- 2024. 07. 30.
- 15
- 7
- LS karakter
- Drake Herrman
Panasztevő InGame neve:
► Drake Herrman ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Croxy ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Aranybank rablást történt a mai nap. Én bedobtam egy füst gránátot a lézerekhez. Mint utólag kiderült hogy füst gránátot tilos dobni a banknál.
Az alábbiak a problémák:
- Most került tudomásomra hogy létezik egy közös Illegál/Legál discord szerver ahova ez ki volt írva.
- A rendes DawnMTA discord szerverről nem régen kaptam unban Thommas-tól.
- A szerver szabályzatban egyátalán nincsen leírva ez. Ilyen helyzetben sajnos nem történt frissétésre a szabályzat.
Az egész ügy alatt természetesen magamat védtem, mivel én erről semmilyen információt, és discord szervert nem tudtam hogy ilyen valóban van. Mivel senkinek nem esett kára a füsttől, legfőbbképp az illegálnak nem, így az illegális tagok többszörösen megírták Croxynak hogy erre felesleges lenne jailt osztani, mivel senki se kapta be a füstöt ami végett meghalt volna. Mivel engem füst után ellötték két lábamat így fix kieső voltam abban az RP-ben. Az illegálosok megírták többször Croxynak, hogy tegyen animba, vagy egyszerűen menjek fel, erre ők nem tartanak igényt hogy szankcióban részesüljek.
Valamennyi részét elfogadom a szankciónak, mivel semmi féle tudomásom nem volt erről. Viszont nagyrészben azért sem tudom elfogadni, mivel a szerver szabályzatában ez sehol nincs leírva. Én ezért nem hibáztatok senkit, hogy nem lett frissítve, de mire van a szerver szabályzat ha nem erre. Mert ha benne lenne a szerver szabályzatban akkor igen, teljes mértékben elfogadom a szankciót.
Croxy állítása szerint nagyon rég be lett hozva ez a szabályzati pont, viszont (Utoljára módosítva: 2026. 02. 28. 20:37) a szerver szabályzatban ez nincs benne.
Ilyen helyzetben csak arra tudok gondolni, mivel egyaránt az illegál/rendvédelem is többszörösen írta hogy ne osszon jail, mert senki nem került ez végett hátrányba, viszont ő valamilyen oknál fogva csak a szankciót hajtotta. Ahogyan a logokban látszik, Croxy azt írta hogy elér rég óta kin tvan ez hogy nem szabad. Ahhoz képest a szerver szabályzatban én ilyet nem találok. Szóval íratlan szabály?
Most akkor rakjuk össze logikusan a képet. A szervernek van egy hivatalos szerver szabályzata, amit a vezetőség hozott létre. Még elég aktív módosítása is volt nem rég, viszont ez az alábbi pont sehol nincs benne a szerver szabályzatában, így ez egy íratlan, nem szankcionálható szabálynak minősül.
Mielött meg kapnám azt hogy "ez kimeríti a NonRP fogalmát", Nem, nem meríti ki. Mert a NonRP az sok minden lehet. Ez egy friss "szabály", ami nem került bele a szerver szabályzatába.
◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Drake Herrman: (( Én erről nem tudok hogy smoke-ot tilos dobni. ))
Nadeem Erasmos: (( legyen RP restart ))
Isabelle D Jones: (( szerintem is ))
Elizabett Ricci: (( felőlem oké ))
Admin 1 Croxy: (( rp restart fölösleges ))
Admin 1 Croxy: (( mivel nem a smoke ba haltak meg a társaid ))
Elizabett Ricci: (( mind1 mehet tovább ))
Elizabett Ricci: (( én erre nem kérnék szankciót ))
Elizabett Ricci: (( Nem kapta be senki a smoke-ot ))
Admin 1 Croxy: (( ezt nem te döntöd el. ))
Elizabett Ricci: (( csak ez lenne a logikus mivel nem kapta be senki a smoke-ot de ahogy érzed ))
Admin 1 Croxy: (( elég régótta kint van ez hogy nem szabad. ))
Admin 1 Croxy: (( nem azzal van a próbléma hogy nem lett kára ))
Nadeem Erasmos: (( szerintem fölösleges a szankció croxy, ha nem lett kára senkinek. ))
Nadeem Erasmos: (( nem az miatt haltak. ))
Elizabett Ricci: (( Szerintem is fölöslegese a jail most ))
Elizabett Ricci: (( max menjen fel ))
Nadeem Erasmos: (( visszateszed csigába azt menjen tovább. ))
Itt a Linkre kattintva látszik hogy én próbáltam a lehető legtöbb szóval megtalálni ezt a szabályzati pontot, de nem találtam.
◄
Megjegyzés:
► Köszönöm. ◄
.png)