Dami

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

kakanyo

Újonc
2025. 05. 11.
25
3
LS karakter
Kruki Mako
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Paez Ikaer
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Dami
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Hello, elsőnek is nekem valami baj van billemel és néha nem enged 2-nél több gombot le nyomni. Ez most is igy volt lassitani akartam csak nem sikerült mivel D és C gombot nyomtam. El mondtam neki hogy bugos volt a fék mivel igy gyorsabban le tudtam neki irni.(erősitésre mentünk.) Ki száltam és megkerdeztem tőle hogy megvagy-e(nem ezt akartam kérdezni hanem azt hogy van-e valami probléma.)úgy válaszolt rá az ember akinek neki mentem hogy nem. Azért irtam azt hogy "az jó" majd utána "csá". El mentünk majd vissza get eld a Dami. És el kezdődött egy elég hosszú adminügy. Szerintem ebből semmi hátrámya nem volt és szerintem nem is volt NONrp(el mondtam szépen hogy szar az billem és egy félre értés miatt mondtam azt hogy "jó az, csá". A vége fele már fel idegesitett és egy kicsit mas volt a stilusom de nem anyira hogy indok legyen.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Logot ha kértek akkor fel töltöm.(a klipen az latható hogy bele megyek az emberbe mivel nemtudtam be lassulni.(https://medal.tv/games/grand-theft-...EYN0dFFz6?invite=cr-MSxDdUssMTgwMTI1MjM0&v=30)
Megjegyzés:

nincs több hozzá fűzni valóm. Egy félre értés miatt történt meg az hogy ott hagytam a csavot.(nemtudom miert zöldel irja valami baszakodás van szerintem vagy nemtom)

Szevasz, ugyanazokat tudom leírni amiket leírtam az ügy alatt hogy ha tudatában vagy annak hogy rossz a billentyűzeted, és úgy vezetsz, és csinálsz egy ilyet hogy 240km/h-val mész határ fele, konkrétan lassítani se lassítasz, és belerongyolsz a határon lévő emberbe, az teljes mértékben NonRP.
Illetve, az hogy miután leírja neked az ember akibe belemész 245-el, hogy nincs jól, te visszaírod neki hogy az jó, csá, és elhajtasz, nem túl korrekt húzás részedről.
A másik fél videójában pedig a következő látható, megy Déli határ felé, majd ti mögötte már ott belementetek, ezzel egy szinkron-t kapva, és sérültetek is mind ketten, gondolom ezért ideges lettél rá, és viccesnek gondoltad azt hogy belemész a srácba 245-el a határnál.
A szankciód pedig azért lett két hét, mivel ez lenne a tizenegyedik jailed, ezért úgy gondoltam hogy a két hét pihenő már jár, illetve az ügy alatti stílusod miatt megérdelmed a ban-t.
MQbBO0m.png

illetve discordon még rám is írtál, és ezekután még képes voltál felrakni PK-ra, nem értelek, nem tartod jogosnak a ban-t, de az adminjailt elfogadnád?
Várom a bírálő Főadmin/Szuperadmin válaszát.
A videót nem tudom linkelni, szóval azt a bírálő Főadmin/Szuperadmin megkapja.

Szevasz, ugyanazokat tudom leírni amiket leírtam az ügy alatt hogy ha tudatában vagy annak hogy rossz a billentyűzeted, és úgy vezetsz, és csinálsz egy ilyet hogy 240km/h-val mész határ fele, konkrétan lassítani se lassítasz, és belerongyolsz a határon lévő emberbe, az teljes mértékben NonRP.
Illetve, az hogy miután leírja neked az ember akibe belemész 245-el, hogy nincs jól, te visszaírod neki hogy az jó, csá, és elhajtasz, nem túl korrekt húzás részedről.
A másik fél videójában pedig a következő látható, megy Déli határ felé, majd ti mögötte már ott belementetek, ezzel egy szinkron-t kapva, és sérültetek is mind ketten, gondolom ezért ideges lettél rá, és viccesnek gondoltad azt hogy belemész a srácba 245-el a határnál.
A szankciód pedig azért lett két hét, mivel ez lenne a tizenegyedik jailed, ezért úgy gondoltam hogy a két hét pihenő már jár, illetve az ügy alatti stílusod miatt megérdelmed a ban-t.
View attachment 3344
illetve discordon még rám is írtál, és ezekután még képes voltál felrakni PK-ra, nem értelek, nem tartod jogosnak a ban-t, de az adminjailt elfogadnád?
Várom a bírálő Főadmin/Szuperadmin válaszát.
A videót nem tudom linkelni, szóval azt a bírálő Főadmin/Szuperadmin megkapja.
szia, ha például vissza irtal volna dc-n akkor most nem lenne itt a PK. Tudataban voltam csak mivel ritkan néha-néha fordul elő ezért úgy gondolom hogy azert vezethetek. Nem direkt mentem neki ezt többször is el hangoztattam OOC. El mondtam hogy félre értés miatt irtam azt hogy "jó.csá".szinkron volt ezért nem tehetünk azzal semmit sem igazabol ami deli hatari ügy elött volt. a stilusom azert volt olyan amilyen mivel te minde féle képpen csak azt akartad hogy jail jail ban ban. Rád irtam, nem akartam PK-t irni mivel gondoltam hogy ez el huzodil. Privat beszélgetés meg pik pakk megtörténik. Te nem valaszoltal akkor mit varsz? Meg amugy is kap egy fixet meg egy healt oszt jobb bal meg lehet volna oldani. Egy árva szó sem volt arról hogy minde féle képen akarja a szankciot. Te akartad anyira hogy a szankciot ki oszd.

