- 2025. 06. 27.
- 53
- 7
- LS karakter
- Benjamin Alexander
OOC Információk
Személyes információk
Szituációs kérdések
1. Discord neved: royalvodk/ROYAL2. Hogyan szólíthatunk? Royal/Ricsi3. Hány éves vagy? 154. Játtszott perceid száma? 109 3895. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? nem7. Mesélj magadról pár mondatban. Ricsinek hívnak,14 éves és most megyek 9.-be.Egy kedves személyiség vagyok és beszédes.Sokat sportolok és több hobbim is van.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Kedves személyiség vagyok,Barátságos és nem vagyok sokszor ideges.Sokat beszélek ezért nem mindenki kedvel,van olyan időszak amikor túl gondolok dolgokat.Van olyan időszak amikor hiperaktív vagyok.Általános adatok
1. Teljes neve: Benjamin Alexander2. Születési helye, ideje: Los Angeles,Sho Memorial//2000.11.163. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem4. Büntetett előéletű? nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Törzszászlós6. Szolgált már fegyveres szervnél? igen7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Köszönök majd be mutatkozom el mondom a nevemet a jelvényszámom és az indokot,hogy miért állítottam félre.Ezután el kérem a forgalmit,jogosítványt és a személyi igazolványt.Ezután le futtatom az MDC-ben.Ha tiszta akkor vissza megyek és meg kérem,hogy mutassa fel a kötelező felszerelést ha nála van akkor tovább engedem,ha nincs akkor csekket fogok írni és meg kérem,hogy pótolja,majd tovább engedem.8. Mi maga a rendőrség? A Rendőrség egy olyan rendvédemi szerv amely a közbiztonságot és a civileket a biztonságos közlekedésre kötelezze.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?Az a különbség a kettő között,hogy a feljebb való az azt jelentei,hogy csak nagyobb rendfokozatban van de nem a főnököm.A közvetlen felettes az a főnök,ő ad parancsot és neki kell adnom jelentést.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezikpriusszal? Úgy mérlegelnék,hogy mi miatt állítottak elő.Ha súlyos vádak vannak akkor a legmagasabb pénz bírságot fogom adni.De ha együtt működik akkor kisebb enyhítést kaphat.11. Meséljen magáról pár mondatban. Benjamin Alexander a nevem,2000-ben születem.Honvédségben majd TEK.ben szolgálatbam voltam helikopteres egységben is.A honvédség keményebbé tett engem mivel elég nehéz kiképzések voltak.A parancsokat tiszteletben tartom.Egy tisztelet tudó személyiség vagyok és ha még a másik nem adja meg én akkor is megadom a tiszteletet.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? le húzódok az útról majd tovább üldözöm és be szólok a rádión,hogy rám lőttek majd a mellettem ülő kolléga rádiózik,hogy tűz parancs aktív.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Őrizetbe veszem a jármű tulajdonosát majd elő állítom.Majd rá kérdezek,hogy honnan vannak,ha nem válaszol rá vagy nem tudja akkor sima illegális kábítószer birtkolásáért fogom börtönbe zárni.
Utoljára szerkesztve:

.png)