- 2025. 07. 26.
- 26
- 9
- LV Karakter
- Calvin Gilbert
Panasztevő InGame neve:
► Calvin Gilbert◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Csuhy◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Szépnapot/Estét egy emberrel üzleteltem,autót de nem bírtunk megállapodni ezért a haverom cserélte el vele az ő neve Calvin Dave és a srác neve George Frank Calvin Davenak sikerült elcserélnie egy autót elvitték próbakörre akami is ott volt ő is beült akami le alt tabolt és haverom kirángatta és ezt 60 perces nonrp indokos adminjailel jutalmazták neki ő már odaadta az ő autója kulcsát de a srác nem írta át/adta oda a kulcsot és vissza tpztette csuhy befejzték és Csuhy rögtön rakta ajailbe és a pps itemeket nem tudta ki venni (17 névcédula.) és én kivettem belőle akami rám hívta csuhyt George Frank pedig adminnal fenyegetett [2025-09-18 20:42:22] [Output] : George Frank: (( ad visza vagy szolok adminak )) és csuhy erre azt mondta hogy ő már ott volt álítolag amikor ezt írta csak nem a george frank hívta szóval ő nem tudhatta és nem látthatuk,nem szankcionálta ezért elkezdett táncolni aügy közben amikor megtudta hogy én ez a cselekményemért 60 perc nonrpt fogok kapni és ezért ő 30 percet kapott. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
◄ ►
Megjegyzés:
► Szerintem nem kellet volna nonrpt kapjak mivel a pps tárgyait vettem ki haveromnak és tudtommal ilyenkor neki is kéne szólni hogy pps cuccok maradtak a csomiban több megjegyzésem nincsen.◄
.png)