
• Alsóbb szintű tagok irányítása
600 Bishop Syndikate — Rank System- Hierarchia rendszer
Nálunk nincsenek díszrangok meg kamu pozíciók. A Syndikateben minden lépést ki kell érdemelned. Ha bebuksz, mész vissza a sor végére/repülsz a frakcióból, itt nincs kivételezés.
STREET LEVEL RANKS
1. Lil Homie
Az új srácok ide kerülnek. Te vagy a "kölyök a hoodban". Feladatod egyszerű: tanulni, figyelni, futkosni. Ha bizonyítasz, kapsz nagyobb szerepet.
2. Youngin
Itt már nem vagy teljesen újonc. Kisebb drogterjesztések, utcai pénzszedés, bandaszabályok tanulása. Ez a szint arról szól, hogy bizalmat építs.
3. Banger
A Banger már aktív személy az utcán. Rablások, balhék, első lövések — itt kezded megmutatni, hogy vérből vagy, nem csak beszélsz róla.
4. Trigger
Ők a 600 pisztolyai. A Trigger mindig készen áll megvédeni a blokkot, vagy lecsapni a riválisokra. Komoly tisztelet jár nekik a hoodban.
MIDDLE RANKS — HOOD BOSSES
5. Shotta
A Shotta az, aki már bizniszt visz. Drog, fegyver, pénz — mind a kezük alatt megy. Ők szervezik a kisebb crew-kat és a fiatalokat.
6. Big Homie
A Big Homie-k a hood igazi arcai. Náluk fut össze minden infó, ők döntenek arról, ki léphet feljebb és ki marad a sor alján.
TOP RANKS — SYNDIKATE BOSSES
7. Top Shotta
A Top Shotta vezeti az egész utcai vonalat. Ők tárgyalják le a szövetségeket, szervezik a fegyver- és drogdealeket, és összekötik a blokkot a nagy biznisszel.
8. Bishop Boss
Ő a Syndikate feje, a 600 koronázatlan királya. Ha idáig feljutsz, minden szálat te mozgatod. Ritkán látnak az utcán, de minden mozdulatod érződik a hoodszerte.
600 Bishop Syndikate — IC Plans/Goals- Tervek és célok
Itt vannak az IC tervek, amikkel a frakció folyamatosan fejlődhet. Ezek a célok hosszú távú RP-t biztosítanak.
1. A Hood Megerősítése
• Tagtoborzás a East Los Santos-i iskolákból és parkokból (Ebből adódóan a tagfelvétel SZIGORÚAN csak IC folyik, a hozzáértésédhez és a hozzáállásodra vagyunk kíváncsiak!)
• Graffiti hadjárat: "600" és "Bishop" tagek felfújása a falakra
• Rivális bandák kiszorítása a blokk környékéről
• Kisebb fegyver- és drogdealek az új tagokkal
2. Pénz és Biznisz
• Drogterjesztés kiterjesztése a szomszédos negyedekbe
• Kapcsolatok kiépítése a Los Santos területén
• Nightclub és üzletek megszerzése a pénzmosáshoz
• Rablások és kisebb pénzügyi befolyásook, hogy a hood bevétele gyarapodhasson
3. Rivalizálások
• Balhék a riválsi bandák kisebb crew-jaival
• Csendes eltakarítások: árulók vagy riválisok elintézése
• Szorosabb összefogás más Blood-affiliált setekkel (Akár NonScript Frakciókkal)
4. Syndikate Kiépítése
• Keleti part fegyver- és droghálózatok kialakítása
• Saját "black money" pénzmosoda létrehozása (Szerepjáték, mivel nincs erre lehetőség)
• Beépülés a politikába: városi tanácstagok lefizetése (Szerepjáték, mivel nincs erre lehetőség, esetleg a rendőrségtől lehet lefizetni egy-két főt)
5. Long-Term Cél
• A 600 Bishop Syndikate beírása a város történelmébe
• Drog- és fegyverkereskedelem Los Santos szívében
• A frakció neve tiszteletet és félelmet váltson ki országszerte
Ez az IC terv biztosítja, hogy a frakció fejlődjön, az RP dinamikus maradjon, és minden tagnak legyen célja.
