Christopher Juan Adminsegéd jelentkezése

• Thread starter Thread starter Manó
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 139
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Manó

Újonc
SzerverAdmin
LS
2025. 06. 01.
56
37
LS karakter
Christopher Cartel
LV Karakter
Christopher Juan
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
Manó vagyok, 20 éves
Account ID-d?
6101
Hány játszott perccel rendelkezel?
69 179 perc
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
Manó vagyok Budapesten élek, jelenleg az utolsó évemet járom a középiskolán Logisztika és Szállítmányozás szakra. Ezután a tervem egyetemre továbbmenni Kecskemétre. Jelenleg a rendőrségnek vagyok az alleadere. Szabadidőmben röplabdázok és játszok a szerveren. Meccsekre is ki szoktam járni és buzdítani a csapatot.
Mi egy adminsegéd feladata?
Az adminokról levenni a terhet, a játékosok kérdéseire válaszadás, szabályzat ismertetése, kezdő játékosok felkarolása.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
Ha a szerveren van, akkor mindig elérhető, pontosan ismeri a szabályokat. Helyes válaszokat ad a kérdésekre mivel más játékosok függhetnek tőle.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
Ki szeretném próbálni magam ebben a szerepkörben, mivel alkalmasnak érzem magam ennek a feladatkörnek az ellátásában. Szeretnék többet hozzátenni a szerver működéséhez.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
Megbízható embernek tartom magam, gyorsan tudok tanulni és a hibáimból képes vagyok tanulni, hogy a későbbiekben ne vétsem el ugyan azt a hibát. Viszonylag sok időt töltök a szerveren és a tanulmányaim miatt jó problémamegoldó képességgel rendelkezek.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
Hétköznaponta 3 óra, hétvégén akár 5 óra is.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
Elsősorban a városházát mutatnám be, mivel itt tudja az iratokat kiváltani, amire a későbbiekben nagy szüksége lesz. Az idő múlásával ha szert tesz ingatlanra, azt is itt tudja bejelenteni. Bemutatnám neki az autósiskolát, mivel ez elengedhetetlen a jogosítvány kiváltására, amit jobb ha megtesz, ha nem akar büntetések miatt feleslegesen pénzt kidobni.
Harmadiknak pedig az autókereskedést mutatnám be, amivel megkönnyítheti a közlekedést kezdőként a szerveren. Ha van járműve könnyebben el tud jutni esetleges munkahelyekre is.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív: Jó problémamegoldó képességgel rendelkezem, képes vagyok csapatban dolgozni, segítőkésznek tartom magam.
Negatív: Gyorsan felkapom a vizet, könnyen belevisznek a ,,rosszba", túlságosan bele tudom élni magam a helyzetekbe.

Szia. A lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elfogadjuk. Egy szóbeli meghallgatás végett keress engem vagy Dent.

• Kedvelés
Reactions: Manó
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.