Panasztevő InGame neve:
► Dota Tugushi ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Ghost,Peto ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Kivételezés, helytelen bírálat, érme 2 oldala elhanyagolás. Kifejtés: egész Déli határnál lévő benzinkútnál kezdődött ahova én törött lábbal érkeztem ki Lövölde közben én elkezdtem gugolva menni, mert már más szervereken megszoktam, hogy így megyek. Miután társam lelőtt 2 embert én 1egyet nem lőttem a m110-el. Kocsival folyattuk volna járőrszolgálatot de Peto Admin 5( gondolom a lelőttük azért nézett minket) megállitott engem, hogy gugolva megyek én elmondtam neki hogy bocsánatot kérek nem tudtam hogy nem lehet. Azt mondta hogy figyelmeztet és tovább enged. Később Megláttuk, hogy ugyanazok viszik a köteg jeladót és elkezdtük a BB hídról lőni őket. láttunk 1 embert az npc felé ment és közelebről láttuk NPC mögött állt és 2 lövéssel meg is öltük. Egyből hívták az admint hogy leadás közben lelőttük. Még egy íratlan szabály amit kurvára nem ismerek
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► logot csatolom: https://pastebin.com/Hs5BEdS3 killogból vissza nézhető hogy senkit nem lőttem le déli határnál ( gondolom az nem nézhető vissza hogy bele lőttem-e valakibe) ◄
Megjegyzés:
► Szerintem ez már elég szégyen ami itt megy.
Biztos vagyok benne, hogy minden 2. admin nem adott volna bant ami elég szégyen.◄
Utoljára szerkesztve:
.png)