Dehn Eckart - demet

• Thread starter Thread starter adean
  • Start date Start date
  • Válaszok 7
  • Látta 266
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

adean

megint itt..
Globális Moderátor
LS
2025. 03. 17.
75
68
www.youtube.com
LS karakter
Dehn Eckart
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Dehn Eckart
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
demet
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Jogtalan szankció, hanyag ügyintézés.
Az ügy egy random teleportálással kezdődött, egy másik RP szituációról lettem minden szó nélkül elgetelve. Jeffersonba történt behatolás során Bennelli M4-gyel lőttem a jobbkezet (már amennyire még lehet) sajnos az egész lövöldözésről nincs videóm, de a végéről igen, amin látszik, hogy csak akkor lőttem, mikor peakelt az illegálos. Arról nem tehetek, hogy a sörétek több fele szóródnak, arról meg pláne, hogy átmegy a falon. Ezt a videót el is küldtem, továbbra is azt kaptam, hogy szándékosan bugot használtam ki.
A másik problémám, hogy az ügy alatt kaptam egy szép megszólalást: [2026-01-02 21:13:03] [Output] : Tia Madalyn: (( te levagy szazalekolva? ))
Ezt demet annyival letudta, hogy már többször figyelmeztetve lett, ha nem változtat a viselkedésén, szankcionálva lesz. (Nyílván ezt is utólag kaptam válaszként, mikor reportot nyitottam erre a stílusra.) Ebből nekem az jött le, hogy már többször el lett nézve neki ez a stílus, amit nem tudok elengedni. Mivel a mai nap már nem ez volt az első ilyen húzása.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Túl sok értelmetlen szankció van kiosztva emiatt, hogy átbugolt a falon a lövedék. Lehetne erre egy fix megoldás, hogy akkor nem lehet Bennelli-t és a shotikat használni interrioron belül, vagy valami ehhez hasonló. Mert ez így hosszútávon nem elfogadható.

3.) A panaszhoz kizárólag a bíráló szerver adminisztrátor, panasz tevő, vádlott írhat hozzá! #Hoobu
Koszonom h irtal pk-t en is szerettem volna ugyanis kevesnek tartom a 150 perc jailt buggoltatasra ugy h raadasul mar 2 csinallod ugyan azt en legalabb egy orok bannra gondoltam

Szia.

Elküldöm a másik klippet is amit kaptam, és a 2 klip alapján kaptad meg a szankciót.
Valóban elgettelek és nem néztem meg, hogy RP szituációban vagy vagy sem, ez én hibám amit vállalok is.

Az OOC stílushoz annyit fűznék hozzá, hogy amennyiben online lesz a játékos felfogom keresni, nem szeretnék offline szankciót osztani számára.

Továbbiakban várom a bíráló admint és az ő bírálatát. További szép estét.

Ezt a videót pontosabban megnézve, csak az látszik, hogy mind a ketten kinéznek, és mivel bennelli-vel lőttem, így mind a ketten kapják a sebzést. Szóval akárhogy is nézem, nem jogos a szankció, amit kaptam.
Arról ne is beszéljünk, hogy a bizonyítékon, amit demet küldött Nadin Viani ugyan azt csinélta, mint én.. Ennyi erővel neki is lehetne 150 percet osztani.

Utoljára szerkesztve:
3.) A panaszhoz kizárólag a bíráló szerver adminisztrátor, panasz tevő, vádlott írhat hozzá! - Diablo
csao, nem latszodik semmi beloled es ugy kapja a sebzest a rampagen is latszik h lemegy

• Haha
Reactions: arany
Sziasztok,

Megérkeztem a bírálattal, a videón jól látható a falon át lövés, ha jól emlékszem legutóbb is hasonló szituációba keveredtél, amikor én vettem le a bannodat, úgy gondolom az elég figyelmeztetés volt számodra, hogy ne csináld ezt.

A szankciót jogosan kaptad, és ahogyan demet leírta felkeresi a másik félt, és megkapja az általa kigondolt jogos szankciót.

A panaszt további következmények nélkül zárom.

További szép estét.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.