- 2025. 05. 11.
- 22
- 13
- LS karakter
- Waldheri_Bauer
- LV Karakter
- Waldheri Bauer
Panasztevő InGame neve:
► Branislav_Radomir ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Luci ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Helytelen eljárás. Az volt, hogy fáradtan terveztem lelépni ezért mentem haza. A házam előtt egy navos igazoltatott mert átmentem egy stoppon majd veszekedtem vele. Nekiálltam kicsit viccelődni vele, hogy nem vezettem kocsit mert addigra már beálltam a házamhoz és kiszálltam. Ő azt mondta hogy ha így játszok akkor bevisz rum-ra. Akkor itt meguntam és otthagytam majd elfutottam a házam felé és láttam fut utánam. Elővettem a tecet mert gondoltam ebből lesz valami és akkor a tecre rá rántotta a sokkolót és utána ar-t is ekkor lelőttem. Amikor art rántott pont meghalt ilyen furán jött össze és az ő logjába nem volt benne. Adminügy lett belőle. Vagy fél óráig veszekedtem Lucival mivel szerinte nem volt indokom ott hagyni a navost igazoltatásnál és főleg nem vehettem volna elő fegyvert. FGH helyen elő lehet venni amúgy is illetve futott utánam emiatt vettem elő. Úgy gondoltam lefegyverzem vagy valami erre fegyvert rántott. Ezért lelőttem és luci szerint ez DM. Nem teljesen értem miért dm ha fegyvert ránt. Utána pedig egy rendes magyarázatot nem kaptam miért dm csak annyit, hogy nem volt indokom elővenni a fegyvert és én direkt úgy alakítottam a helyzetet, hogy tudjak lövöldözni amikor ez nem így volt amit el is mondtam. Majd pedig a végén berakott jailbe DM miatt ami számomra teljesen érthetetlen. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
SeeMTA - SeePaste
Megjegyzés:
► Nyílván tudom nem kellett volna elfutni viszont szerintem azzal, hogy elfutok nem szegtem semmi szabályt. Illetve ezt még így kiemelném [2025-09-14 00:49:17] [Output] : Admin 1 Luci: (( Sok indokod nem volt lelőni )) Tehát Luci szerint az, hogy miután én előveszem a fegyvert és a Navos is előveszi akkor nincs elég indokom lelőni? Hagynom kellett volna, hogy le lőjjön? És ha lelő a Navosnak lett volna elég indoka lelőni engem? ◄
.png)