- 2025. 05. 24.
- 19
- 17
- LS karakter
- Salvador Salamanca
- LV Karakter
- Torony Ferenc
Panasztevő InGame neve:
► Bruno Vercetti ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Gato ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Szeretnék panaszt benyújtani Admin 3 Gato eljárása miatt. A csatolt OOC log alapján indokolatlanul kaptunk 90 és 120 perces jailt „NonRP” és „OOC stílus” indokkal. A helyzetben együttműködtünk, logot küldtünk, a kötegeket kidobtuk, és nem törtük meg az RP-t. A halálangyal szabályt elfogadtuk, nem volt szándékos szabályszegés, korábban pedig ugyanezért nem figyelmeztettek.
Az admin a +30 percet azért adta, mert beírtam egy „XD”-t, holott ez nincs tiltva, és végig tisztelettel kommunikáltam. A logban az admin maga mondja, hogy azért ad több jailt, „mert igen”. Többször kértem felettest bevonni, de ezt megtagadta. A kommunikációja (“osztom, heló”, “gec”) sem adminhoz méltó. Leirtam egy XD-t és az OOC stilus neki.
Kérem a büntetések felülvizsgálatát és az admin eljárásának kivizsgálását, mivel a szankciók nem voltak arányosak, nem szabályon alapultak, és az ügyet nem objektíven kezelte. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
gato - Pastebin.com
Pastebin.com is the number one paste tool since 2002. Pastebin is a website where you can store text online for a set period of time.
Megjegyzés:
► kérem vizsgálják ki ◄
.png)
.png)