Croxy Panasz

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

eznemJayce

Újonc
2024. 07. 30.
15
7
LS karakter
Drake Herrman

uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Drake Herrman
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Croxy
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Aranybank rablást történt a mai nap. Én bedobtam egy füst gránátot a lézerekhez. Mint utólag kiderült hogy füst gránátot tilos dobni a banknál.

Az alábbiak a problémák:
- Most került tudomásomra hogy létezik egy közös Illegál/Legál discord szerver ahova ez ki volt írva.
- A rendes DawnMTA discord szerverről nem régen kaptam unban Thommas-tól.
- A szerver szabályzatban egyátalán nincsen leírva ez. Ilyen helyzetben sajnos nem történt frissétésre a szabályzat.

Az egész ügy alatt természetesen magamat védtem, mivel én erről semmilyen információt, és discord szervert nem tudtam hogy ilyen valóban van. Mivel senkinek nem esett kára a füsttől, legfőbbképp az illegálnak nem, így az illegális tagok többszörösen megírták Croxynak hogy erre felesleges lenne jailt osztani, mivel senki se kapta be a füstöt ami végett meghalt volna. Mivel engem füst után ellötték két lábamat így fix kieső voltam abban az RP-ben. Az illegálosok megírták többször Croxynak, hogy tegyen animba, vagy egyszerűen menjek fel, erre ők nem tartanak igényt hogy szankcióban részesüljek.

Valamennyi részét elfogadom a szankciónak, mivel semmi féle tudomásom nem volt erről. Viszont nagyrészben azért sem tudom elfogadni, mivel a szerver szabályzatában ez sehol nincs leírva. Én ezért nem hibáztatok senkit, hogy nem lett frissítve, de mire van a szerver szabályzat ha nem erre. Mert ha benne lenne a szerver szabályzatban akkor igen, teljes mértékben elfogadom a szankciót.

Croxy állítása szerint nagyon rég be lett hozva ez a szabályzati pont, viszont (Utoljára módosítva: 2026. 02. 28. 20:37) a szerver szabályzatban ez nincs benne.

Ilyen helyzetben csak arra tudok gondolni, mivel egyaránt az illegál/rendvédelem is többszörösen írta hogy ne osszon jail, mert senki nem került ez végett hátrányba, viszont ő valamilyen oknál fogva csak a szankciót hajtotta. Ahogyan a logokban látszik, Croxy azt írta hogy elér rég óta kin tvan ez hogy nem szabad. Ahhoz képest a szerver szabályzatban én ilyet nem találok. Szóval íratlan szabály?

Most akkor rakjuk össze logikusan a képet. A szervernek van egy hivatalos szerver szabályzata, amit a vezetőség hozott létre. Még elég aktív módosítása is volt nem rég, viszont ez az alábbi pont sehol nincs benne a szerver szabályzatában, így ez egy íratlan, nem szankcionálható szabálynak minősül.

Mielött meg kapnám azt hogy "ez kimeríti a NonRP fogalmát", Nem, nem meríti ki. Mert a NonRP az sok minden lehet. Ez egy friss "szabály", ami nem került bele a szerver szabályzatába.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Drake Herrman: (( Én erről nem tudok hogy smoke-ot tilos dobni. ))
Nadeem Erasmos: (( legyen RP restart ))
Isabelle D Jones: (( szerintem is ))
Elizabett Ricci: (( felőlem oké ))

Admin 1 Croxy: (( rp restart fölösleges ))
Admin 1 Croxy: (( mivel nem a smoke ba haltak meg a társaid ))

Elizabett Ricci: (( mind1 mehet tovább ))
Elizabett Ricci: (( én erre nem kérnék szankciót ))
Elizabett Ricci: (( Nem kapta be senki a smoke-ot ))

Admin 1 Croxy: (( ezt nem te döntöd el. ))
Elizabett Ricci: (( csak ez lenne a logikus mivel nem kapta be senki a smoke-ot de ahogy érzed ))
Admin 1 Croxy: (( elég régótta kint van ez hogy nem szabad. ))

Admin 1 Croxy: (( nem azzal van a próbléma hogy nem lett kára ))
Nadeem Erasmos: (( szerintem fölösleges a szankció croxy, ha nem lett kára senkinek. ))
Nadeem Erasmos: (( nem az miatt haltak. ))
Elizabett Ricci: (( Szerintem is fölöslegese a jail most ))
Elizabett Ricci: (( max menjen fel ))
Nadeem Erasmos: (( visszateszed csigába azt menjen tovább. ))

Itt a Linkre kattintva látszik hogy én próbáltam a lehető legtöbb szóval megtalálni ezt a szabályzati pontot, de nem találtam.

Megjegyzés:

Köszönöm.

Hali! Thomas még Februárba írta ki ezt, hogy te erről nem lettél tájékoztatva az nem az én hibám. Mivel nem reportra jöttem, hanem ott pont az egyik játékost speceltem ezért nem volt semmelyik félnek sem releváns, hogy ők most rád kérik e vagy nem a szankciót mert ezt az admin dönti el, ahogy ezt le is írtam.

Nonrp azért kaptad mivel lift terembe, tilos smokeot dobálni rendvédelem/ ilegál oldalnak egyaránt.

Azt is leirtam az ügy alatt, hogy rendben hogy senki nem lett kára viszont nem reális az, hogy egy ilyen kis helyen bedobsz egy füst gránatot amit ti is ugyanugy bekaptok, egyébként az egyikőtök be is kapta. (Klippen meg van ha kell bíráló FA-nak elküldöm.)

További hozzáfűzésem nincs, várom a bírálatot!

Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. Átolvasom és érkezem a válasszal.

Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

Ez a szabály valóban létezik, és a vezetőség minden leadert tájékoztatott róla. Az, hogy te esetleg nem kaptál erről tájékoztatást, valóban nem az admin hibája.

Ettől függetlenül, mivel senkit nem ért hátrány és az érintett felek sem kértek rád szankciót, az admin dönthetett volna akár egy figyelmeztetés mellett is. Ugyanakkor a szankció mértékéről minden esetben az adott admin dönt, így ez nem tekinthető hibának.

A panaszod jogtalan.

• Kedvelés
Reactions: Croxy
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.