Calvin Gilbert-Csuhy

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2025. 07. 26.
26
9
LV Karakter
Calvin Gilbert
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Calvin Gilbert
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Csuhy
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Szépnapot/Estét egy emberrel üzleteltem,autót de nem bírtunk megállapodni ezért a haverom cserélte el vele az ő neve Calvin Dave és a srác neve George Frank Calvin Davenak sikerült elcserélnie egy autót elvitték próbakörre akami is ott volt ő is beült akami le alt tabolt és haverom kirángatta és ezt 60 perces nonrp indokos adminjailel jutalmazták neki ő már odaadta az ő autója kulcsát de a srác nem írta át/adta oda a kulcsot és vissza tpztette csuhy befejzték és Csuhy rögtön rakta ajailbe és a pps itemeket nem tudta ki venni (17 névcédula.) és én kivettem belőle akami rám hívta csuhyt George Frank pedig adminnal fenyegetett [2025-09-18 20:42:22] [Output] : George Frank: (( ad visza vagy szolok adminak )) és csuhy erre azt mondta hogy ő már ott volt álítolag amikor ezt írta csak nem a george frank hívta szóval ő nem tudhatta és nem látthatuk,nem szankcionálta ezért elkezdett táncolni aügy közben amikor megtudta hogy én ez a cselekményemért 60 perc nonrpt fogok kapni és ezért ő 30 percet kapott.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Szerintem nem kellet volna nonrpt kapjak mivel a pps tárgyait vettem ki haveromnak és tudtommal ilyenkor neki is kéne szólni hogy pps cuccok maradtak a csomiban több megjegyzésem nincsen.

Szia.
Ahogy te magad is leírtad, a barátod már az admin ügy kezdete előtt át adta / írta a kocsit George részére.
Ezután érkeztem a helyszínre, amikor George akarta át írni a kocsit a barátod nevére.
Mivel a jelenlétemben is folytatva volt az IC, elvittem a barátod és kértem, hogy mesélje el mi történt pontosan.

Ekkor elmondta, hogy kirángatta Akamait a kocsiból teljesen Nonrp-vel.

Mondtam neki, hogy erre szankciót fogok részére adni, és kérdeztem tőle, hogy miképp áll az autó adás-vétel, erre azt felelte, hogy ő már át írta a kocsit de a másik fél meg nem. Így vissza vittem, hogy meg tudja kapni ő is a járművet.

Bőven lett volna ideje az admin ügy előtt és az autó átírása előtt kivenni a csomibol a cuccot, ezt nem tette meg, és számomra sem jelezte, hogy ezt szeretné megtenni.

Ahogy megkapta az autót, osztottam neki a szankciót.

Ezután te mindenféle Rp nélkül kipakoltad az általad említett összes itemet, egy olyan autóból amihez igazából semmi közöd nincs és nem is volt.

Erre számodra osztottam egy szankciót.

Amikor pedig George elkezdett táncolni annak örömére, hogy leírtam a szankciód mértéket ő is szankcióban részesült.

Jelen voltam az említett mondatnál, illetve az én meglátásom szerint ebben a szituációban ez nem meríti ki a fenyegetés fogalmát.

Annyit még megjegyeznék, hogy az egész ügy alatt tanúsított stílusodat nem vettem figyelembe, amiért komolyabb szankciót is adhattam volna.

A szankciók mértéket pedig nem teljesen én döntöm el, hisz egy előre meghatározott intervallumon belül van mozgásterünk.

Nincs további hozzáfűzni valóm.
Várom a bíráló admin válaszát.

• Kedvelés
Reactions: ashagrey
Sziasztok, megérkeztem a birálattal. Alap dolog hogyha már kicsomagtartózol 17 db itemet, valami rp-t irsz róla hisz egy rp szerveren játszol, az már csak hab a tortán hogy pp-s item.
Az meg hogy "ad vissza vagy szólok az adminnak" természetesen féltette, és vissza akarta kapni, én se mondanám fenyegetésnek.
Szankció jogos, az admin nem hibázott, jogtalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.