Bruno Vercetti - Gato

• Thread starter Thread starter csib0r
  • Start date Start date
  • Válaszok 6
  • Látta 185
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

csib0r

Újonc
2025. 05. 24.
19
17
LS karakter
Salvador Salamanca
LV Karakter
Torony Ferenc
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Bruno Vercetti
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Gato
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Szeretnék panaszt benyújtani Admin 3 Gato eljárása miatt. A csatolt OOC log alapján indokolatlanul kaptunk 90 és 120 perces jailt „NonRP” és „OOC stílus” indokkal. A helyzetben együttműködtünk, logot küldtünk, a kötegeket kidobtuk, és nem törtük meg az RP-t. A halálangyal szabályt elfogadtuk, nem volt szándékos szabályszegés, korábban pedig ugyanezért nem figyelmeztettek.

Az admin a +30 percet azért adta, mert beírtam egy „XD”-t, holott ez nincs tiltva, és végig tisztelettel kommunikáltam. A logban az admin maga mondja, hogy azért ad több jailt, „mert igen”. Többször kértem felettest bevonni, de ezt megtagadta. A kommunikációja (“osztom, heló”, “gec”) sem adminhoz méltó. Leirtam egy XD-t és az OOC stilus neki.

Kérem a büntetések felülvizsgálatát és az admin eljárásának kivizsgálását, mivel a szankciók nem voltak arányosak, nem szabályon alapultak, és az ügyet nem objektíven kezelte.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

kérem vizsgálják ki

Szia!

Az, hogy együttműködsz, logot küldesz és eleget teszel az adminisztrátor kéréseinek, a legalapabb dolog egy adminügy során.
Amikor közöltem, hogy megkapjátok a szankciót, akkor leírtad, hogy "uristen", és egy XD formájában nyílvánítottad ki azt, hogy nevettségesnek tartod. "Felettest" hívni pedig nincsen lehetőség, mint leírtam, de ebben meg fog erősíteni a bíráló admin is. Amit pedig írtam, a "gec" és társai, pedig le is írtam, hogy rossz chatre ment, amiért elnézést kérek.

A továbbiakban nem kívánom vitatni az ügyet, várom a bírálatot.

UI: Discordon legyél szíves abbahagyni a GIF-ek küldését privát üzenet formájában.

Utoljára szerkesztve:
Csáó! Én bírálom a PK-t, türelmeteket kérném.

Szia!

Az, hogy együttműködsz, logot küldesz és eleget teszel az adminisztrátor kéréseinek, a legalapabb dolog egy adminügy során.
Amikor, hogy megkapjátok a szankciót, akkor leírtad, hogy "uristen", és egy XD formájában nyílvánítottad ki azt, hogy nevettségesnek tartod. "Felettest" hívni pedig nincsen lehetőség, mint leírtam, de ebben meg fog erősíteni a bíráló admin is. Amit pedig írtam, a "gec" és társai, pedig le is írtam, hogy rossz chatre ment, amiért elnézést kérek.

UI: Discordon legyél szíves abbahagyni a GIF-ek küldését privát üzenet formájában.
Az hogy milyen giffet küldök neked discordon az nem tartozik ide. Az hogy én rádirok privátba dcn az nem tartozik a szerverhez két különböző dolog. De látom ezt se tudod.

Szia!

Amikor, hogy megkapjátok a szankciót, akkor leírtad, hogy "uristen", és egy XD formájában nyílvánítottad ki azt, hogy nevettségesnek tartod. "Felettest" hívni pedig nincsen lehetőség, mint leírtam, de ebben meg fog erősíteni a bíráló admin is. Amit pedig írtam, a "gec" és társai, pedig le is írtam, hogy rossz chatre ment, amiért elnézést kérek.

Ki vagy te hogy ne küldözgessek giffet neked? Akkor küldök amikor akarok. Tilts le ha zavar.

• Kedvelés
Reactions: Davau
Cső újra!

Jogosan kaptátok a szankciót, az OOC stílust is... Nemtetszésedet vagy PK formájában fejezd ki az üggyel kapcsolatban, vagy sehogy. Nem kíváncsi senki arra, hogy te XDzel, meg "úristen" és társaival húzod az adminügyet. Itt a PK alatt is olyan stílust engedsz meg magadnak, amit igazából nem tudok hova tenni, illetve ugyan nem tartozik ide, de engedd meg, hogy megemlítsem, hogy ha te random gifekkel és hasonló baromságokkal zargatod az admint privátban, akkor jó lenne kicsit elgondolkodni, hogy te valójában mennyire veszed komolyan ezt az egészet. Az meg, hogy Gato véletlen beírt egy "gec"-t OOC chatre, előfordul, hogy véletlen rossz helyre küldjük az üzenetet, ugyanakkor itt szeretném megkérni az említett Adminisztrátort, hogy a jövőben erre jobban figyeljen, hogy mit hova gépel, mert ebben valóban hibázott.

Ettől függetlenül jogtalan a PK.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.