East Side 600 Bishop Bloods - Frakció pályázat

• Thread starter Thread starter Roy
  • Start date Start date
  • Válaszok 20
  • Látta 660
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Roy

Újonc
2025. 03. 16.
68
71
LS karakter
Juraj Perusko
LV Karakter
Matthews Bueno
East Side 600 Bishop Bloods
„From the red rag to the black suit.”
Az East Side 600 Bishop Bloods, vagyis ahogy az utcán hívják: 600, SHBB vagy SBB, egy kemény és tisztelt afroamerikai banda East Los Santos szívéből. Ma már 600 Bishop Syndikate néven futnak, és ez nem csak egy sima banda vagy terület , ez egy földalatti birodalom, ahol minden a testvériségről, a pénzről és a hatalomról szól.

ORIGINS: THE 600 BLOCK
A "600" név a 6th Street-ről jön, East Los Santos egyik legkeményebb környékéről, amit mindenki csak 600 Block-nak hív. Ez volt az a hely, ahol az egész elindult, és ahol kialakult az egyik legnagyobb banda-struktúra egész San Andreasban.
A ’90-es évek végén kezdődött minden. Akkoriban még csak egy kisebb csapat volt, akik füvet, metát, kokót és fegyvereket toltak a hírhedt Pueblo Del Rio Housing Projects-ből. Ez a környék vörös zóna volt, ahol több Bloods-banda is mozgott:
• 52 Pueblo Bishop Bloods
• 92 Bishop Bloods
• Be-Bop Watts Bloods

Ahogy egyre szorosabb lett a biznisz a bandák közt, végül összefogtak, és létrejött a Bishop Boulevard Bloods (BBB). Ez viszont egy véres háborúhoz vezetett Los Santos területeiért: több mint 40 ember meghalt, rengeteg emberrablás történt, és a rendőrök is komoly razziákat indítottak. Sok régi vezetőt lecsuktak, de a banda már mélyen beépült a városba.

FROM PROJECTS TO POWER: THE RISE OF THE SYNDIKATE
Bár a szívük East Los Santos-ban dobog, a hatásuk coast to coast elér.
Miután a rendőrök nagyot csaptak le rájuk, az új generáció új nevet vett fel: E/S 600 Bishop Bloods, más néven The Syndikate.
Ez a név tiszteletadás volt "Uzi" előtt, egy elesett testvér előtt, akinek a temetése összehozta a nyugati és keleti part Bishop-bandáit.
Ekkor álltak össze a Los Santos-i srácok a Hancock Street Bishop Bloods bandával, akik Brooklyn 400 Block Bed-Stuy környékéről jöttek. Innen indult a kétparti hálózat, ami később egy igazi szindikátussá nőtte ki magát.

A Hancock Bishops 2003. augusztus 18-án alapítva már szoros kapcsolatban álltak a United Blood Nation-nel és más Bishop-szövetségekkel, például:
• Big Bag Mafia
• Almighty Bishop Family Goon*Mobb
• Bishop Blood Nation

Ez az összefogás hozta létre a Bishop Syndikate-ot, ami ma már egy árnyékban mozgó, profi bűnszervezet. A 600 Bishop Syndikate a nyugati part fő bázisa, és mindent felügyel: drogok, fegyverek, pénzmosás, zsarolás, sőt még a politikához is van közük.
blods4.png

OPERATION: MOST HATED
2025 júniusában a rendőrök hatalmas razziát indítottak, amit Project Most Hated-nek hívtak. Több mint 125 embert vittek el, köztük rengeteg kulcsembert a Bishop Boulevard Bloods soraiból.
A nyomozások feltárták, hogy szoros kapcsolatban állnak a United Blood Nation-nel, és kiderült egy teljes drog- és fegyverhálózat, ami Brooklyntól egészen Los Santosig nyúlik.

