- 2025. 06. 01.
- 56
- 37
- LS karakter
- Christopher Cartel
- LV Karakter
- Christopher Juan
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
Manó vagyok, 20 éves
Account ID-d?
6101
Hány játszott perccel rendelkezel?
69 179 perc
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
Manó vagyok Budapesten élek, jelenleg az utolsó évemet járom a középiskolán Logisztika és Szállítmányozás szakra. Ezután a tervem egyetemre továbbmenni Kecskemétre. Jelenleg a rendőrségnek vagyok az alleadere. Szabadidőmben röplabdázok és játszok a szerveren. Meccsekre is ki szoktam járni és buzdítani a csapatot.
Mi egy adminsegéd feladata?
Az adminokról levenni a terhet, a játékosok kérdéseire válaszadás, szabályzat ismertetése, kezdő játékosok felkarolása.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
Ha a szerveren van, akkor mindig elérhető, pontosan ismeri a szabályokat. Helyes válaszokat ad a kérdésekre mivel más játékosok függhetnek tőle.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
Ki szeretném próbálni magam ebben a szerepkörben, mivel alkalmasnak érzem magam ennek a feladatkörnek az ellátásában. Szeretnék többet hozzátenni a szerver működéséhez.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
Megbízható embernek tartom magam, gyorsan tudok tanulni és a hibáimból képes vagyok tanulni, hogy a későbbiekben ne vétsem el ugyan azt a hibát. Viszonylag sok időt töltök a szerveren és a tanulmányaim miatt jó problémamegoldó képességgel rendelkezek.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
Hétköznaponta 3 óra, hétvégén akár 5 óra is.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
Elsősorban a városházát mutatnám be, mivel itt tudja az iratokat kiváltani, amire a későbbiekben nagy szüksége lesz. Az idő múlásával ha szert tesz ingatlanra, azt is itt tudja bejelenteni. Bemutatnám neki az autósiskolát, mivel ez elengedhetetlen a jogosítvány kiváltására, amit jobb ha megtesz, ha nem akar büntetések miatt feleslegesen pénzt kidobni.
Harmadiknak pedig az autókereskedést mutatnám be, amivel megkönnyítheti a közlekedést kezdőként a szerveren. Ha van járműve könnyebben el tud jutni esetleges munkahelyekre is.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív: Jó problémamegoldó képességgel rendelkezem, képes vagyok csapatban dolgozni, segítőkésznek tartom magam.
Negatív: Gyorsan felkapom a vizet, könnyen belevisznek a ,,rosszba", túlságosan bele tudom élni magam a helyzetekbe.
.png)
.png)