Cső, úgy gondolom mindkét fél elmondta amit szeretett volna, ezáltal megérkeztem a bírálattal.
Ezért a biciklis ugrálgatásokért lett már szólva. Gael kapott is érte jailt. Cole pedig tisztán, és érthetően elmondta hogy a skate park ezt a célt szolgálja.
Egyáltalán nem reális hogy kocsikán, át/rajta ugrálgattok.
Néhány általatok írt gondolatra szeretnék reagálni:
''Szia fonok, a videon is latszik hogy egyszer ugrottam rad a kocsidra azt is azert csinaltam hogy ne menjek neked, masodik pedig azert kezdtuk el verni Ray-t a haverodat mert ellopta a biciklimet es flegmazott.''
Nem, nem egyszer ugrattál rá, rajta vagy mentél neki.
Úgy gondolom hogy a második képen 'a ne menjek a kocsidra' rész teljes ellentette. A videót nézve látszódik hogy távolabb mentél, rákészültél az ugratásra, csak nem sikerült beadni.
''Cső én vagyok a Gael, lehet én vagyok a vak de itt én hol ugratok rá a kocsidra? ''
Ebben a pillanatban is a kocsin állsz egy biciklivel, ami szintúgy irreális.
''Plusz alapvetően átlehet ugratni egy kocsit, nézd meg a videót amit belinkeltem, és még számtalan ilyen videó van fent mindenhol.''
Erre reagálva
Cole szavait használnám.
''Egyébként megnézném azt, hogy egy random fiatal afroamerikai kölök mikor ugrat rá vagy ugrat át bármelyik autót. A filmeket, meg az internetre felkerült videókat - ami feltételezhetően new yorki, ahol élnek annyian mint Magyarországon - ne hozzuk már ide, mert semmilyen viszonyítási alapja nincsen, nem mindennapos és nem is mindenki csinálja. A hollywoodi filmeket meg ne kelljen már megindokolnom..''
Az általad belinkelt videó sem olyan szokványos, és rendszeres amely rendszerességgel ti ugratjátok át, vagy mentek raja keresztül az autókon.
A videón látható még pár nonszensz dolog, amit eddig sem lehetett.
A hulla nevetést már másik PK alatt intézik, viszont köztudott hogy verekedésből nem ránthatsz fegyvert, majd ölheted meg az embert a szerver legforgalmasabb helyén.
Ezáltal a panaszod jogos.
Gael_Rosales játékost 60 perc NonRP jailben, Gonzalez_Francisco-t pedig 120 perc NonRP, DM jailben részesítem.