Colak Orkoan panasza Star felé.

• Thread starter Thread starter peti
  • Start date Start date
  • Válaszok 8
  • Látta 242
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

peti

🪐
2025. 03. 16.
477
467
LS karakter
conrad.payne
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Colak Orkoan
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Star
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Indoktalan jail?
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

A csatolt linken az a pastebin látható ahol a játékos a két kezével leírja, hogy akkor tűnt el a halálangyalom amikor lelőttem. (Amennyiben a 15 perces halál angyal eltűnik a fejünk felett a rendvédelem és az illegális frakció tagjai vissza csatlakozhatnak ugyan abba a RolePlaybe.) Elsőnek ebbe kötött bele, hogy halálangyallal mentem vissza az RP-be. Ezzel a képpel alá támasztva. Utána abba kötöttek bele, hogy ugyan ez a játékos lőtt le ezen az aranybankon. Viszont legalább 3x írtam le az adminisztrátor részére, hogy ez a harmadik 3 RP stop, aminek az elsőnél értelmét nem láttuk, mivel csak random el lett indítva az RP úgy, hogy illegál rendvédelem keveredve áll bank előtt. A második RP stop a kalózkodás miatt volt. Mivel a kalózkodókkal lövöldöztünk kint (akik el lettek küldve mert nem volt meg a létszámuk se), ebből csak azt tudtuk következtetni hogy a kalózkodók lőttek ki, és mivel az ő részük semmizve lett a lövöldözésük sem valósult meg. Elsőnek nem ártana azt sem eldönteni szerintem, hogy mibe szeretnénk bele kötni, főleg úgy hogy az egész aranybank egy káosz volt ezzel a 3 RP stoppal, aminek az első stoppolását továbbra sem értjük. Természetesen össze leszünk zavarodva 3 RP stop után, úgy hogy azt sem tudjuk mi történik. Ha abba kötünk bele hogy halálangyallal mentem vissza, a játékos is leírta hogy akkor tűnt el amikor rá lőttem, ha az (RK) részébe kötünk bele, akkor meg továbbra is azt tudom mondani, hogy nem tudtuk ki által történt a lövés, mivel a kalózkodókkal lövöldöztünk kint, nem gondoltuk volna hogy az-az illegális frakció csatlakozik a kinti lövöldözéshez aki elkezdte az aranybankot, ezzel segítve a kalózkodók munkáját.

• Kedvelés
Reactions: tifpix
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Colak Orkoan
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Star
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Indoktalan jail?
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

A csatolt linken az a pastebin látható ahol a játékos a két kezével leírja, hogy akkor tűnt el a halálangyalom amikor lelőttem. (Amennyiben a 15 perces halál angyal eltűnik a fejünk felett a rendvédelem és az illegális frakció tagjai vissza csatlakozhatnak ugyan abba a RolePlaybe.) Elsőnek ebbe kötött bele, hogy halálangyallal mentem vissza az RP-be. Ezzel a képpel alá támasztva. Utána abba kötöttek bele, hogy ugyan ez a játékos lőtt le ezen az aranybankon. Viszont legalább 3x írtam le az adminisztrátor részére, hogy ez a harmadik 3 RP stop, aminek az elsőnél értelmét nem láttuk, mivel csak random el lett indítva az RP úgy, hogy illegál rendvédelem keveredve áll bank előtt. A második RP stop a kalózkodás miatt volt. Mivel a kalózkodókkal lövöldöztünk kint (akik el lettek küldve mert nem volt meg a létszámuk se), ebből csak azt tudtuk következtetni hogy a kalózkodók lőttek ki, és mivel az ő részük semmizve lett a lövöldözésük sem valósult meg. Elsőnek nem ártana azt sem eldönteni szerintem, hogy mibe szeretnénk bele kötni, főleg úgy hogy az egész aranybank egy káosz volt ezzel a 3 RP stoppal, aminek az első stoppolását továbbra sem értjük. Természetesen össze leszünk zavarodva 3 RP stop után, úgy hogy azt sem tudjuk mi történik. Ha abba kötünk bele hogy halálangyallal mentem vissza, a játékos is leírta hogy akkor tűnt el amikor rá lőttem, ha az (RK) részébe kötünk bele, akkor meg továbbra is azt tudom mondani, hogy nem tudtuk ki által történt a lövés, mivel a kalózkodókkal lövöldöztünk kint, nem gondoltuk volna hogy az-az illegális frakció csatlakozik a kinti lövöldözéshez aki elkezdte az aranybankot, ezzel segítve a kalózkodók munkáját.
Jó reggelt!

