Cső!
Melózok, utána el kell intéznem pár dolgot.
Este érkezek a teljes válaszommal, logokkal, videókkal, bíráló felé lesznek ezek továbbítva.
Ami belefér, azt ide is csatolni fogom.
Kérem, hogy a panaszban leírtak már ne legyenek szerkesztve, lesz hozzá pár szavam. Nem tartom egyesnek, hogy egy panasz tartalma így el van ferdítve, szándékosan úgy van levágva a klipp és úgy van megfogalmazva a panasz, hogy teljesen más indokok jöjjenek ki a panasz végére.
Edit:
Cső!
Kezdjük ott, hogy ezt 8 nappal az eset után nyitottad, sajnálatos módon azért, mert azóta nem a részetekre jártam el ügyekben, vagy nem kaptatok meg valamit amit szerettetek volna, vagy épp nem volt sikeres egy rablásotok, ahol jelen voltam. Nem tartom teljesen igazságosnak, inkább szomorúnak. Tisztában vagyok vele, hogy milyen ügyekben vesztek részt, milyen stílust képviseltek, és mikor/hogyan panaszoltok adminokra, így ennek okát is átlátom. Panaszodban említetted, hogy hátrány ért titeket ebből az esetből, szeretném akkor megkérdezni, hogy pontosan milyen hátrány? Lent kifejtem, de kíváncsi lennék a "másik oldalra", hisz ezt is említetted, hogy egyoldalú volt.
Az "ügy" alatt is leírtam a teljes történetet, valamint Varga nekem adott igazat, pedig nem Ő intézte az ügyet, ha már említetted nevét, mégis összevesztetek vele. Az ügyet én kezdtem veletek, majd hívtatok rám másik admint reporton keresztül, hogy ne én intézzem, ilyen pedig nem létezik. Első reportot én vittem el, ezért írtatok még egyet, amire már Varga érkezett ki.
Leírtam, hogy kút rablás volt, kiérkeztem, láttam, hogy befutott mindenki nagykaliberekkel a kút mögé (sf körforg irányból érkeztem), és egy rettentő nagy lövöldözést követően kihajtottatok onnan, így kaptátok a golyókat. Varga is leírta, és én is leírtam, hogy irreális az, hogy egy aktív lövöldözés kellős közepén 70km/h-val (ügy alatt 30-40-et írtam, mielőtt ebbe is bele lesz kötve, klippen látszik a 70) kocsikáztok egy olyan helyről kikanyarodva, ahol legalább 3 nagykaliberes tüzet nyitott egymásra. Az, akinek köze nincs hozzá, padló gázzal menekül a helyszínről. Nem még kikanyarodik szépen lassan, és nézelődik, valamint a lövöldözés irányába hajt. Irreális, nem egy "áldozat" szerepére vall, bármennyire azt próbáltad előadni.
Egyoldalú bírálat nem tudom milyen tekintetből létezik úgy, hogy én voltam a másik oldala, így tisztában vagyok azzal, hogy mit láttam, és mit tettem, ti pedig küldtetek klippeket, így a másik oldalról is megvolt minden.
Hazugságot sem értem. Leírtam, hogy kilőtt kereketek volt (kút előtt álló járműnek), majd korrigáltam még ott helyszínen. Az egyik autótok kerekét én lőttem ki még a lövöldözés teljes elején, ami érdekes mód az "ügy" végére már nem volt kilőve, így folyamatosan próbáltatok rage baitelni azzal, hogy én hazudok. Ezt ellenőriztem is, beültem az autótokba, és nem volt kilőve, mégsem tettem szóvá. Az pedig, hogy minden második szavamat próbáltátok kiforgatni, szintén érdekes helyzet.
Kifejezetten örülnék, ha a valóságot írnád le egy hivatalos panaszodban. Hátrányt sem szenvedtetek semmiben, illetve az "aduty-ba lövöldözte az autónkat" is egy undormány kijelentés részedről, a levágott videó pedig teljesen ferdíti a valóságot, ami szintén egy nagyon csúnya húzás, panaszkönyv tekintetéből főleg. Azt elfelejtetted, hogy a logban látszik, mit és miért tettem, ha már levágni le tudsz egy klippet. Globál fixet kaptatok az autóra, amit megtagadtatok:
[2025-12-07 21:37:55] [Output] : [21:37] Admin 4 Parker: (( Megkaptad a fixedet kocsira. ))
[2025-12-07 21:37:56] [Output] : [21:37] Admin 4 Parker: (( Mehettek. ))
[2025-12-07 21:38:00] [Output] : [21:38] Rendy G Ross: (( Nem kell a fixed. ))
, így visszalőttem azt a kereketeket, ami alapból is ki volt már lőve. Ezt te körbevágtad, ahol leírtam, hogy akkor visszalövöm, miután oda lett konkrétan köpve, hogy nem kell a fixem, ahelyett, hogy beültök és folytatjátok egy hibátlan autóval. A füstről is képesek voltatok vitatkozni, holott ki is vágtam egy képet, ahol dől a füst az autótokból, ugyanarra az állapotra is volt visszasetelve az autó, majd kiakadtatok rajta, hogy "ennyire" nem füstölt. Ezt követően megkaptátok a nagyobb HP-t a kocsira, és folytattátok a rablást. Semmilyen hátrány nem ért titeket, pluszban jöttetek ki belőle. Szintén lentebb részletezem.
Most, hogy minden pontot megválaszoltam, összefoglalom az egészet, és kifejtek mindent.