De hiába vitték el a nagy embereket, a Syndikate nem omlott össze. Visszahúzódtak az árnyékba, és azóta is ugyanúgy mozognak, csak sokkal okosabban és veszélyesebben.
blods3.jpg

MODERN DAY: SYMBOLS, STRUCTURE & STYLE
Az utcai tagok, általában 18 és 20 év közöttiek, így mutatják, hogy a 600 Bishop Bloods-hoz tartoznak:
• "600" tetoválások → A 6th Street jele
• Keresztek → A Bishop-hagyaték szimbóluma
• Piros & fekete bandanák → Klasszikus Bloods-színek
• Ruhák, ékszerek → A banda identitását jelzik
A magasabb szinteken viszont más a kép. Az igazi nagyemberek már öltönyben, luxusautókkal, drága órákkal járnak. Ők már nem az utcán lövöldöznek ők mozgatják a szálakat: drogüzletek, fegyverszállítmányok, pénzmosás, mindent profi módon csinálnak.
Ők nem csak gengszterek ők az M.O.B tagjai!
(Members of Business)

(OOC INFORMATION)
Ha csatlakozni akarsz a frakcióhoz, realis karakterábrázolásra kell törekedned.
Ez nem egy átlagos "banda" ez egy összetett bűnszervezet, ahol számít a karakterfejlődés, a kapcsolatok és a sztorik.

Requirements- elvárások:
• Afroamerikai fiatal karakter (18–20 év)
• Más etnikum is lehet, de IC-ben bizonyítani kell
• Tiszteletet kell szerezni:
- Küldetésekkel
- Hustling *(pénzkeresés, bizniszelés)*
- IC & OOC lojalitás a frakció felé

Faction Progression- Fejlődés a frakcióban:
Szintl 1 — Earning Stripes
Dolgozz, bizonyíts, és ha elég jó vagy, felvesznek a bandába.
Szint 2 — Street Division
Ha már tag vagy, itt kezdődik a meló:
• Drogkereskedelem
• Prostitúció, zsarolás
• Fegyveres rablások
• Gyilkosságok
• Utcai területek felügyelete

Szint 3 — The Bishop Syndikate
Itt jön az igazi hatalom. Ha eljutsz idáig, akkor már hozzáférsz:
• Fegyver- és droghálózatok
• Különböző akciók, tervek megszervezése
• Stratégiák kialakítása, megtervezése
• Alsóbb szintű tagok irányítása

600 Bishop Syndikate — Rank System- Hierarchia rendszer
Nálunk nincsenek díszrangok meg kamu pozíciók. A Syndikateben minden lépést ki kell érdemelned. Ha bebuksz, mész vissza a sor végére/repülsz a frakcióból, itt nincs kivételezés.

STREET LEVEL RANKS

1. Lil Homie
Az új srácok ide kerülnek. Te vagy a "kölyök a hoodban". Feladatod egyszerű: tanulni, figyelni, futkosni. Ha bizonyítasz, kapsz nagyobb szerepet.

2. Youngin
Itt már nem vagy teljesen újonc. Kisebb drogterjesztések, utcai pénzszedés, bandaszabályok tanulása. Ez a szint arról szól, hogy bizalmat építs.

3. Banger
A Banger már aktív személy az utcán. Rablások, balhék, első lövések — itt kezded megmutatni, hogy vérből vagy, nem csak beszélsz róla.

4. Trigger
Ők a 600 pisztolyai. A Trigger mindig készen áll megvédeni a blokkot, vagy lecsapni a riválisokra. Komoly tisztelet jár nekik a hoodban.

MIDDLE RANKS — HOOD BOSSES
5. Shotta
A Shotta az, aki már bizniszt visz. Drog, fegyver, pénz — mind a kezük alatt megy. Ők szervezik a kisebb crew-kat és a fiatalokat.

6. Big Homie
A Big Homie-k a hood igazi arcai. Náluk fut össze minden infó, ők döntenek arról, ki léphet feljebb és ki marad a sor alján.

TOP RANKS — SYNDIKATE BOSSES

7. Top Shotta
A Top Shotta vezeti az egész utcai vonalat. Ők tárgyalják le a szövetségeket, szervezik a fegyver- és drogdealeket, és összekötik a blokkot a nagy biznisszel.