Le írom itt is akkor, ahogyan az ügy során le írtam. Az miatt kaptad az RK Jailt, mivel Halálangyallal nem mentél el az Aranybanktól, azaz halálangyallal akcióztál ahogy a képen is látszik. RK jailt pedig azért kaptad, mivel látszik, hogy ott voltál halálangyallal, és pont akkor lőttél.

Az első RP STOP pedig a rendvédelem részéről jött, mivel egy report jött, hogy három ember futott be a bankba. Ezért le RP Stoppoltam, és meg kérdeztem, hogy csak ennyien vagytok-e. Mivel hatan voltak összesen, így ki írtam, hogy Aranybank Rp folyt.

Ha bármi kérdésed van, tedd fel itt a panaszkönyv alatt, és le írom neked.
Várom a bíráló adminisztrátor válaszát.
UI: Ghostnak is továbbítottam a képet, amire azt mondta, hogy adhatom a jailt.

Nem mentem el mivel amikor volt a kalózkodás ismét RP stop volt. Ahogy a játékos is leírta, eltűnt a halálangyal amikor leadtam az első lövést. A szabályzat leírja, hogy ha eltűnt a halálangyal vissza lehet térni az akcióra. Az első lövésem leadásánál nem volt rajtam halálanygal, ahogy azt a “sértett” fél is leírta. Most akkor ez a szabályzati pont nem felel meg a valóságnak?

Nem mentem el mivel amikor volt a kalózkodás ismét RP stop volt. Ahogy a játékos is leírta, eltűnt a halálangyal amikor leadtam az első lövést. A szabályzat leírja, hogy ha eltűnt a halálangyal vissza lehet térni az akcióra. Az első lövésem leadásánál nem volt rajtam halálanygal, ahogy azt a “sértett” fél is leírta. Most akkor ez a szabályzati pont nem felel meg a valóságnak?
Nem mentél el, itt volt a baj.
Mikor kalózkódás RP volt, akkor már meghaltál abban az RP-ben. Ahogy a képen is látszik, ott van a fejed felett, hogy 15 perce éledt újra. - HA azt csináltad volna, hogy elmész megvárod, hogy le teljen teljesen az idő, akkor nem osztottam volna szankciót. De te azt csináltad, hogy ott maradtál halálangyallal. Nem tudom mekkora valószínűsége van annak, hogy valószínűleg az aranybankban tartózkódtál még a halálangyaloddal, de akkor sem kellett volna ott maradnod.

Nem tudom mekkora valószínűsége van annak, hogy valószínűleg az aranybankban tartózkódtál még a halálangyaloddal, de akkor sem kellett volna ott maradnod.
Tehát te nem bizonyosodtál meg arról sem hogy ott voltam e a bankban egyáltalán. Ez arra sugall hogy hanyag módon jártál el.

Valamit nem tudom hányszor kell még írjam, amikor elkezdődött az RP stop kalózkodás miatt akkor nem tudtam elmenni mivel adminügy volt. Vége lett az ügynek, és én amikor leadtam az első lövést nem volt a fejem felett halálangyal.

• Kedvelés
Reactions: Sasa és rey
Tehát te nem bizonyosodtál meg arról sem hogy ott voltam e a bankban egyáltalán. Ez arra sugall hogy hanyag módon jártál el.

Valamit nem tudom hányszor kell még írjam, amikor elkezdődött az RP stop kalózkodás miatt akkor nem tudtam elmenni mivel adminügy volt. Vége lett az ügynek, és én amikor leadtam az első lövést nem volt a fejem felett halálangyal.
De meg bizonyosodtam, mivel a Killog mutatja, hogy Deshawn Carter ölt meg, azaz az egyik illegálos ölt meg téged. ( Ha kell a bíráló adminnak küldöm a killogot.)