• Haha
Reactions: Cole
szia, ha például vissza irtal volna dc-n akkor most nem lenne itt a PK. Tudataban voltam csak mivel ritkan néha-néha fordul elő ezért úgy gondolom hogy azert vezethetek. Nem direkt mentem neki ezt többször is el hangoztattam OOC. El mondtam hogy félre értés miatt irtam azt hogy "jó.csá".szinkron volt ezért nem tehetünk azzal semmit sem igazabol ami deli hatari ügy elött volt. a stilusom azert volt olyan amilyen mivel te minde féle képpen csak azt akartad hogy jail jail ban ban. Rád irtam, nem akartam PK-t irni mivel gondoltam hogy ez el huzodil. Privat beszélgetés meg pik pakk megtörténik. Te nem valaszoltal akkor mit varsz? Meg amugy is kap egy fixet meg egy healt oszt jobb bal meg lehet volna oldani. Egy árva szó sem volt arról hogy minde féle képen akarja a szankciot. Te akartad anyira hogy a szankciot ki oszd.
Hiába válaszoltam volna neked discordon, mivel ideiglenes ban nem kerül le, illetve továbbra is tartom magamat ahhoz hogy jogosan raktalak ki téged. Illetve ha lehet onnan töltsd fel a videót ahol elvileg történik a szinkron, mert gondolom az a rész is megvan, gondolom nem véletlen mentetted vissza.
Arra reagálva hogy továbbra is a billentyűzetedre hivatkozol, ha annyira nem akartál volna szabálysértést elkövetni, megnyomod a d betűt, vagy az a-t, és elmész balra vagy jobbra, és nincs ez, te ehelyett azt választottad hogy telibe neki rongyolsz a g wagen-nek 245-el.

Sziasztok a panaszt én fogom bírálni.

• Imádom
Reactions: kakanyo
Hiába válaszoltam volna neked discordon, mivel ideiglenes ban nem kerül le, illetve továbbra is tartom magamat ahhoz hogy jogosan raktalak ki téged. Illetve ha lehet onnan töltsd fel a videót ahol elvileg történik a szinkron, mert gondolom az a rész is megvan, gondolom nem véletlen mentetted vissza.
Arra reagálva hogy továbbra is a billentyűzetedre hivatkozol, ha annyira nem akartál volna szabálysértést elkövetni, megnyomod a d betűt, vagy az a-t, és elmész balra vagy jobbra, és nincs ez, te ehelyett azt választottad hogy telibe neki rongyolsz a g wagen-nek 245-el.
bocsáss meg de nem az én klipem. Ha nekem megvolna akkor az eset elött 2percel is benne lenne a videoba. Sajnos csak ennyi van ezért küldtem be ezt. Továbbra is a billetyuzetemre hivatkozok. Csak mert te azt hiszed hogy hazudok és nonozni akarok a szeron, az nem azt jelenti hogy igy is van. DC szóbába be irtam viccbol mert olyan 7-en voltunk bent egy vc-ba es jot nevettunk.(van egy olyan kép ahol azt irom hogy mostantol en vagyok az FK leader es csak a nonozas miatt kapnka rangupot az emberek. DE EZ CSAK VICC) Neked el kuldtel ezt a képet és már vér komolyan veszed.

Utoljára szerkesztve:
Helo, mégegy hsz erejéig írnék valamit, a videóban amit belinkeltél van egy olyan az elején hogy a haverod beírja hogy ÚÚÚÚÚ, SZEDD KII, tehát ez az egész valószínűleg nem véletlen történt ahogy állítod, illetve annyit is látni a videóban hogy határ előtt érdekes módon még működőképes a billentyűzeted mert a kanyarban tudtál egyet driftelni, csak pont akkor nem működött a fék, amikor a hátárt közelítetted, érdekes szituációk, várom Den válaszát a továbbiakban, szép napot neked.

szia ismént.
Helo, mégegy hsz erejéig írnék valamit, a videóban amit belinkeltél van egy olyan az elején hogy a haverod beírja hogy ÚÚÚÚÚ, SZEDD KII, tehát ez az egész valószínűleg nem véletlen történt ahogy állítod, illetve annyit is látni a videóban hogy határ előtt érdekes módon még működőképes a billentyűzeted mert a kanyarban tudtál egyet driftelni, csak pont akkor nem működött a fék, amikor a hátárt közelítetted, érdekes szituációk, várom Den válaszát a továbbiakban, szép napot neked.
Többször is emlitettem már hogy egy erősitésre siettünk. Ahogy a tarsam mondta a szedd kii szót az erősitsére gondlta mivel azt hitte mar a kornyeken vannak. Látható hogy a videon 600m-re volt már az erősités hivás( én is azt hittem hogy mar delinel lesz. és ami a driftet illetni. Az miatt baszódott meg a billem és az miatt hagytam nyomva több gombot és ez miatt történt meg a szerinted szándékos becsapódás. De ügyebár ha DC-re fel jöttünk volna vagy hagytál vonla még jatékban beszélni és a "SZEVASZ" helyett még meghalhatni egy kicsit akkor tudtál volna ezekről is! UI: semmi értelme nem lett volna hogy direkt bele menjek mivel erősitésre siettünk a társammal.

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok megjöttem bírálattal ahogyan viselkedett a klipp készítő én se hiszem hogy véletlen volt az hogy a billentyűzeted végig jó és akkor pont nem nonszensz a panaszkönyv jogtalan az adminisztrátor nem hibázott.

• Imádom
Reactions: dami
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.