Kezdeném azzal, hogy az, hogy egész ügyetek alatt próbáltok felidegesíteni, szándékosan minősítést generálni, vagy rossz döntéseket kihúzni belőlem, majd bő 1 héttel később egy bosszúpanaszban levágott klippekkel próbáljátok a saját szemszögetekre fordítani a helyzetet. Nem teljesen egyenes húzás, nem tudom mi hozta ki ezt belőled.
Kút rablás volt, kettő autóval mentetek ki, 2-2 ember/autó. Egyik autó állt a kút előtt, másik hátul, kiérkezésemkor futott hátra mindenki lőni valakire (feltételezve rendvédelemre, ha már aktív rablás volt, de ezt ugye én nem tudhatom, biztos egymásra lőttetek, és nem a rendvédelemre aki kút mögött állt aktív mdcvel:
), mégsem hittétek el, hogy láttam hátrafutni mindenkit.
Rablást követően kötelesek vagytok elhagyni a helyszínt, lenyitni a kazit vagy leadni a kötegeket, nem várni a jelen, hogy érkezzenek egységek, és lövöldözni tudjatok. Az autótok kint volt a kút előtt, mégis elfutottatok inkább lövöldözni, ezt sem tettem szóvá.
+1 ide: Ezzel szintén saját magadat hazudtoltad meg, hisz nem a kút előtt lőttetek, hanem mögötte, ahonnan utána kihajtottatok. Egyszer azt írtad, hogy előtte, egyszer azt, hogy mögötte, de biztos én hazudtam egész ügy alatt.
Ezt követően egyik társatok elfutott rám, meghalt (
, magas épület mellett, kamionok mögött, teljes takarásban), abban a pillanatban futottam vissza az autómhoz, és láttam, hogy a kúttól kanyarodtok ki, szépen lassan jöttök felém. Véletlenül sem gyorsan, véletlenül sem abba az irányba ahol nincs lövöldözés. Kocsi színek is azonosak, tier 4 kevlar is virított rajtad, fegyverek is mellkason (erről szintén leálltatok vitázni Vargával).
Ha a kúttól jöttök ki, két lehetőség adott:
1) Tuningoltatok, amit írtatok is.
[2025-12-07 21:35:51] [Output] : [21:35] Rendy G Ross: (( honnan veszed hogy nem tuningolóban voltunk? ))
HA ez történt: Miért sétakocsikázva távoztok a lövöldözés helyszínéről abba az irányba, ahol épp egy legál-illegál tag csapott össze? Miért nem SF felé, ahol biztos a terület, és nincsenek lövések? Miért nem maradtatok bent tuning, vagy bújtatok el seering, ha nem volt közötök a rabláshoz? Ne mondd nekem, hogy egy civil körözni fog a lövöldözésen és nézelődik.
2) Közötök van a rabláshoz, és jöttetek a lövések fele, ahol egy társatok meghalt (akiről amúgy nem tudtatok semmit, hisz nem rádiózhatott a halála előtt, és bőven objektek mögött volt, mégis pont felém jöttetek lassan, szintén nem kérdőjeleztem meg, így azt sem, hogy rádió és infó nélkül hogy volt rajtam mindenki 2 másodpercen belül, hogy lőttem rátok).
Ezt követően kapott az autótok 11 darab M4, illetve egy M110 lövést, ebből egy ment a kerékbe, így 10db M4, 1db M110 lövés maradt az autóra. Megnéztem egy 100%-os autón ezt a mennyiséget (esélytelennek tartom, hogy rablás közepén még mindig 100%-os autóval mászkáltatok, de maradjunk a 100-as induló HP-nál, mielőtt meg lennék hazudtolva), 57%-ra esett az autó állapota. Ez CSAK abban az esetben érvényes, ha hibátlan autóval rendelkeztetek már jóval a rablás közepén is, ami közel lehetetlen.
Ehhez képest jóval fölötti HP-t kaptatok folytatásra, így itt kezdődik az, hogy mégis milyen hátrány ért titeket?
Kocsi HP-t követően visszalőttem a kereket, mert nem volt szükségetek a fixre. Ezt leklippelted, majd kivágtad, és ferdíted a helyzetet. Nincs mit magyaráznom rajta. Ha nincs rá szükségetek, akkor nem fogom meghagyni, még a végén arra is panasz lett volna nyitva, hogy én fixelek rablás közepén. Vicc, de tényleg.
Miután kivitatkoztátok magatokat mindenkivel, és megkaptátok amit szerettetek volna (bőven több HP a kocsira mint volt, valamint elegendő feltöltött rampage -- hisz lövöldözés közben lement a rampagetek, vagy még el sem kezdtétek nyomkodni), folytattátok szó nélkül a rablást. Semmilyen hátrány nem ért titeket, minden tekintetből pluszban távoztatok.
Bíráló felé továbbítok minden klippet és logot, részemről ennyi. Ha annyira nagy hátrány ért volna titeket, akkor még azon a napon, vagy azt követő napon megírod a panaszt. Itt már másról van szó.
Edit2:
Számtalanszor megtörtént eset, hogy jelöletlenben kilőttetek, halál után kilőttetek, vagy random lőni kezdtétek az autómat. Egyszer sem szankcionáltam, így örülnék, ha nem dobálóznánk ekkora feltételezésekkel és állításokkal. Itt az egyenlőség az lenne, ha mindegyikre megkaptátok volna a szankciót. (Ugyebár, LS leadó ügyek, LS tető sniper ügyek, aranybank ügyek, ooc stílusok, adminügy közbeni fun, és még sorolhatnám.)