8. Bishop Boss
Ő a Syndikate feje, a 600 koronázatlan királya. Ha idáig feljutsz, minden szálat te mozgatod. Ritkán látnak az utcán, de minden mozdulatod érződik a hoodszerte.

600 Bishop Syndikate — IC Plans/Goals- Tervek és célok

Itt vannak az IC tervek, amikkel a frakció folyamatosan fejlődhet. Ezek a célok hosszú távú RP-t biztosítanak.

1. A Hood Megerősítése
• Tagtoborzás a East Los Santos-i iskolákból és parkokból (Ebből adódóan a tagfelvétel SZIGORÚAN csak IC folyik, a hozzáértésédhez és a hozzáállásodra vagyunk kíváncsiak!)
• Graffiti hadjárat: "600" és "Bishop" tagek felfújása a falakra
• Rivális bandák kiszorítása a blokk környékéről
• Kisebb fegyver- és drogdealek az új tagokkal

2. Pénz és Biznisz
• Drogterjesztés kiterjesztése a szomszédos negyedekbe
• Kapcsolatok kiépítése a Los Santos területén
• Nightclub és üzletek megszerzése a pénzmosáshoz
• Rablások és kisebb pénzügyi befolyásook, hogy a hood bevétele gyarapodhasson

3. Rivalizálások
• Balhék a riválsi bandák kisebb crew-jaival
• Csendes eltakarítások: árulók vagy riválisok elintézése
• Szorosabb összefogás más Blood-affiliált setekkel (Akár NonScript Frakciókkal)

4. Syndikate Kiépítése
• Keleti part fegyver- és droghálózatok kialakítása
• Saját "black money" pénzmosoda létrehozása (Szerepjáték, mivel nincs erre lehetőség)
• Beépülés a politikába: városi tanácstagok lefizetése (Szerepjáték, mivel nincs erre lehetőség, esetleg a rendőrségtől lehet lefizetni egy-két főt)

5. Long-Term Cél
• A 600 Bishop Syndikate beírása a város történelmébe
• Drog- és fegyverkereskedelem Los Santos szívében
• A frakció neve tiszteletet és félelmet váltson ki országszerte

Ez az IC terv biztosítja, hogy a frakció fejlődjön, az RP dinamikus maradjon, és minden tagnak legyen célja.

Bemutatkozásom:
Sziasztok! Beliánnak hívnak, 16 éves vagyok, gimnáziumban tanulok már lassan 2 éve.
Nagyon szeretem a sportot. Barátokkal, ismerősökkel szoktunk focizni, kosarazni, és amikor összejön, teljes csapatokkal játszunk. Ha rossz az idő, vagy nem jön össze a találkozó, általában valami benti programot keresünk, például társasozás vagy videojáték.
Referenciaként elmondhatom, hogy több neves szerveren is megtalálható voltam frakció tagként, illetve alleader pozícióban. Ez alatt sok mindent tanultam a frakciómenedzsmentről, a koordinációról, és a csapatmunkáról. Mindig igyekszem komolyabban venni a játékot, és a közösség hasznára lenni.
Amellett, hogy sportolok és szerveren játszok, szeretek új embereket megismerni, kreatív lenni RP-ben, és mindig próbálok aktív lenni a frakcióban. Játék közben is szeretek ötletekkel előállni, legyen szó küldetésről, karakterfejlesztésről.
Nagyon motivált vagyok, hogy hozzájáruljak a frakció fejlődéséhez, és élvezetes RP élményt biztosítsak minden játékos számára.

