- 2025. 03. 16.
- 477
- 467
- LS karakter
- conrad.payne
Panasztevő InGame neve:
► Colak Orkoan ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Star ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Indoktalan jail? ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
[2025-11-30 18:13:12] [Output] : Deshawn Carter: (( ott volt folotted az angyal - Pastebin.com
Pastebin.com is the number one paste tool since 2002. Pastebin is a website where you can store text online for a set period of time.
Megjegyzés:
► A csatolt linken az a pastebin látható ahol a játékos a két kezével leírja, hogy akkor tűnt el a halálangyalom amikor lelőttem. (Amennyiben a 15 perces halál angyal eltűnik a fejünk felett a rendvédelem és az illegális frakció tagjai vissza csatlakozhatnak ugyan abba a RolePlaybe.) Elsőnek ebbe kötött bele, hogy halálangyallal mentem vissza az RP-be. Ezzel a képpel alá támasztva. Utána abba kötöttek bele, hogy ugyan ez a játékos lőtt le ezen az aranybankon. Viszont legalább 3x írtam le az adminisztrátor részére, hogy ez a harmadik 3 RP stop, aminek az elsőnél értelmét nem láttuk, mivel csak random el lett indítva az RP úgy, hogy illegál rendvédelem keveredve áll bank előtt. A második RP stop a kalózkodás miatt volt. Mivel a kalózkodókkal lövöldöztünk kint (akik el lettek küldve mert nem volt meg a létszámuk se), ebből csak azt tudtuk következtetni hogy a kalózkodók lőttek ki, és mivel az ő részük semmizve lett a lövöldözésük sem valósult meg. Elsőnek nem ártana azt sem eldönteni szerintem, hogy mibe szeretnénk bele kötni, főleg úgy hogy az egész aranybank egy káosz volt ezzel a 3 RP stoppal, aminek az első stoppolását továbbra sem értjük. Természetesen össze leszünk zavarodva 3 RP stop után, úgy hogy azt sem tudjuk mi történik. Ha abba kötünk bele hogy halálangyallal mentem vissza, a játékos is leírta hogy akkor tűnt el amikor rá lőttem, ha az (RK) részébe kötünk bele, akkor meg továbbra is azt tudom mondani, hogy nem tudtuk ki által történt a lövés, mivel a kalózkodókkal lövöldöztünk kint, nem gondoltuk volna hogy az-az illegális frakció csatlakozik a kinti lövöldözéshez aki elkezdte az aranybankot, ezzel segítve a kalózkodók munkáját. ◄
.png)