Miért ne tudtál volna el menni? - Nem részedről volt a kalózkodás, és sem rendvédelem részéről. Hanem illegál részről történt, ami téged nem nagyon befolyásolna. Simán elmehettél volna, mivel halálangyalod volt. Ha bármi kérdésed van, tedd fel meg válaszolom.
Nem fűzők hozzá semmit, várom a bíráló admin válaszát.

Utoljára szerkesztve:
Eddig sem volt kérdésem, nem tudom láttad e. Ott voltunk az adminügynél, mert tájékozódtunk a dolgokról. Vagy esetleg van olyan szabályzati pont ami tiltja azt hogy ott legyek egy RP stopnál, hogy tájékozódni tudjunk? Nem egy RP stop volt a banknál ezért is akartunk némi információt szerezni, hogy mi is történik.

De meg bizonyosodtam
Érdekes, eddig nem tudtad, hogy ott voltam vagy sem.
Nem tudom mekkora valószínűsége van annak, hogy valószínűleg az aranybankban tartózkódtál még a halálangyaloddal, de akkor sem kellett volna ott maradnod.
Itt írod le, hogy NEM TUDOD mekkora a valószínűsége van annak, hogy valószínűleg az aranybankban tartózkodtál még a halálangyaloddal...

Most akkor már arra sem emlékszel, hogy mit írtál nemrég?
Kezdesz egyre jobban magad ellen beszélni, nem tudom mi értelme van ennek.

De még mindig a szabályzatban úgy van foglalva ez a pont, hogy "Amennyiben a 15 perces halál angyal eltűnik a fejünk felett a rendvédelem és az illegális frakció tagjai vissza csatlakozhatnak ugyan abba a RolePlaybe." Ahogy azt a játékos is említette aki admint hívott. NEM volt a fejem felett halálangyal amikor elkezdtem rá lőni. Azonban te azt állítod, legalábbis ezt tudom levenni, hogy ennek a szabályzati pontnak nincsen valóság alapja. Ezt a szabályzati pontot a https://rules.dawn-game.com/server-rules > Frakciókkal Kapcsolatos Szabályok menüben találod, egészen pontosan a második pont. Amennyiben szükséges képet is tudok csatolni neked róla. Továbbá ha jól tudom arról nem érkezett videó/kép hogy amikor lőttem a játékosra volt e rajtam halálangyal (Az admint hívó játékos elmondása szerint nem volt), tehát te arra osztottál RK jailt, hogy halálangyallal ott voltam a bank területén. Ez tudtommal nem meríti ki az RK fogalmát, mivel nem lőttem halálangyallal senkire, semmire.

RK - RevengeKill - Halál utáni bosszú.
- Példa: megölnek, halálod után korházba kerülsz, ilyenkor a gyilkosod nem keresheted fel és ölheted meg, tűzharc esetén az esemény lezajlásáig nem térhetsz vissza a helyszínre.

Nos én nekem nincs tudomásom arról, hogy halálangyallal a fejem felett öltem meg bárkit is, vagy egyáltalán lőttem e bárkire is.
Valamint azt még elfelejtettem, hogy volt 2 RP stop, utána volt megint adminügy kint, amit Belov intézett, csak ő viszont már az RP-t se stoppolta le. Tehát összesen 4 adminügy volt az aranybankon, és szinte elképzelhetetlennek tartod azt, hogy össze legyen zavarodva bárki is.

• Kedvelés
Reactions: Sasa és rey
Sziasztok!

A panaszt végig olvastam, és utánajártam a kérdéses dolgoknak.
Aki lelőtt téged, az nem a kalózkodók tagjai voltak, de ez jelen esetben nem számít.
Igen valóban soknak tartom én is a 3+1 RP stoppot, viszont, ahogyan a log is bizonyítja, 15perc-el a halálod után adtad le a következő lövést, így valóban nem történt RK részedről.
Tehát a panaszod jogos.
Az admin kérem keressen fel ezzel kapcsolatban.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.