Calvin Gilbert-Muffin

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2025. 07. 26.
26
9
LV Karakter
Calvin Gilbert
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Calvin Gilbert
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Muffin
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Az adminisztrátor "Muffin" hibás döntést hozott, amikor DM-nek minősítette az általam végrehajtott lövöldözést az illegál szigeten. Fontos kiemelni, hogy nem én voltam a szabálytalanul ott tartózkodó játékos, hanem az, akit lelőttem. Ő 4-es szint alatt volt, így szabálytalanul tartózkodott az illegál szigeten, ahol RP szituáció alakult ki. A karakterem reagált a helyzetre, és az RP keretein belül intézkedett Továbbá az ikon felette buggos volt, így nem látszott, hogy alacsony szintű játékosról van szó — én ezt nem tudtam, és ennek tudatában cselekedtem. Az admin végül őt is szankcionálta, ami azt mutatja, hogy valóban szabálytalanul volt ott. Ennek ellenére engem is büntetett, ami szerintem nem volt megalapozott döntés, mivel a helyzet RP szempontból indokolt volt, és a technikai hiba miatt nem tudtam megfelelően tájékozódni.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
ilyen képem van csak ahol már közelebb futottam.
Megjegyzés:

szerintem nem jól szankcionált amikor mondta hogy mindkét fél hibás azt mondtam hogy jobb balra mehet e erre ő azt mondta hogy ezért ő márt kapott hibapontot és ezért nem lesz jobbra balra.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: hessz
Átnéztem az esetet és a panaszban leírtakat. Fontos kiemelni, hogy a másik játékos valóban szabálytalanul tartózkodott az illegál szigeten, ezért őt is szankcionáltam.
Ugyanakkor az általad elkövetett lövöldözés szabálytalan volt, mivel a szabályzat egyértelműen kimondja, hogy minden erőszakos cselekményhez megfelelő RP előzmény szükséges. Az, hogy az ikon buggos volt, érthető, de ez nem ad felmentést a szabályok betartása alól. A bug esetén mindig az óvatos, RP-re építő megoldást kell választani.

[2025-09-06 16:30:36] [Output] : Dean Acosta: (( miért DM elsz? ))
[2025-09-06 16:30:37] [Output] : Calvin Gilbert: (( illegal szigeten vagyunk ))
[2025-09-06 16:37:29] [Output] : Admin 1 Muffi: (( Calvin miért ölted meg Dean-t? ))
[2025-09-06 16:37:46] [Output] : Calvin Gilbert: (( fegyver jelet lattam a feje melett. ))

- Az, hogy valakinél fegyver ikon látszik, önmagában nem minősül indoknak
- előbb kell egy RP-s előzmény (pl: szituáció, konfliktus)

↳ A szigeten lehet rabolni és lövöldözni ha van rá okod.
megjegyzés: Nincsen, várom a bíráló admin válaszát.

• Kedvelés
Reactions: Shade és Csuhy
Megjöttem a bírálatommal!

Calvin_Gilbert a szankciót jogosan kaptad tudja jól mindenki hogy az öléshez nyomós indok kell, váltottunk pár szót és elmondtad hogy a karaktered élete nem volt veszélyben, lőfegyvert sem láttál maga a karakteren. Az indoknak pedig édes kevés hogy te egy ikont láttál a neve mellet és ezért ölted meg.

A panasz jogtalan az adminisztrátor nem hibázott!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.