Dota tugushi panaszkönyve

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

balint133

Újonc
2024. 08. 01.
50
8
LS karakter
Dota Tugushi
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Dota Tugushi
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Ghost,Peto
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Kivételezés, helytelen bírálat, érme 2 oldala elhanyagolás. Kifejtés: egész Déli határnál lévő benzinkútnál kezdődött ahova én törött lábbal érkeztem ki Lövölde közben én elkezdtem gugolva menni, mert már más szervereken megszoktam, hogy így megyek. Miután társam lelőtt 2 embert én 1egyet nem lőttem a m110-el. Kocsival folyattuk volna járőrszolgálatot de Peto Admin 5( gondolom a lelőttük azért nézett minket) megállitott engem, hogy gugolva megyek én elmondtam neki hogy bocsánatot kérek nem tudtam hogy nem lehet. Azt mondta hogy figyelmeztet és tovább enged. Később Megláttuk, hogy ugyanazok viszik a köteg jeladót és elkezdtük a BB hídról lőni őket. láttunk 1 embert az npc felé ment és közelebről láttuk NPC mögött állt és 2 lövéssel meg is öltük. Egyből hívták az admint hogy leadás közben lelőttük. Még egy íratlan szabály amit kurvára nem ismerek (: Viszont nem értem hogyha NPC mögött bújna valaki miért ne lehetne lőni. Nincs afejére írva sajnos, hogy "leadás közepén vagyok nem lőhető" de szokás szerint ezért se akartak figyelmeztetni a helyszínen lévő adminok ( már 3 admin). Ghost Főadminnak közben DC-n közölték, hogy én bugoltattam is (: és szokás szerint ő már nem akart figyelmeztetést adni nekem. Nagyobb admin győz és kaptam is a bannomat. Miután közöltem hogy nem veszekedek velük nehogy rámvarjanak valamit még. Ghost azt mondta egyértelmű hogy éppen adta le mivel a köteg itt jelezte. 3-4 kocsival voltak az FK-ból szerintem kb 10 ember körül és akkor ha látok 1 embert egyből nála van minden dolog ugye. Indoka az volt a banra hogy előnyt szereztem belőle. A legnagyobb előnyöm az volt belőle hogy gyorsabban mentem el és vissza a kocsimhoz. Mindenki aki valaha használta ezt a bugot szerzett előnyt belőle mégis csak én kaptam bant.(:Nem tudom minek van adminügy ha az adminok csak nézik mit írsz leszarják majd mondják osztom a szankciót.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
logot csatolom: https://pastebin.com/Hs5BEdS3 killogból vissza nézhető hogy senkit nem lőttem le déli határnál ( gondolom az nem nézhető vissza hogy bele lőttem-e valakibe)
Megjegyzés:

Szerintem ez már elég szégyen ami itt megy.
Biztos vagyok benne, hogy minden 2. admin nem adott volna bant ami elég szégyen.

Utoljára szerkesztve:
Cső! Semmiféle kivételezés nem történt, meghallgattam az álláspontodat, amivel nem tudtam egyetérteni... Itt hozzátenném, hogy bizonyítékok állnak rendelkezésre továbbra is, nem hasra ütés szerűen kaptad a kitiltást... Ez a bugkihasználós téma sok mindentől függ... Most az, hogyha valaki 3 métert guggolva közlekedik törött lábbal a járdától a kórház CP-ig, az nem feltétlen olyan súlyos, hogy rögtön kitiltást osszon érte bármelyik adminisztrátor, ilyenkor első esetben figyelmeztetést osztunk ki... A te eseted teljes más... Te egy lövöldözés közepén a kerítés mögött végig közlekedtél guggolva, ezzel szinte teljesen ellehetetlenítve azt, hogy a sérült karakteredet további sebzés, esetleg halálos találat érje.

Az meg, hogy animba lövitek a köteges embert, továbbra is nonrp, eddig is az volt... Csak úgy, mint nálatok a szanitécet sem lőheted el ellátás közben. Azzal érveltél, hogy nem tudhatod, hogy miért áll ott... Kérdezem én tisztelettel ugyanazt, amit az adminügy során többször kérdeztem, érdemleges választ nemigen kaptam, mert nagyjából ott is ugyanezt a "full leszarom, csak hagyjál már" stílust képviselted. Mi mást csinálna? Egyedül áll, fegyvertelenül az NPC mellett, láthatod is a térképen, hogy ott a köteg... Mi mást csinálna, ha nem éppen leadja? A szanitéc mit csinál, ha épp egy sebesült mellett guggol? Nyilván azt se látod, hogy minigamezik, de aki veszi a fáradtságot és egy másodperc erejéig belegondol, az rögtön levágja, hogy mi a helyzet... Te vagy szerintem az első ember, aki ezzel pórbált takarózni.

