Panasztevő InGame neve:
► Dehn Eckart ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► demet ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Jogtalan szankció, hanyag ügyintézés.
Az ügy egy random teleportálással kezdődött, egy másik RP szituációról lettem minden szó nélkül elgetelve. Jeffersonba történt behatolás során Bennelli M4-gyel lőttem a jobbkezet (már amennyire még lehet) sajnos az egész lövöldözésről nincs videóm, de a végéről igen, amin látszik, hogy csak akkor lőttem, mikor peakelt az illegálos. Arról nem tehetek, hogy a sörétek több fele szóródnak, arról meg pláne, hogy átmegy a falon. Ezt a videót el is küldtem, továbbra is azt kaptam, hogy szándékosan bugot használtam ki.
A másik problémám, hogy az ügy alatt kaptam egy szép megszólalást: [2026-01-02 21:13:03] [Output] : Tia Madalyn: (( te levagy szazalekolva? ))
Ezt demet annyival letudta, hogy már többször figyelmeztetve lett, ha nem változtat a viselkedésén, szankcionálva lesz. (Nyílván ezt is utólag kaptam válaszként, mikor reportot nyitottam erre a stílusra.) Ebből nekem az jött le, hogy már többször el lett nézve neki ez a stílus, amit nem tudok elengedni. Mivel a mai nap már nem ez volt az első ilyen húzása. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
aü - Clipped GTA San Andreas with Medal.tv
Watch aü by adean and millions of other GTA San Andreas videos on Medal. #gtasanandreas, #grandtheftautosanandreas
medal.tv
Megjegyzés:
► Túl sok értelmetlen szankció van kiosztva emiatt, hogy átbugolt a falon a lövedék. Lehetne erre egy fix megoldás, hogy akkor nem lehet Bennelli-t és a shotikat használni interrioron belül, vagy valami ehhez hasonló. Mert ez így hosszútávon nem elfogadható. ◄
.png)
.png)