Bemutatkozásom:
Sziasztok! Beliánnak hívnak, 16 éves vagyok, gimnáziumban tanulok már lassan 2 éve.
Nagyon szeretem a sportot. Barátokkal, ismerősökkel szoktunk focizni, kosarazni, és amikor összejön, teljes csapatokkal játszunk. Ha rossz az idő, vagy nem jön össze a találkozó, általában valami benti programot keresünk, például társasozás vagy videojáték.
Referenciaként elmondhatom, hogy több neves szerveren is megtalálható voltam frakció tagként, illetve alleader pozícióban. Ez alatt sok mindent tanultam a frakciómenedzsmentről, a koordinációról, és a csapatmunkáról. Mindig igyekszem komolyabban venni a játékot, és a közösség hasznára lenni.
Amellett, hogy sportolok és szerveren játszok, szeretek új embereket megismerni, kreatív lenni RP-ben, és mindig próbálok aktív lenni a frakcióban. Játék közben is szeretek ötletekkel előállni, legyen szó küldetésről, karakterfejlesztésről.
Nagyon motivált vagyok, hogy hozzájáruljak a frakció fejlődéséhez, és élvezetes RP élményt biztosítsak minden játékos számára.
Miért engem válasszatok / Miért ne engem:
Miért engem válasszatok:
• Tapasztaltabb RP-s vagyok, több szerveren is voltam frakció tag és alleader
• Mindig aktív vagyok, nem tűnök el napokra
• Képes vagyok együttműködni a csapattal, igyekszem betartani és betartatni a szabályokat
• Kreatív ötletekkel próbálok előállni minden küldetésekhez és RP helyzetekhez
• Motivált vagyok a frakció fejlődése és a közösség építése iránt
Miért ne engem válasszatok:
• Néha hajlamos vagyok a figyelmetlenségre, ami befolyásolhat bizonyos dolgokat.
• Fiatal vagyok, biztosra veszem ,hogy máshogyan vezetek egy frakciót,mint egy idősebb leader, más szempontok vannak előttem stb.
• Ha az iskolai leterheltség nagyon nagy, előfordulhat, hogy kevesebb időm jut a szerverre.
•Ha szeretsz lövöldözni,de semmit nem teszel le az asztalra ,akkor ez nem a te frakciód. Ezt nem fogjuk tolerálni.
Összességében: mindig igyekszem fejlődni, fejleszteni magamat, aktívan hozzájárulni a frakcióhoz és a játékosokhoz.
((Köszönöm ,aki elolvasta a pályázatot!))
((A frakcióhoz szükséges dolgokat( Skinek,HQ) csak akkor küldöm el a bíráló Szuperadminnak, ha a pályázat elnyerte a vezetőség tetszését!
A frakciónak a Leadere én lennék, ha a lap elfogadásra kerülne már lenne egy 3-4 fős csapatom a frakcióhoz(bővülhet), akik komolyan gondolnák és szívesen színesítenék a frakciót és a közösséget ezzel a lehetőséggel! Ha a frakció a vezetőség döntése alapján hozzánk kerülne, már lenne természetesen egy Leader, egy fix Alleader és az imént említett további pár tag.))
(( Megjegyzés/végszó: A frakcióval szeretnénk elérni és motiválni a játékosokat,hogy hiába gazdagrp-n játszanak, ugyan úgy lehet RP-t létesíteni a másikkal szemben. Frakciónk erre lenne kihegyezve,nem szeretnénk azt,hogy a chat egész nap abból álljon,hogy ATM üzemképtelen( 600 Bishop Syndikate) etc. Illetve azt is észrevettük( SZEMÉLYES,SAJÁT VÉLEMÉNYEM),hogy az illegális frakciók nagy része nem nyúl a játékosok felé felvétel szempontjából,alig lehet őket megtalálni és célból és mi ezen szeretnénk változtatni, változást elérni.))
Glory to the 600 Bishop Syndikate!
„Never forget:From the red rag to the black suit.”