Nyomatékosan szeretnélek megkérni, hogy a jövőben amennyiben panaszkönyvet nyitsz, normálisan, tisztelettel nyilvánulj meg azokról, akikre a panasz irányul. Lehetek az én, Pető, vagy bármelyik másik ember. A tisztelet mindenkinek jár. (Ehhez még hozzátenném, hogy senki nem szarta le amit írsz, csak ha ötször leírjátok ugyanazt a haveroddal, de nem tudjátok megérteni a választ rá, az nem hiszem, hogy az én problémám... Úgy gondolom, nem vagyok papagáj.)

(Bíráló Adminisztrátornak privát üzenetben csatolom a videót, az adminisztrátori logok végett.)

-Szép napot!

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Sasa
Lövöldözésre vissza térve, kerités mögött voltam fedezékben és számitottam rá hogy közelebb fognak jönni az illegálosok. Az lett volna a reális verzió hogy felállok a fedezékem mögül és elkezdek tovább menni. Én ehelyett a kerités fedése alatt maradtam és úgy mentem tovább gugolva.

Utoljára szerkesztve:
Lövöldözésre vissza térve, kerités mögött voltam fedezékben és számitottam rá hogy közelebb fognak jönni az illegálosok. Az lett volna a reális verzió hogy felállok a fedezékem mögül és elkezdek tovább menni. Én ehelyett a kerités fedése alatt maradtam és úgy mentem tovább gugolva.
Számítottál rá úgy, hogy a kötegesek elhajtottak, mi pedig ketten maradtunk ott pont Petővel ha jól tudom... (Otthagytak véletlen) Engem eltaláltak, szerintem pont te.

De ezek már csak apró részletek... Lett volna más lehetőséged is a kerítéseken kívül is, hisz a videóban is jól látszik, hogy először a domb takarásába mentél vissza ezzel a bugolós sztorival. Ott meghúzhattad volna magad.

• Kedvelés
Reactions: petoboss és Sasa
Persze és honnan kellet volna ezeket tudnom? 1 emberre nem lőttem rá, de nem várom tőled hogy elfogadjad ezt.

Utoljára szerkesztve:
Csao, Ghost kérlek küld el privátba a bizonyítékokat, ami az ügyhöz kapcsolódik, Peto részére visszatérek majd a bírálatnál.

• Kedvelés
Reactions: petoboss
Kapott bizonyítékokat látva...

Eléggé csúnya dolog volt ilyen módon kihasználni ezt a fennálló dolgot.

Az hogy ellövik a lábad, és te egyből leguggolsz majd, azzal próbálod a helyzeted jobbá tenni, sajnos teljes mértékben kimeríti ennek a buggoltatási lehetőségnek a fogalmát.

Az meg hogy ugyan abban az rp-ben, amiben egyszer már lettél figyelmeztetve, figyelmeztetés után összesen három perc az az 180 másodperc alatt sikerült már használnotok egy motor kis szervízt, majd egy npc-t ami meggyógyít téged/titeket...

Azért se kis pálya, nem tudom hogy ezt a panaszkönyvet viccnek szántad, vagy komolyan gondoltad, de szerintem maradjunk annyiba hogy örülj annak hogy csak ilyen mértékű kitiltást kaptál, és nem hosszabbat.

Viszont itt visszatérnék a leadásos dologra, az hogy a szabályzatban nincs leírva hogy, Köteg leadó embert nem lehet megölni stb, nem azt jelenti hogy lehet ilyen csinálni, szerintem alapvető esetben, tök logikus dolog hogy, az ATM fúrót és a szanitéct nem szabad megsebesíteni/megölni szabályzati pont elolvasása után, várható lehet hogy a köteg leadót, és egyéb ilyen cselekvéseket folytató emberkét sem lehet.

Petőre visszatérve, ha figyelmeztetni szeretnéd az adott illetőt, és ha rágotozol, akkor legalább annyit tegyél meg hogy bedutyzol. Ahogy betanításon is szóesett erről a dologról.. Ezért nem fogok figyelmeztetést osztani, de ilyen ne forduljon elő még egyszer.

Az ügy többi részében nem hibáztak a panaszra tett illetők, panaszod jogtalan.

Utoljára szerkesztve:
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.