Bitto Hanzo - Gael Rosales, Gonzalez Francisco [skezy]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Joker

Újonc
2025. 11. 12.
21
10
LS karakter
Bitto Hanzo
LV Karakter
nincs
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

►Bitto Hanzo◄
Panaszra tett személy InGame neve:
Gonzalez Francisco,Gael Rosales
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Biciklivel Való Folyamatos Ugrálás A Kocsikra,És Felesleges Feszülcség Keltés.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Szerintem A Mellett Hogy Idegesítő, Még NONRP Is, Valóságban Se Ugrálsz Csak Úgy Random Kocsik Tetején Biciklivel.

Cső, a panaszt én fogom bírálni. Várom az érintett felek válaszát 24 órán belül.
Fölösleges feszültségkeltésről szeretnék logot kérni a panaszt tevő játékostól.
((Topic címét javítottam))

Utoljára szerkesztve:
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

►Bitto Hanzo◄
Panaszra tett személy InGame neve:
Gonzalez Francisco,Gael Rosales
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Biciklivel Való Folyamatos Ugrálás A Kocsikra,És Felesleges Feszülcség Keltés.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Szerintem A Mellett Hogy Idegesítő, Még NONRP Is, Valóságban Se Ugrálsz Csak Úgy Random Kocsik Tetején Biciklivel.
Szia fonok, a videon is latszik hogy egyszer ugrottam rad a kocsidra azt is azert csinaltam hogy ne menjek neked, masodik pedig azert kezdtuk el verni Ray-t a haverodat mert ellopta a biciklimet es flegmazott.

Utoljára szerkesztve:
Szia fonok, a videon is latszik hogy egyszer ugrottam rad a kocsidra azt is azert csinaltam hogy ne menjek neked, masodik pedig azert kezdtuk el verni Ray-t a haverodat mert ütögetett engem meg Gaelt.
szia ott van a videón hogy te kezdted mert elvittem a biciklit

2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás!
szia skezy én voltam ott hajnalban aki írta a reportot és amint láttad a videón ő kezdett feszültséget aki ütött mert én vissza hoztam a biciklit és egyből ütött tehát ők kezdték

szia skezy én voltam ott hajnalban aki írta a reportot és amint láttad a videón ő kezdett feszültséget aki ütött mert én vissza hoztam a biciklit és egyből ütött tehát ők kezdtek
Lehet mi kezdtuk de hova lopod el a biciklit?

Szia fonok, a videon is latszik hogy egyszer ugrottam rad a kocsidra azt is azert csinaltam hogy ne menjek neked, masodik pedig azert kezdtuk el verni Ray-t a haverodat mert ütögetett engem meg Gaelt.
Hali, Nem Egyszeri Eset volt. folyamatosan 2-3 ember ugrált a kocsikon mikor nem ment a video akkor is. és admin javasolta a videót, mert egy honvéd is nehezményezte ezeket csak neki se volt clipp. másik hogy elkezdtétek verni ott van a videón hogy miért. elestél és elvitte a biciklid

Hali, Nem Egyszeri Eset volt. folyamatosan 2-3 ember ugrált a kocsikon mikor nem ment a video akkor is. és admin javasolta a videót, mert egy honvéd is nehezményezte ezeket csak neki se volt clipp. másik hogy elkezdtétek verni ott van a videón hogy miért. elestél és elvitte a biciklid
Rendben, ha nincs klipp ne mond hogy ugraltunk a kocsidon.

Cső én vagyok a Gael, lehet én vagyok a vak de itt én hol ugratok rá a kocsidra? Plusz kukalakó, ha mi betartjuk a fórum szabályzatát megköszönném, hogyha te sem irnál dupla hozzászólásokat. [
]

• Kedvelés
Reactions: CFYX
Utban voltatok, te is meg a sprinter is es azert ugrottunk az autora hogy ne menjunk nektek mert tilosban parkoltok.
Miért Kell Ott Biciklizni Ha Látod Hogy Kocsik Állnak Ott? Ott Az Úttest, Lehet Biciklizni.

Utban voltatok, te is meg a sprinter is es azert ugrottunk az autora hogy ne menjunk nektek mert tilosban parkoltok.
Amikor az út közepén álltok, és meg sem mozdultok majd amikor direkt elmegyek ott nekem tolattok, akkor mi mást lehet csinálni? Plusz alapvetően átlehet ugratni egy kocsit, nézd meg a videót amit belinkeltem, és még számtalan ilyen videó van fent mindenhol.

Amikor az út közepén álltok, és meg sem mozdultok majd amikor direkt elmegyek ott nekem tolattok, akkor mi mást lehet csinálni? Plusz alapvetően átlehet ugratni egy kocsit, nézd meg a videót amit belinkeltem, és még számtalan ilyen videó van fent mindenhol.
Igen Van, De Ott Átugorják, Nem Róla Pattannak Meg

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.