Branislav_Radomir - Luci

• Thread starter Thread starter Bauer
  • Start date Start date
  • Válaszok 6
  • Látta 204
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Bauer

Újonc
2025. 05. 11.
22
13
LS karakter
Waldheri_Bauer
LV Karakter
Waldheri Bauer
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Branislav_Radomir
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Luci
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen eljárás. Az volt, hogy fáradtan terveztem lelépni ezért mentem haza. A házam előtt egy navos igazoltatott mert átmentem egy stoppon majd veszekedtem vele. Nekiálltam kicsit viccelődni vele, hogy nem vezettem kocsit mert addigra már beálltam a házamhoz és kiszálltam. Ő azt mondta hogy ha így játszok akkor bevisz rum-ra. Akkor itt meguntam és otthagytam majd elfutottam a házam felé és láttam fut utánam. Elővettem a tecet mert gondoltam ebből lesz valami és akkor a tecre rá rántotta a sokkolót és utána ar-t is ekkor lelőttem. Amikor art rántott pont meghalt ilyen furán jött össze és az ő logjába nem volt benne. Adminügy lett belőle. Vagy fél óráig veszekedtem Lucival mivel szerinte nem volt indokom ott hagyni a navost igazoltatásnál és főleg nem vehettem volna elő fegyvert. FGH helyen elő lehet venni amúgy is illetve futott utánam emiatt vettem elő. Úgy gondoltam lefegyverzem vagy valami erre fegyvert rántott. Ezért lelőttem és luci szerint ez DM. Nem teljesen értem miért dm ha fegyvert ránt. Utána pedig egy rendes magyarázatot nem kaptam miért dm csak annyit, hogy nem volt indokom elővenni a fegyvert és én direkt úgy alakítottam a helyzetet, hogy tudjak lövöldözni amikor ez nem így volt amit el is mondtam. Majd pedig a végén berakott jailbe DM miatt ami számomra teljesen érthetetlen.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Nyílván tudom nem kellett volna elfutni viszont szerintem azzal, hogy elfutok nem szegtem semmi szabályt. Illetve ezt még így kiemelném [2025-09-14 00:49:17] [Output] : Admin 1 Luci: (( Sok indokod nem volt lelőni )) Tehát Luci szerint az, hogy miután én előveszem a fegyvert és a Navos is előveszi akkor nincs elég indokom lelőni? Hagynom kellett volna, hogy le lőjjön? És ha lelő a Navosnak lett volna elég indoka lelőni engem?

Szia! Sima igazoltatás lett volna - erre te direkt húztad a PD-s agyát, majd amikor megkérdezted, hogy mit csinál ha játszadozik mit csinál lelő? - Erre azt felelte a PD-s, hogy bevisz(Nem akart bevinni ez jön le a szöveg környeztből) - majd egyből elkérte az irataidat, majd te ezután elfutsz , amit még most sem értem, hogy miért tennél ilyet amikor fokozott sincs. Illegálosként nem fogsz feltünést kelteni, meg lövöldözni csak így a semmiért. Elővehetsz fegyvert nem tiltja semmi, DE nyomós indok kell a lövéshez, de itt még továbbra sem értem, hogy egy felfegyverzett PD-sre miért veszel elő egy TEC-9-et. A PD-s oldali logban nincs benne az AR elővétel, de a killogot megnéztem EGYIDŐBEN lett elővéve az AR - a halál időpontjával, tehát nem tudom az hogy történhetett meg. További hozzá fűzni valóm nincsen, várom a bírálatot!

• Kedvelés
Reactions: supsed
Szia! Sima igazoltatás lett volna - erre te direkt húztad a PD-s agyát, majd amikor megkérdezted, hogy mit csinál ha játszadozik mit csinál lelő? - Erre azt felelte a PD-s, hogy bevisz(Nem akart bevinni ez jön le a szöveg környeztből) - majd egyből elkérte az irataidat, majd te ezután elfutsz , amit még most sem értem, hogy miért tennél ilyet amikor fokozott sincs. Illegálosként nem fogsz feltünést kelteni, meg lövöldözni csak így a semmiért. Elővehetsz fegyvert nem tiltja semmi, DE nyomós indok kell a lövéshez, de itt még továbbra sem értem, hogy egy felfegyverzett PD-sre miért veszel elő egy TEC-9-et. A PD-s oldali logban nincs benne az AR elővétel, de a killogot megnéztem EGYIDŐBEN lett elővéve az AR - a halál időpontjával, tehát nem tudom az hogy történhetett meg. További hozzá fűzni valóm nincsen, várom a bírálatot!
Igen pontosan. Nyomós indok kell a lövéshez. Felteszem a kérdést az, hogy fegyvert ránt rám (lásd sokkoló a logban ami ugyanúgy fegyvernek minősül...) Az szerinted nem elég indok? Hagynom kellett volna, hogy le lőjjön? Felfegyverzett pdsre azért rántottam fegyvert mivel futott utánam és nem értem hogy jön ide ahoz, hogy felvan fegyverezve. I mean nálam is volt fegyver akkor ő ennyi erővel minek fut utánam? :D meg elég tisztán leírtam vagy 5x, hogy hiába nem ez jön le szövegkörnyezetből fáradtan nekem ez jött le, hogy beakar vinni. Oké nem így gondolta tudom csak nekem ez jött le. Illegálosként nem keltek feltűnést csak úgymond mentem magam mert oda eszkalált a helyzet, hogy vagy lelövöm vagy bevisz és illegálosként nem egy jó dolog böribe kerülni. Meg úgy amúgy se.. + Miért ne futhatnék el? Minden indokom megvan a menekülésre

OOC chatban és itt is kifejtettem az én álláspontom, nem szeretnék vitatkozni. Bíráló admin majd eldönti, hogy jogosan jártam el az ügyben avagy sem.

Sziasztok panaszt én fogom birálni, Luci tőled egy logot kérnék amikor volt ez az ügy. Illetve egy videó is jol jönne maga a szituációról.

• Kedvelés
Reactions: koko34 és Rolikaa
Kértem én is tőlük videót, először azt hitte a srác van, utána már nem volt. Szóval ez alapján kellett döntenem.

Megérkeztem a bírálattal, kezdem az elején. Szólt a rendvédelmis hogyha nem tesz eleget a kérésének be fogja vinni RUM-ért, semmi nem volt a kezébe, erre a panasztevő elővett egy tec-et majd állitása szerint elfutott, aztán az hogy rá tartotta e vagy sem kérdéses ugye jó lett volna egy normális bizonyíték. Szóval elővette a rendvédelmis is úgy hogy már korábban a másiknak kezébe volt aztán fejbe lőtte. Ha ez valóban igy történt, akkor nyilván pg. De ezt logból nem fogom tudni eldönteni fontos az ilyen ügyeknél hogy kellő bizonyítékkal tudjatok az adminnak küldeni.
Dm részére pedig annyit hogyha a rendőr megemlíitette hogy be fogja vinni de még csak szó volt róla és nem csinált semmit (bilincselővétel, sokollo és stb) addig előveheti a fegyvert nem követ el Ő ezzel pg-t. Az már hogy rárántotta a rendvédelmis nyilván pg, főleg ha rátartotta. De bizonyíték hiányába nem tudom ezt megállapítani. Az admin hibázott, ügyet precízebben is kivizsgálhatta volna és a megfelelő bizonyíték után szankcionál.
Luci, keress fel privátban!
Panaszod jogos.

• Kedvelés
Reactions: koko34 és Rolikaa
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.