Panasztevő InGame neve:
► Paez Ikaer ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Dami ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Hello, elsőnek is nekem valami baj van billemel és néha nem enged 2-nél több gombot le nyomni. Ez most is igy volt lassitani akartam csak nem sikerült mivel D és C gombot nyomtam. El mondtam neki hogy bugos volt a fék mivel igy gyorsabban le tudtam neki irni.(erősitésre mentünk.) Ki száltam és megkerdeztem tőle hogy megvagy-e(nem ezt akartam kérdezni hanem azt hogy van-e valami probléma.)úgy válaszolt rá az ember akinek neki mentem hogy nem. Azért irtam azt hogy "az jó" majd utána "csá". El mentünk majd vissza get eld a Dami. És el kezdődött egy elég hosszú adminügy. Szerintem ebből semmi hátrámya nem volt és szerintem nem is volt NONrp(el mondtam szépen hogy szar az billem és egy félre értés miatt mondtam azt hogy "jó az, csá". A vége fele már fel idegesitett és egy kicsit mas volt a stilusom de nem anyira hogy indok legyen. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Logot ha kértek akkor fel töltöm.(a klipen az latható hogy bele megyek az emberbe mivel nemtudtam be lassulni.(https://medal.tv/games/grand-theft-...EYN0dFFz6?invite=cr-MSxDdUssMTgwMTI1MjM0&v=30) ◄
Megjegyzés:
► nincs több hozzá fűzni valóm. Egy félre értés miatt történt meg az hogy ott hagytam a csavot.(nemtudom miert zöldel irja valami baszakodás van szerintem vagy nemtom) ◄
.png)
.png)