- 2025. 07. 26.
- 26
- 9
- LV Karakter
- Calvin Gilbert
Panasztevő InGame neve:
► Calvin Gilbert ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Muffin ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Az adminisztrátor "Muffin" hibás döntést hozott, amikor DM-nek minősítette az általam végrehajtott lövöldözést az illegál szigeten. Fontos kiemelni, hogy nem én voltam a szabálytalanul ott tartózkodó játékos, hanem az, akit lelőttem. Ő 4-es szint alatt volt, így szabálytalanul tartózkodott az illegál szigeten, ahol RP szituáció alakult ki. A karakterem reagált a helyzetre, és az RP keretein belül intézkedett Továbbá az ikon felette buggos volt, így nem látszott, hogy alacsony szintű játékosról van szó — én ezt nem tudtam, és ennek tudatában cselekedtem. Az admin végül őt is szankcionálta, ami azt mutatja, hogy valóban szabálytalanul volt ott. Ennek ellenére engem is büntetett, ami szerintem nem volt megalapozott döntés, mivel a helyzet RP szempontból indokolt volt, és a technikai hiba miatt nem tudtam megfelelően tájékozódni. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► ilyen képem van csak ahol már közelebb futottam. ◄
Megjegyzés:
► szerintem nem jól szankcionált amikor mondta hogy mindkét fél hibás azt mondtam hogy jobb balra mehet e erre ő azt mondta hogy ezért ő márt kapott hibapontot és ezért nem lesz jobbra balra. ◄
Utoljára szerkesztve:
.png)