Szerkesztés: itt van pár élménykép (igyekzetem elfogadhatónak összedobni őket, hiszen ezek az első élményképeim.)Sziasztok! Beliánnak hívnak, 16 éves vagyok, gimnáziumban tanulok már lassan 2 éve.
Nagyon szeretem a sportot. Barátokkal, ismerősökkel szoktunk focizni, kosarazni, és amikor összejön, teljes csapatokkal játszunk. Ha rossz az idő, vagy nem jön össze a találkozó, általában valami benti programot keresünk, például társasozás vagy videojáték.
Referenciaként elmondhatom, hogy több neves szerveren is megtalálható voltam frakció tagként, illetve alleader pozícióban. Ez alatt sok mindent tanultam a frakciómenedzsmentről, a koordinációról, és a csapatmunkáról. Mindig igyekszem komolyabban venni a játékot, és a közösség hasznára lenni.
Amellett, hogy sportolok és szerveren játszok, szeretek új embereket megismerni, kreatív lenni RP-ben, és mindig próbálok aktív lenni a frakcióban. Játék közben is szeretek ötletekkel előállni, legyen szó küldetésről, karakterfejlesztésről.
Nagyon motivált vagyok, hogy hozzájáruljak a frakció fejlődéséhez, és élvezetes RP élményt biztosítsak minden játékos számára.
Miért engem válasszatok / Miért ne engem:
Miért engem válasszatok:
• Tapasztaltabb RP-s vagyok, több szerveren is voltam frakció tag és alleader
• Mindig aktív vagyok, nem tűnök el napokra
• Képes vagyok együttműködni a csapattal, igyekszem betartani és betartatni a szabályokat
• Kreatív ötletekkel próbálok előállni minden küldetésekhez és RP helyzetekhez
• Motivált vagyok a frakció fejlődése és a közösség építése iránt
Miért ne engem válasszatok:
• Néha hajlamos vagyok a figyelmetlenségre, ami befolyásolhat bizonyos dolgokat.
• Fiatal vagyok, biztosra veszem ,hogy máshogyan vezetek egy frakciót,mint egy idősebb leader, más szempontok vannak előttem stb.
• Ha az iskolai leterheltség nagyon nagy, előfordulhat, hogy kevesebb időm jut a szerverre.
•Ha szeretsz lövöldözni,de semmit nem teszel le az asztalra ,akkor ez nem a te frakciód. Ezt nem fogjuk tolerálni.
Összességében: mindig igyekszem fejlődni, fejleszteni magamat, aktívan hozzájárulni a frakcióhoz és a játékosokhoz.
((Köszönöm ,aki elolvasta a pályázatot!))
((A frakcióhoz szükséges dolgokat( Skinek,HQ) csak akkor küldöm el a bíráló Szuperadminnak, ha a pályázat elnyerte a vezetőség tetszését!
A frakciónak a Leadere én lennék, ha a lap elfogadásra kerülne már lenne egy 3-4 fős csapatom a frakcióhoz(bővülhet), akik komolyan gondolnák és szívesen színesítenék a frakciót és a közösséget ezzel a lehetőséggel! Ha a frakció a vezetőség döntése alapján hozzánk kerülne, már lenne természetesen egy Leader, egy fix Alleader és az imént említett további pár tag.))
(( Megjegyzés/végszó: A frakcióval szeretnénk elérni és motiválni a játékosokat,hogy hiába gazdagrp-n játszanak, ugyan úgy lehet RP-t létesíteni a másikkal szemben. Frakciónk erre lenne kihegyezve,nem szeretnénk azt,hogy a chat egész nap abból álljon,hogy ATM üzemképtelen( 600 Bishop Syndikate) etc. Illetve azt is észrevettük( SZEMÉLYES,SAJÁT VÉLEMÉNYEM),hogy az illegális frakciók nagy része nem nyúl a játékosok felé felvétel szempontjából,alig lehet őket megtalálni és célból és mi ezen szeretnénk változtatni, változást elérni.))
Glory to the 600 Bishop Syndikate!
„Never forget:From the red rag to the black suit.”
Utoljára szerkesztve:
.png)
.png)