Miért engem válasszatok / Miért ne engem:

Miért engem válasszatok:
Tapasztaltabb RP-s vagyok, több szerveren is voltam frakció tag és alleader
• Mindig aktív vagyok, nem tűnök el napokra
• Képes vagyok együttműködni a csapattal, igyekszem betartani és betartatni a szabályokat
• Kreatív ötletekkel próbálok előállni minden küldetésekhez és RP helyzetekhez
• Motivált vagyok a frakció fejlődése és a közösség építése iránt

Miért ne engem válasszatok:
• Néha hajlamos vagyok a figyelmetlenségre, ami befolyásolhat bizonyos dolgokat.
• Fiatal vagyok, biztosra veszem ,hogy máshogyan vezetek egy frakciót,mint egy idősebb leader, más szempontok vannak előttem stb.
• Ha az iskolai leterheltség nagyon nagy, előfordulhat, hogy kevesebb időm jut a szerverre.
•Ha szeretsz lövöldözni,de semmit nem teszel le az asztalra ,akkor ez nem a te frakciód. Ezt nem fogjuk tolerálni.

Összességében: mindig igyekszem fejlődni, fejleszteni magamat, aktívan hozzájárulni a frakcióhoz és a játékosokhoz.

((Köszönöm ,aki elolvasta a pályázatot!))
((A frakcióhoz szükséges dolgokat( Skinek,HQ) csak akkor küldöm el a bíráló Szuperadminnak, ha a pályázat elnyerte a vezetőség tetszését!
A frakciónak a Leadere én lennék, ha a lap elfogadásra kerülne már lenne egy 3-4 fős csapatom a frakcióhoz(bővülhet), akik komolyan gondolnák és szívesen színesítenék a frakciót és a közösséget ezzel a lehetőséggel! Ha a frakció a vezetőség döntése alapján hozzánk kerülne, már lenne természetesen egy Leader, egy fix Alleader és az imént említett további pár tag.))

(( Megjegyzés/végszó: A frakcióval szeretnénk elérni és motiválni a játékosokat,hogy hiába gazdagrp-n játszanak, ugyan úgy lehet RP-t létesíteni a másikkal szemben. Frakciónk erre lenne kihegyezve,nem szeretnénk azt,hogy a chat egész nap abból álljon,hogy ATM üzemképtelen( 600 Bishop Syndikate) etc. Illetve azt is észrevettük( SZEMÉLYES,SAJÁT VÉLEMÉNYEM),hogy az illegális frakciók nagy része nem nyúl a játékosok felé felvétel szempontjából,alig lehet őket megtalálni és célból és mi ezen szeretnénk változtatni, változást elérni.))
Glory to the 600 Bishop Syndikate!
sokblods.PNG

„Never forget:From the red rag to the black suit.”

Szerkesztés: itt van pár élménykép (igyekzetem elfogadhatónak összedobni őket, hiszen ezek az első élményképeim.)

Képkivágás.PNG
elmenykep2.PNG

elmenykep3.PNG
elmegykep 4helyett.PNG

Utoljára szerkesztve:
Támogatom, szükség van egy ilyen frakcióra a szerveren.

• Kedvelés
Reactions: Roy
Helo, csak TÁMOGATNI tudom mivel ismerlek titeket, láttalak már titeket RP-zni és írtó faszán nyomjátok az, ipart. Remélem meglesz a frakció és sok-sok tagot fogtok szerezni, és sok RP-t hozni a szerverre, nagyon fasza az egész formázás, minden benne van ami számít, rosszat mondani nem tudok, már RP-ztünk együtt, szóval igen csak TÁMOGATNI tudom. A mappolásról képet nem láttunk, gondolom még készítés alatt lesz, gondolom egy nagyon frajer mappolás lesz. Skinekről szintén ezt tudom mondani, szóval ja sok sikert kívánok nektek a továbbiakban

• Kedvelés
Szerintem élhető lap hajrá.

• Imádom
Sziasztok! Nagyon hálásak vagyunk és köszönjük a támogatásotokat. Reméljük összejön és találkozunk szeptemberben!✌️😄

• Imádom
Reactions: Eriq és Joseph
Sziasztok! Kicsi szerkesztés: Tettem a lap végére egy élménykép sorozatot, remélem elfogadható, igyekszem fejlődni benne.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.